enia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 tu się wszystko dzieje błyskawicznie - Alina wie, że tylko najlepszy dom z kanapą i złotymi klamkami wchodzi w grę...... Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 I sadzę że można Jej zaufać jeśli poleca ten dom! Quote
AlinaS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jescze chwilkę się wstrzymamy bo ponoć jest jeszcze jedna propozycja Quote
enia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Szorstuś nie gniewaj sie chłopie , ale to dziecko też potrzebuje pomocy cioteczek: http://www.dogomania.pl/threads/179278-Aza-psie-dziecko-wyrzucone-na-mrA-z Quote
elik Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='enia']Szorstuś nie gniewaj sie chłopie , ale to dziecko też potrzebuje pomocy cioteczek: http://www.dogomania.pl/threads/179278-Aza-psie-dziecko-wyrzucone-na-mrA-z On sie nie pogniewa za link, chętnie pomoże, ale za Szorstkusia może up...ć no. On zowie się Puszek :) Quote
elik Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='enia']przepraszam w takim razie PANA PUSZKA:p[/QUOTE] No, żeby mi to było ostatni raz :cool3: Quote
kkanarekk Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Mam dobre wieści!! Dziś dostałam 3 telefony o naszym maluchu i jutro jedziemy z Elik na wizytę przedadopcyjną do jednego z nich. Puszek miałby mieszkać w rodzinie z 2 dzieci (3letnia córcia i 7 letni syn), Pańtwo mają dom z ogrodem i są bardzo poważnie zainteresowani adopcją. Wiedzą z jaką odpowiedzialnością wiąże się przyjęcie nowego lokatora do domu :). Jak wszystko pójdzie dobrze to Puszek będzie miał juz domek :multi::multi::multi:. Napiszemy jutro jak przebiegła wizta, trzymajcie kciuki. Quote
margo001 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 kkanarek, elik mocno trzymam kciuki za jutrzejszy dzień:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
margo001 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A propo dzieciaczków ,dzisiaj zapytały mnie co u Puszka,ja odpowiedziałam żeby trzymały kciuki by znalazł jak najszybciej dom i ze coś sie szykuje,ich odp brzmiała " Jak najszybciej bo ten psiak na to zasłużył,pani jest kochana":loveu: No kochani nie mogę dzieciaczków zawieść przecież ,sami wiecie:mad: Quote
wire fox Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Trzymam mocno ! Puszek znalazłby domek expresowo ! i to od razu z ogródkiem :) :) ! Quote
enia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='kkanarekk']Mam dobre wieści!! Dziś dostałam 3 telefony o naszym maluchu i jutro jedziemy z Elik na wizytę przedadopcyjną do jednego z nich. Puszek miałby mieszkać w rodzinie z 2 dzieci (3letnia córcia i 7 letni syn), Pańtwo mają dom z ogrodem i są bardzo poważnie zainteresowani adopcją. Wiedzą z jaką odpowiedzialnością wiąże się przyjęcie nowego lokatora do domu :). Jak wszystko pójdzie dobrze to Puszek będzie miał juz domek :multi::multi::multi:. Napiszemy jutro jak przebiegła wizta, trzymajcie kciuki.[/QUOTE] o kurka tzn. ze PAN PUCH może wrócić do Krakowa????:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
elik Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='enia']o kurka tzn. ze PAN PUCH może wrócić do Krakowa????:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Bardzo wszyswtkim dziekujemy za pozytywne fluidy i za kciukasy :) Enia Ciociu kochana, on nie wróci do Krakowa, bo on nie z Krakowa pojechał do Alinki, ale z okolicy Lublina - Bychawa. Kombinowałyśmy z kkanarekk DT w Krakowie, ale ostatecznie wybór padł na Alinę - była już wypróbowana przez Foksię :evil_lol: Jesteśmy umówione na 18-tą, tak więc wieści najwcześniej po 20-tej. Domek jest bardzo zdecydowany na przygarnięcie Puszka i gdyby nie fakt, że wyjeżdżają na ferie, które już wcześniej były zaklepane, Puszek mógłby już zawitać w nowym domku. Jeśli wszystko przebiegnie pomyślnie, Puszek będzie mógł być adoptowany po ich powrocie tj. 20.02. Nie chcą narażać Puszka na stres jakim byłaby kilkukrotna zmiana miejsca zamieszkania i otoczenia. Psiak byłby kompletnie zdezorientowany. Moim zdaniem bardzo dojrzała decyzja, świadcząca dobrze o przyszłych opiekunach Puszka. Quote
kkanarekk Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wspaniałe wieści:multi::multi:!!! Nasz kochany Puszek ma już swoją rodzinę :) Zamieszka w domku z ogródkiem wraz z kochającą go rodziną. Państwo bardzo poważnie podeszli do adopcji i są zdecydowani, może nawet wezmą go przed 20.02 bo okazało się że Pani nie wyjeżdża na faerie i mogłaby z Puszkiem siedzieć w domku. Nasz maluch będzie miał cały czas towarzystwo bo Państwo pracują w domu. Dzieci bardzo kochają psiaki i nawet starszy syn zobowiązał się do opieki nad Puszkiem. :lol: Psiak będzie miał swoje posłanko na podgrzewanej podłodze :cool3:. Państwo wypytali się o wszystkie szczegóły, zgodzili na umowę adopcyjną i poadopcyjne widać, że bardzo chcą go adoptować. Aż mi się wierzyć nie chcę, że Puszek tak szybko znalazł tak wspaniały domek!!!:multi::multi::multi::p. Jak tylko będę wiedzieć kiedy maluch jedzie od razu napiszę ! Quote
margo001 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Supeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr :multi::multi::multi::multi: co za wiadomość , Puszek na podgrzewanej podłodze i jeszcze Państwo cały czas w domu Z Puszkiem :multi::multi::multi::multi: kkanarek ,elik :klacz::cunao::Rose::Rose::Rose::Rose::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
elik Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='enia']super!!!!! mały farciasz!!!! :)[/QUOTE] Też tak myślę, ale nie chcę cieszyć się jego szczęściem zbyt wcześnie - czekamy jeszcze na telefon. Państwo mają dać znać do kilku dni, kiedy ewentualonie4 mogliby przygarnąć Puszka. Kochany chłopak, chciałabym dla niego jak najlepiej, bo to wzór psich cnót :loveu: Quote
wire fox Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Bardzo się cieszę :multi::multi::multi:! A wiemy dokładnie jaki jest stosunek Puszka do dzieci ? Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No jasne!! przecież to dzieciolub!!!!!! Quote
elik Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Jota']Bardzo się cieszę :multi::multi::multi:! A wiemy dokładnie jaki jest stosunek Puszka do dzieci ?[/QUOTE] Wiemy, wiemy. Margo001 opisywała w pierwszych postach jak bardzo lubi dzieci. Pisała, że na ich widok ożywia się, staje na dwóch łapkach i kręci piruety z radości. [quote name='Talcott']No jasne!! przecież to dzieciolub!!!!!![/QUOTE] No właśnie - nie zauważyłam Twojego postu :) Quote
matrioszka2 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Może trzeba już zmienić tytuł wątku ... Quote
elik Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='matrioszka2']Może trzeba już zmienić tytuł wątku ...[/QUOTE] A chętnie, ale to dopiero jak sierściuszek będzie już domowym psiaczkiem :) Quote
margo001 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Talcott']No jasne!! przecież to dzieciolub!!!!!![/QUOTE] Potwierdzam ,nawet chciałam by trafił do domu z dzieciaczkami :loveu: Quote
Recommended Posts