Jump to content
Dogomania

Malutki Szorstkuś vel Leon zamarzał na ulicy - od 16.02.2010 r. ma super DS :)

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dobre wieści!! Dziś dostałam 3 telefony o naszym maluchu i jutro jedziemy z Elik na wizytę przedadopcyjną do jednego z nich. Puszek miałby mieszkać w rodzinie z 2 dzieci (3letnia córcia i 7 letni syn), Pańtwo mają dom z ogrodem i są bardzo poważnie zainteresowani adopcją. Wiedzą z jaką odpowiedzialnością wiąże się przyjęcie nowego lokatora do domu :). Jak wszystko pójdzie dobrze to Puszek będzie miał juz domek :multi::multi::multi:. Napiszemy jutro jak przebiegła wizta, trzymajcie kciuki.

Posted

A propo dzieciaczków ,dzisiaj zapytały mnie co u Puszka,ja odpowiedziałam żeby trzymały kciuki by znalazł jak najszybciej dom i ze coś sie szykuje,ich odp brzmiała " Jak najszybciej bo ten psiak na to zasłużył,pani jest kochana":loveu:
No kochani nie mogę dzieciaczków zawieść przecież ,sami wiecie:mad:

Posted

[quote name='kkanarekk']Mam dobre wieści!! Dziś dostałam 3 telefony o naszym maluchu i jutro jedziemy z Elik na wizytę przedadopcyjną do jednego z nich. Puszek miałby mieszkać w rodzinie z 2 dzieci (3letnia córcia i 7 letni syn), Pańtwo mają dom z ogrodem i są bardzo poważnie zainteresowani adopcją. Wiedzą z jaką odpowiedzialnością wiąże się przyjęcie nowego lokatora do domu :). Jak wszystko pójdzie dobrze to Puszek będzie miał juz domek :multi::multi::multi:. Napiszemy jutro jak przebiegła wizta, trzymajcie kciuki.[/QUOTE]
o kurka tzn. ze PAN PUCH może wrócić do Krakowa????:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='enia']o kurka tzn. ze PAN PUCH może wrócić do Krakowa????:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE]
Bardzo wszyswtkim dziekujemy za pozytywne fluidy i za kciukasy :)
Enia Ciociu kochana, on nie wróci do Krakowa, bo on nie z Krakowa pojechał do Alinki, ale z okolicy Lublina - Bychawa. Kombinowałyśmy z kkanarekk DT w Krakowie, ale ostatecznie wybór padł na Alinę - była już wypróbowana przez Foksię :evil_lol:
Jesteśmy umówione na 18-tą, tak więc wieści najwcześniej po 20-tej.
Domek jest bardzo zdecydowany na przygarnięcie Puszka i gdyby nie fakt, że wyjeżdżają na ferie, które już wcześniej były zaklepane, Puszek mógłby już zawitać w nowym domku. Jeśli wszystko przebiegnie pomyślnie, Puszek będzie mógł być adoptowany po ich powrocie tj. 20.02. Nie chcą narażać Puszka na stres jakim byłaby kilkukrotna zmiana miejsca zamieszkania i otoczenia. Psiak byłby kompletnie zdezorientowany. Moim zdaniem bardzo dojrzała decyzja, świadcząca dobrze o przyszłych opiekunach Puszka.

Posted

Wspaniałe wieści:multi::multi:!!! Nasz kochany Puszek ma już swoją rodzinę :) Zamieszka w domku z ogródkiem wraz z kochającą go rodziną. Państwo bardzo poważnie podeszli do adopcji i są zdecydowani, może nawet wezmą go przed 20.02 bo okazało się że Pani nie wyjeżdża na faerie i mogłaby z Puszkiem siedzieć w domku. Nasz maluch będzie miał cały czas towarzystwo bo Państwo pracują w domu. Dzieci bardzo kochają psiaki i nawet starszy syn zobowiązał się do opieki nad Puszkiem. :lol: Psiak będzie miał swoje posłanko na podgrzewanej podłodze :cool3:. Państwo wypytali się o wszystkie szczegóły, zgodzili na umowę adopcyjną i poadopcyjne widać, że bardzo chcą go adoptować. Aż mi się wierzyć nie chcę, że Puszek tak szybko znalazł tak wspaniały domek!!!:multi::multi::multi::p.
Jak tylko będę wiedzieć kiedy maluch jedzie od razu napiszę !

Posted

Supeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr :multi::multi::multi::multi: co za wiadomość , Puszek na podgrzewanej podłodze i jeszcze Państwo cały czas w domu Z Puszkiem :multi::multi::multi::multi:

kkanarek ,elik :klacz::cunao::Rose::Rose::Rose::Rose::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

[quote name='enia']super!!!!! mały farciasz!!!! :)[/QUOTE]
Też tak myślę, ale nie chcę cieszyć się jego szczęściem zbyt wcześnie - czekamy jeszcze na telefon. Państwo mają dać znać do kilku dni, kiedy ewentualonie4 mogliby przygarnąć Puszka.
Kochany chłopak, chciałabym dla niego jak najlepiej, bo to wzór psich cnót :loveu:

Posted

[quote name='Jota']Bardzo się cieszę :multi::multi::multi:!
A wiemy dokładnie jaki jest stosunek Puszka do dzieci ?[/QUOTE]
Wiemy, wiemy. Margo001 opisywała w pierwszych postach jak bardzo lubi dzieci. Pisała, że na ich widok ożywia się, staje na dwóch łapkach i kręci piruety z radości.

[quote name='Talcott']No jasne!! przecież to dzieciolub!!!!!![/QUOTE]
No właśnie - nie zauważyłam Twojego postu :)

Posted

[quote name='matrioszka2']Może trzeba już zmienić tytuł wątku ...[/QUOTE]
A chętnie, ale to dopiero jak sierściuszek będzie już domowym psiaczkiem :)