Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='WiosnaA']Odwiedzam śliczności-Rufuska.
Tak cierpliwie,grzecznie psinka czeka :lol:.[/QUOTE]
Wiosenko Kochana zobacz jacy dobrzy ludzie tu sa , uda sie Rufusowi:)

Posted

[quote name='Ellig']Rufusie moge podarowac tylko 10 zl i przez 6 miesiecy z gory, poprosze Aniu nr konta:)[/QUOTE]

Ciociu Ellig, kochana jesteś!!! Dziękuję w imieniu Rufuska i AniGucio.

Ale pięknie dzień się zaczął dla Rufuska!!!

Posted

[quote name='Ellig']Rufusie moge podarowac tylko 10 zl i przez 6 miesiecy z gory, poprosze Aniu nr konta:)[/QUOTE]

Ellig kochana, bardzo Ci dziękuję :loveu:
Wszystkim Wam bardzo dziękuję - to przekracza moje najśmielsze oczekiwania... wiedziałam, że na dogomaniaków można liczyć, ale nie myślałam, że uda nam się uzbierać aż tyle!

Posted

A ja byłam tego pewna! Na ludzi, którzy kochają zwierzęta zawsze można liczyć! Nie na darmo Twój pradziadek mówił, żeby trzymać się z takimi co lubią dzieci i zwierzęta, a innych się wystrzegać!!! Jako dziecko tego nie rozumiałam, teraz już wiem, co miał na myśli. Na szczęście jak pisał Czesław Niemen 'ludzi dobrej woli jest więcej'.

Posted

[CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=blue]No to zostało jeszcze tylko 89zł ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/55d89c1106e69666bd2e27d0925bf49c,10,19,0.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

Mój mąż właśnie wrócił z długiego spaceru... twarz cała rozpromieniona... okazało się, że karmik, który ostatnio własnoręcznie zrobił , przypadł do gustu wróbelkom - siedzą i wcinają słonecznik :). Czuję, że na jednym się nie skończy ;)

Posted

[quote name='pola53']A jest, niestety, dla kogo!!! :([/QUOTE]
Oj, jest!
Dlatego lubię sprzedawać i kupować na bazarkach.

[quote name='AniaGucio']Mój mąż właśnie wrócił z długiego spaceru... twarz cała rozpromieniona... okazało się, że karmik, który ostatnio własnoręcznie zrobił , przypadł do gustu wróbelkom - siedzą i wcinają słonecznik :). Czuję, że na jednym się nie skończy ;)[/QUOTE]
Dobrze, że mi przypomniałaś - jutro muszę kupić jakieś jedzonko, bo znów mróz i sobie nie znajdą. U mnie jest mnóstwo ptaszków.
Zobaczcie, jak na jesieni kradły winogrona:)
[attachment=787:5516.attach]

Posted

[quote name='mmd']

Dobrze, że mi przypomniałaś - jutro muszę kupić jakieś jedzonko, bo znów mróz i sobie nie znajdą. U mnie jest mnóstwo ptaszków.
[ATTACH=CONFIG]6001[/ATTACH][/QUOTE]

Ile ja bym dała, żeby mieć takie widoki...

Posted

[quote name='AniaGucio'][CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=blue]No to zostało jeszcze tylko 89zł ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/55d89c1106e69666bd2e27d0925bf49c,10,19,0.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/QUOTE]

Pnij się do góry Rufciu kochany!

Posted

RUfusku kochany przepraszam Cię za offtop, ale muszę :-(
[SIZE=4][COLOR=Red]500 psów ze schroniska w Celestynowie ma zostać uśpionych :-([/COLOR][/SIZE]
[URL="http://wiadomosci.onet.pl/kraj/500-psow-ze-schroniska-zostanie-uspionych,1,4119015,wiadomosc.html"]http://wiadomosci.onet.pl/kraj/500-p...wiadomosc.html[/URL]

Obejrzyjcie filmik - jakie pierd***ły gada ten idiota Lekarz weterynarii! Psy mają czas do 9 lutego :-(

Posted

[quote name='mmd']
[ATTACH=CONFIG]6001[/ATTACH][/QUOTE]
Piekne Orzechowki do mnie tez przylatuja na winogrona:)

