Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pierwszy rzut oka na tego psa:- lśniąca sierść, smukła budowa ciała, szlachetny kształt głowy, inteligentne spojrzenie... można by długo wyliczać. Barry to nie "kundelek pomorski", który braki w urodzie nadrabia charakterem - to prawdziwy psi arystokrata, perfekcyjny zarówno pod względem wyglądu jak i osobowości.
Ten młody, łagodny i radosny psiak, uwielbiający wspólne zabawy z ludźmi, w schronisku wygląda jak przybysz z innej planety - na tle różnokolorowej mozaiki mniej lub bardziej pospolitych pysków i ogonów, elegancja i "klasa" Barrego aż bije po oczach. Nie czekaj, aż jego piękna sierść zmatowieje i skołtuni się, aż przyjazny i wesoły charakter zniknie pod ciężarem samotności i odrzucenia. Zabierz go ze schroniska, póki jest pięknym, otwartym na ludzi psem, póki jest jeszcze czas...

kontakt w sprawie adopcji: 607 540 557 / [email protected]

Przed wydaniem pies zostanie wykastrowany, otrzyma książeczkę zdrowia z aktualnymi szczepieniami. Barry nie zostanie wydany do budy ani na łańcuch; warunkiem adopcji jest podpisanie umowy ze schroniskiem.

Posted

Ojoj :( A na poważnie: kiedy mogę się z Tobą zabrać? Chyba muszę poszukać sobie innego środka transportu też, ale z Tobą chętnie się wybiorę, bo mam z Gametą sprawy do pozałatwiania...:diabloti:

Posted

Myślę że ma duży potencjał do szkolenia, jak najbardziej można by coś z nim robić.
Do dzieci nie powinno być problemu, chociaż oczywiście głowy za to nie daję. Co do innych psów to nie mam pojęcia, trzeba by sprawdzić.

Mam prośbę,czy ktoś może porobić mu ogłoszenia albo podrzucić miłośnikom flatów i seterów? Barry jest tak piękny że liczę że szybko znajdzie dom, jesli się go skutecznie ogłosi. Tekst w pierwszym poście, kontakt na Dąbrówkę (607 540 557), chyba tam też napisałam.

Posted

nie ogłaszajcie go na razie, rozmawialam z chlopakiem ma sie do jutra zastanowic pokaze mu psiaka jak przyjdzie z pracy rano i moze sie uda :) dam jutro znac czy go wezmiemy

Posted

przepraszam że wczoraj nie dałam znać ale bardzo póżno wróciłam do domu i już nie miałam siły.

niestety właściciele mieszkania w którym mieszkamy nie pozwolili nam wziąć żadnego zwierzaka :/

mam nadzieje że znajdzie super domek