nutelka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Moze jest ktos na forum z Gliwic Od soboty jestem szczesliwa wlascicielka sznaucera olbrzyma. Ma niecale 4 miesiace a takie bydle musialo by sie gdzies wybiegac. A o tej porze roku wszedzie bloto i ciapa. Moze ktos zaproponuje jakies fajne miejsce gdzie nei trzeba co chwile omijac kaluz i skakac przez blotsko? Pozdrawiam Quote
Cimi Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Pozwoiliłam sobie odnowić ten temat . Właśnie, może ktoś z Gliwic chce iść na jakiś wpólny spacer z psami np. na łąki koło Os.Gwardii Ludowej ? Ja z miła chęcią poszłabym :D Quote
coztego Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Zapraszam do topiku [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=16071&postdays=0&postorder=asc&start=495]"Spotkania hanysów"[/url], są i Gliwiczanie i Zabrzanie i inni Ślązacy! :D Quote
Savannah Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 ja niestety nie z Gliwic :o Pzdr Villarica Siberians Quote
$andwich Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Widzę, ża dawno nikt tu nie pisał, ale może jest ktoś chętny na spotkanie z psami w Gliwicach? Ja bardzo chętnie umówię się na taki spacerek. Może na lotnisku? Quote
Cimi Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 $andwich zajrzyj [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=16071&postdays=0&postorder=asc&start=495]TU[/url] Quote
yamaszka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Witam Was !! Jestem nowa na tym forum, cieszę się że mogłam dołączyć do miłośników piesków :) Jestem z Gliwic, stąd moje pytanie, czy są tutaj na forum ludzie z Gliwic albo okolic? A jeśli tak to czy może spotykacie się gdzieś poza forum w "realnym świecie" ? :) Pozdrawiam ciepło wszystkich forumowiczów :) Ula Quote
Cimi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Yamaszko zajrzyj tu ;) [url=http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6707&page=107] Spotkania hanysów [/url] Quote
Gajax Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Gliwice, Gliwice... a Kraków i okolice to co???;):lol: Witamy yamaszka!!:) Quote
yamaszka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 hihi no tak, ale w tym momencie to Kraków aktualnie jest off line bo nie mam tam mieszkanka ;( Quote
noblistka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Czesc!! Ja jestem z Zabrza i mam 9 miesięcznego labradora i jesteśmy jak najbardziej chetni na spotkanko!! Nie mam mozliwości dojazdu(przynajmiej jak na razie) więc na miejsce spaceru proponuję Park Rodzinny na ul.Czołgistów. Jest tam bardzo fajnie i psiaki mają sie gdzie wybiegać. Kto chętny to zapraszam!! Piszcie na forum!! ;) Quote
Aten@ Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 czesc :) grupka psiakow juz utartym zwyczajem spotykla sie co weekend na lotnisku. Raz jest to sobota, raz niedziela, w zaleznosci od tego, jak wiekszosci pasuje. Psiaki sa roznych raz, w roznym wieku. Najczesciej sa to: amstaffka, ONek , maly i duzy reodesian (oba psy), malenka sunia kundelek, bokser (ktory mam nadzieje, zacznie czesciej bywac) i od czasu do czasu suka cane corso. Wczoraj dolaczyly do nas staffik, sunia labcia i jeden jeszcze psiak, dla mnie blizej nieokreslonej rasy... tak, ze jest nas troszke, psiaki sa zadowolone, panstwo oczywiscie tez. Quote
$andwich Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Yamaszka, ja też jestem zawsze chętna na spotkanko w miłym towarzystwie;) . W jakich okolicach mieszkasz? Ja często spotykam się ze znajomymi z różnych for w Parku Chrobrego. Naprawdę fajne miejsce na spacery z psami. Quote
Aten@ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 ja mieszkam na zubrzyckiego :) park chrobrego jest kolo lodowiska :?: w sumie niedaleko ode mnie :) Quote
yamaszka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='$andwich']Yamaszka, ja też jestem zawsze chętna na spotkanko w miłym towarzystwie;) . W jakich okolicach mieszkasz? Ja często spotykam się ze znajomymi z różnych for w Parku Chrobrego. Naprawdę fajne miejsce na spacery z psami.[/quote] Ja mieszkam w Żernikach, to już praktycznie za Gliwicacmi, niedaleko radiostacji, jak się jedzie na Tarnowskie Góry. Tu też są super tereny na spacery z psami, jest dużo lasów ale rozumiem, że nie każdy może przyjechać praktycznie za miasto:) Bardziej może samo centrum, żeby każdy miał jak najbliżej :) Może rzeczywiscie ten park Chrobrego to dobre miejsce? ;) Quote