Posted

[quote name='Julia84']RUfusku kochany przepraszam Cię za offtop, ale muszę :-(
[SIZE=4][COLOR=Red]500 psów ze schroniska w Celestynowie ma zostać uśpionych :-([/COLOR][/SIZE]
[URL="http://wiadomosci.onet.pl/kraj/500-psow-ze-schroniska-zostanie-uspionych,1,4119015,wiadomosc.html"]http://wiadomosci.onet.pl/kraj/500-p...wiadomosc.html[/URL]

Obejrzyjcie filmik - jakie pierd***ły gada ten idiota Lekarz weterynarii! Psy mają czas do 9 lutego :-([/QUOTE]

Widziałam wczoraj ten reportaż i krew mnie zalewa - wszyscy mają wszystko w d..ie

Posted

Na dzień dzisiejszy ([B]22.01.11[/B]) finanse Rufuska prezentują się następująco:

[LIST]
[*][B][I][COLOR=red]ronja [/COLOR]- [/I][COLOR=red]20zł[/COLOR][/B] (deklaracja stała) - data zaksięgowania 03.01.11
[*][COLOR=blue][I][B]pola53 - [/B][/I][/COLOR][COLOR=red][COLOR=blue][B]40zł[/B][/COLOR] [/COLOR](deklaracja stała) - data zaksięgowania 31.12.11
[*][COLOR=red][I][B]Maruda666 - [/B][/I][/COLOR][COLOR=red][B]10zł[/B] [/COLOR](deklaracja stała) data zaksięgowania 21.01.11
[*][COLOR=blue][I][B]ewa gonzales - [/B][/I][/COLOR][COLOR=red][B][COLOR=blue]10zł[/COLOR] [/B][/COLOR](deklaracja stała)
[*][COLOR=red][I][B]Agnieszka_K - [/B][/I][B]20zł[/B][/COLOR] (deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11
[*][COLOR=blue][I][B]figa33 - [/B][/I][B]30zł[/B] [/COLOR](deklaracja stała) - data zaksięgowania 07.01.11 i 11.01.11
[*][COLOR=red][I][B]mala_czarna - [/B][/I][/COLOR][COLOR=red][B]30zł[/B] [/COLOR](deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11
[*][COLOR=blue][I][B]Colette - [/B][/I][/COLOR][COLOR=blue][B]20zł [/B][/COLOR](deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11
[*][B][COLOR=red][I]asl - [/I][/COLOR][COLOR=red]5zł[/COLOR][/B] (deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11
[*][COLOR=blue][I][B]mmd - [/B][/I][/COLOR][COLOR=red][COLOR=blue][B]20zł[/B][/COLOR] [/COLOR](deklaracja stała) - [U]data zaksięgowania [B]10zł[/B] [/U]- 10.01.11
[*][COLOR=red][I][B]Awit [/B]- [/I][/COLOR][COLOR=red][B]10zł [/B][/COLOR](deklaracja jednorazowa)
[*][COLOR=blue][I][B]Agnieszka Sz.[/B][/I] - [/COLOR][COLOR=blue][B]37zł [/B][/COLOR](wpłata jednorazowa) - data zaksięgowania 10.01.11
[*][COLOR=red][I][B]Hekate1 [/B][/I]- [/COLOR][COLOR=red][B]20zł [/B][/COLOR](deklaracja stała) -data zaksięgowania 11.01.11
[*][COLOR=blue][I][B]Nikus [/B][/I]- [/COLOR][COLOR=red][B][COLOR=blue]15zł[/COLOR] [/B][/COLOR](wpłata jednorazowa) - data zaksięgowania 10.01.11
[*][COLOR=red][B][I]Ania J.[/I][/B] [/COLOR](koleżanka EwyMarty, wpłata jednorazowa) - [COLOR=red][B]50zł[/B] [/COLOR]- data zaksięgowania 11.01.11
[*][B][COLOR=blue][I]Aneta Grymek[/I] - [/COLOR][COLOR=red][COLOR=blue]10zł[/COLOR] [/COLOR][/B](deklaracja stała) - data zaksięgowania 12.01.11
[*][COLOR=red][I][B]WiosnaA [/B][/I]- [/COLOR][COLOR=red][B]30zł [/B][/COLOR](wpłata jednorazowa) - data zaksięgowania 11.01.11
[*][B][COLOR=blue][I]Kot [/I]- [/COLOR][COLOR=red][COLOR=blue]100zł[/COLOR] [/COLOR][/B](deklaracja stała) - data zaksięgowania 13.01.11
[*][B][I][COLOR=red]brzośka[/COLOR] [/I][/B]-[COLOR=red][B]20zł [/B][COLOR=black](wpłata jednorazowa)- data zaksięgowania 14.01.11[/COLOR]
[/COLOR]
[*][COLOR=blue][I][B]muza_51[/B][/I][/COLOR] - [B][COLOR=blue]50zł [/COLOR][/B](wpłata jednorazowa) - zaksięgowane 20.01.11
[*][COLOR=red][I][B]asia-s[/B][/I] -[/COLOR] [COLOR=red][B]20zł[/B][/COLOR] (deklaracja stała) [wpłynęło [U][B]60zł [/B][/U]za styczeń, luty i marzec] - data zaksięgowania 17.01.11
