pinkmoon Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Pierwszy rzut oka na tego psa:- lśniąca sierść, smukła budowa ciała, szlachetny kształt głowy, inteligentne spojrzenie... można by długo wyliczać. Barry to nie "kundelek pomorski", który braki w urodzie nadrabia charakterem - to prawdziwy psi arystokrata, perfekcyjny zarówno pod względem wyglądu jak i osobowości. Ten młody, łagodny i radosny psiak, uwielbiający wspólne zabawy z ludźmi, w schronisku wygląda jak przybysz z innej planety - na tle różnokolorowej mozaiki mniej lub bardziej pospolitych pysków i ogonów, elegancja i "klasa" Barrego aż bije po oczach. Nie czekaj, aż jego piękna sierść zmatowieje i skołtuni się, aż przyjazny i wesoły charakter zniknie pod ciężarem samotności i odrzucenia. Zabierz go ze schroniska, póki jest pięknym, otwartym na ludzi psem, póki jest jeszcze czas... kontakt w sprawie adopcji: 607 540 557 / [email protected] Przed wydaniem pies zostanie wykastrowany, otrzyma książeczkę zdrowia z aktualnymi szczepieniami. Barry nie zostanie wydany do budy ani na łańcuch; warunkiem adopcji jest podpisanie umowy ze schroniskiem. Quote
Fiks Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Filmik: [video=youtube;vsWObt7UJOY]http://www.youtube.com/watch?v=vsWObt7UJOY[/video] ........................................ Quote
Litterka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Hej, Fiks, a mówiłaś, że nie jeździsz do schronu :( Quote
Fiks Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Bo nie jeździłam, caaaały tydzień nie byłam w Dąbrówce. Miałam focha :obrazic: Quote
Litterka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ojoj :( A na poważnie: kiedy mogę się z Tobą zabrać? Chyba muszę poszukać sobie innego środka transportu też, ale z Tobą chętnie się wybiorę, bo mam z Gametą sprawy do pozałatwiania...:diabloti: Quote
pinkmoon Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Filmik świetnie wyszedł, muzyczka genialnie dobrana! :D Quote
Monika:) Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 w jakim on jest mniej więcej wieku?? jak on trafił do schroniska?? Quote
Fiks Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Młody, około 1,5 roku, błąkał się po ulicach. Quote
Fiks Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Pinki, jak myślisz, Barry nie powinien mieć problemów z innymi psami, prawda? Quote
Monika:) Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 wiecie może jak on reaguje na dzieci ?? Quote
Monika:) Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 a i jeszcze jedno pytanie widziałam że byłaś z nim na spacerze próbowałaś coś z nim robic myslisz ze mógłby się nadawac na psa pracującego??? Quote
Monika:) Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 a i jeszcze jedno pytanie widziałam że byłaś z nim na spacerze próbowałaś coś z nim robic myslisz ze mógłby się nadawac na psa pracującego??? Quote
pinkmoon Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Myślę że ma duży potencjał do szkolenia, jak najbardziej można by coś z nim robić. Do dzieci nie powinno być problemu, chociaż oczywiście głowy za to nie daję. Co do innych psów to nie mam pojęcia, trzeba by sprawdzić. Mam prośbę,czy ktoś może porobić mu ogłoszenia albo podrzucić miłośnikom flatów i seterów? Barry jest tak piękny że liczę że szybko znajdzie dom, jesli się go skutecznie ogłosi. Tekst w pierwszym poście, kontakt na Dąbrówkę (607 540 557), chyba tam też napisałam. Quote
Monika:) Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nie ogłaszajcie go na razie, rozmawialam z chlopakiem ma sie do jutra zastanowic pokaze mu psiaka jak przyjdzie z pracy rano i moze sie uda :) dam jutro znac czy go wezmiemy Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 To naprawdę przepiękny pies, chyba flat ? Aż mi się nie chce wierzyć, że ktoś wyrzucił tak pięknego i mądrego psa, może znajdzie się jednak właściciel ? Quote
Fiks Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Na razie daję go na stronę Dąbrówki i czekam na decyzję ;) Quote
marsi66 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Piesek został umieszczony na stronie setery-adopcje Jest przepiękny i w jego zachowaniu widać seterkowe geny:p Quote
Kana Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 A czy on nie powinien być na kwarantannie czy już po? Quote
Fiks Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Zdjęcia robiłam 10.01, przyjechał chyba dzień wcześniej, czyli 23.01 kończy się kwarantanna :) Quote
Monika:) Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 przepraszam że wczoraj nie dałam znać ale bardzo póżno wróciłam do domu i już nie miałam siły. niestety właściciele mieszkania w którym mieszkamy nie pozwolili nam wziąć żadnego zwierzaka :/ mam nadzieje że znajdzie super domek Quote
Recommended Posts