weihaiwej Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 O, dobrze, że tu trafiłam :) Ja jestem ciągle w rozjazdach, ale o Gliwice zahaczam często i chętnie się spotkam. Mieszkam koło Parku Chrobrego, ale mogę dojechać na spotkanie z sześciomiesięczną akitą, pokojowo nastawioną do świata. Udało nam sie tak spotkać np. z $andwich :) $andwich, wymiziaj Korala :D Pozdrawiamy Quote
$andwich Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 To może zrobimy sobie jakieś dogomaniackie spotkanko w Parku Chrobrego:razz:? Jak nie będzie błotka, to ja mogę w każdy weekend na taki spacerek chodzić. Jak już pisała Agata (weihaiwej), udało nam się raz już spotkać i było bardzo miło:grins:. Yamaszka, ja z okien mojej szkoły widzę Radiostację:sg168:. [quote name='weihaiwej']$andwich, wymiziaj Korala :D[/QUOTE] Zrobione;). Quote
Cimi Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 A czy ktoś zna terenu lasu łabędzkiego ? Albo czy ktoś zna fajne duże tereny, mało uczeszczane takie łąki.. może to być las, ale żeby była jakaś duza polanka i z dobrym dojazdem pojazdów komunkacji miejskiej ? Quote
JinnyAl Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Też jestem z Gliwic, ale psiaka jeszcze nie mam, za to będę mieć wkrótce :) Dlatego cieszy mnie, że jest zwarta ekipa. Możecie mi powiedzieć, czy na Waszych lotniskowych spacerach bywają jakieś gończe polskie? Pozdrawiam! Quote
Aten@ Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 raz byl jeden gonczy, ale nie polski :) stala ekipa to: amstaffka, owczarek niemiecki, rodesian i dwa male kundelki - piesek i suczka. Bardzo czesto jest corsica i staffik. Czasem dochodzi jeszcze jeden rodesian i bokser - ci dwaj na pewno beda czesciej chodzic, jak bedzie cieplej. Oprocz tego jak sie ktos nawinie, to jest przyjmowany do grupy :D Quote
Aten@ Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='bigos']Część Atenka:multi::multi::multi::multi:[/quote] czesc Bigosik :loveu: Quote
sisay Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Cimi']A czy ktoś zna terenu lasu łabędzkiego ? Albo czy ktoś zna fajne duże tereny, mało uczeszczane takie łąki.. może to być las, ale żeby była jakaś duza polanka i z dobrym dojazdem pojazdów komunkacji miejskiej ?[/quote] Kolo mnie jest fajna droga przez las :) jak sie wjezdza na os. Warynskiego z Kozielskiej, po lewej sa takie nowe domki, za nimi tez nowe dzialki, a dalej jest las , mozna przejsc na pole i isc droga miedzy polami, generalnie mozna lazic godzinami :) i parking kolo dzialek jest nawet, a niedaleko autobus staje :) zapraszam jak tylko blotko wyschnie ;) Quote
JinnyAl Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='ma-ja']Kolo mnie jest fajna droga przez las :) jak sie wjezdza na os. Warynskiego z Kozielskiej, po lewej sa takie nowe domki, za nimi tez nowe dzialki, a dalej jest las , mozna przejsc na pole i isc droga miedzy polami, generalnie mozna lazic godzinami :) i parking kolo dzialek jest nawet, a niedaleko autobus staje :) zapraszam jak tylko blotko wyschnie ;)[/quote] Ha! a ja mieszkam na Gwardii i mam tam rzut beretem i nawet nie bardzo wiedziałam, ze jest takie fajne miejsce :) Za pół roku też będę tam spacerować!!! :multi: (chyba, że przerobią to na hipermarket, jak łąki u mnie koło osiedla, wrrr...) Quote
Aten@ Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='ma-ja']Kolo mnie jest fajna droga przez las :) jak sie wjezdza na os. Warynskiego z Kozielskiej, po lewej sa takie nowe domki, za nimi tez nowe dzialki, a dalej jest las , mozna przejsc na pole i isc droga miedzy polami, generalnie mozna lazic godzinami :) i parking kolo dzialek jest nawet, a niedaleko autobus staje :) zapraszam jak tylko blotko wyschnie ;)[/quote] kojarze, miejsce naprawde fajne, kiedys czesto jedzilam sobie tam rowerkiem :p wraz ze znajomymi z innego forum chcemy sie tam wybrac, jak tylko zniknie snieg i nie bedzie blota - wiec mozna zebrac jakas wieksza ekipe i umowic sie razem :) Quote
Recommended Posts