[*][B][I][COLOR=blue]andanka[/COLOR] [/I][/B](wpłata jednorazowa) - [COLOR=blue][B]20zł [/B][/COLOR]- data zaksięgowania 17.01.11
[*][I][B][COLOR=red]gosiulek[/COLOR] [/B][/I](wpłata jednorazowa) - [COLOR=red][B]20zł [/B][/COLOR]- data zaksięgowania 18.01.11
[*][COLOR=blue][I][B]mama gosiulki[/B][/I] [/COLOR](wpłata jednorazowa) - [COLOR=blue][B]30zł [/B][/COLOR]- data zaksięgowania 18.01.11
[*][I][B][COLOR=red]winter7[/COLOR] [/B](deklaracja stała) [/I]- [B][COLOR=red]20zł[/COLOR][/B][COLOR=red] [COLOR=black][wpłynęło [U][B]200zł[/B][/U] za kolejnych 10 m-cy] - data zaksięgowania 19.01.11[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=red]
[/COLOR][/B]
[*][COLOR=black][B][I][COLOR=blue]Agata S.[/COLOR] [/I][/B][/COLOR][COLOR=black][I](deklaracja jednorazowa)[/I][/COLOR][B][COLOR=red][COLOR=black] -[/COLOR] [COLOR=blue]40zł[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=black]- data księgowania 18.01.11[/COLOR][B][COLOR=red]
[/COLOR][/B]
[*][COLOR=red][B][I]ela40 [/I][/B][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black][I](deklaracja jednorazowa)[/I][/COLOR][/COLOR][B][COLOR=red][COLOR=black] - [COLOR=red]40zł
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[*][B][COLOR=red][COLOR=blue][I]Pani Marylka [COLOR=black]([/COLOR][/I][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=blue][I][COLOR=black]za pośrednictwem [/COLOR][/I][/COLOR][/COLOR][B][COLOR=red][COLOR=blue][I]Irenaka[COLOR=black]) [/COLOR][/I][/COLOR][COLOR=black]- [/COLOR][COLOR=blue]50zł [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black][I](wpłata jednorazowa) -[/I] zaksięgowane 20.01.11[/COLOR][/COLOR]
[*][B][COLOR=red] [I]wiga138 [/I][/COLOR][/B][COLOR=red][I][COLOR=black](wpłata jednorazowa) -[/COLOR][/I][/COLOR][B][COLOR=red]50zł [/COLOR][/B][COLOR=black]- zaksięgowane 20.01.11[/COLOR]
[*][COLOR=blue][I][B]santino [/B][/I][/COLOR][I][COLOR=red][COLOR=black](deklaracja stała) -[/COLOR][/COLOR][/I][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue]20zł [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=black]- [/COLOR][COLOR=black]zaksięgowane 21.01.11[/COLOR]
[*][B][COLOR=red]p. Agata [/COLOR][/B][I][COLOR=black](deklaracja stała) -[/COLOR][/I][B][COLOR=red] 10zł [/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black]zaksięgowano 21.01.11[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=red] + 6,62zł[/COLOR][/B]
[*][B][COLOR=red][COLOR=blue]p. Ania K.[/COLOR] [/COLOR][/B][I][COLOR=black](deklaracja stała) - [/COLOR][/I][COLOR=blue][B]20zł[/B][/COLOR]
[*][COLOR=blue][B]brzośka[/B][COLOR=black][I] (deklaracja stała) - [/I][/COLOR][B]1zł
[/B][/COLOR]
[*][B][COLOR=red]lepus [/COLOR][/B][I][COLOR=red][COLOR=black](deklaracja jednorazowa) [/COLOR][/COLOR][/I][B][COLOR=red][COLOR=black]-
[/COLOR][/COLOR][/B]
[*][B][COLOR=red][COLOR=blue]Ellig [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=black][I](deklaracja stała, będzie płatne z góry za 6m-cy) - [/I][/COLOR][B][COLOR=red][COLOR=blue]10zł
[/COLOR][/COLOR][/B]
[*][B][COLOR=red][COLOR=blue]polubek [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=black]- [I]zrobiła piękne banerki[/I] - [/COLOR][/COLOR][/COLOR][B][COLOR=red][COLOR=blue]bezcenne[/COLOR][/COLOR][/B]
[*][B][COLOR=red][COLOR=blue]Maruda666 [/COLOR][/COLOR][/B][I][COLOR=black](bazarek) -[/COLOR][/I][B][COLOR=red][COLOR=blue] 135zł [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=black]zaksięgowane 21.01.11[/COLOR][B][COLOR=red][COLOR=blue]
[/COLOR][/COLOR][/B]
[/LIST]

[U]Wczoraj [/U]
Ciocia [COLOR=red][B]santino [/B][/COLOR]zaoferow[COLOR=black]ała [/COLOR][COLOR=black]dodatkowe[/COLOR][B][COLOR=darkgreen] [COLOR=red]10zł [/COLOR][/COLOR][/B]:smile:, pani [B][COLOR=red]Ania K[/COLOR][/B]. zaoferowała [B][COLOR=red]20zł[/COLOR][/B] (deklaracja stała), [COLOR=red][B]lepus [/B][/COLOR]zaoferowała pomoc finansową, [COLOR=red][B]brzośka [/B][/COLOR]dołożyła [B][COLOR=red]1zł[/COLOR][/B] deklaracji stałych, oraz wpłynęły pieniążki z bazarku Marudy666 - [COLOR=red][B]135zł[/B][/COLOR]. Dziękujemy!!
[U]
Dzisiaj[/U]
[COLOR=red][B]Ellig [/B][/COLOR]dorzuciła [COLOR=red][B]10zł [/B][/COLOR]do deklaracji stałych :multi:
[CENTER][SIZE=3]

Dzięki Wam mamy już: [/SIZE]

[SIZE=3][B][COLOR=red]361zł [/COLOR][/B][COLOR=black](zadeklarowanych) i [/COLOR][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][B]310zł[/B][/COLOR] (wpłaconych)[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=red] [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=3][B][COLOR=red]deklaracji stałych [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=3][SIZE=1][COLOR=red][COLOR=black][nie wliczałam 40zł asi-s i 180zł cioci winter7[SIZE=3]][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=black]543,62zł [/COLOR][/B][COLOR=black](zadeklarowanych)[/COLOR][B][COLOR=black] [/COLOR][/B][COLOR=black]i[/COLOR][B][COLOR=black] 493,62zł [/COLOR][/B][COLOR=black](wpłaconych)[/COLOR][B][COLOR=black] deklaracji jednorazowych
[/COLOR][/B][COLOR=black]oraz[/COLOR][B][COLOR=black]
135zł [/COLOR][/B][COLOR=black]z[/COLOR][B][COLOR=black] bazarku [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=3]:Rose:[/SIZE][B][SIZE=3] !![/SIZE][/B]

[FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Do Rufusowego szczęścia[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4] brakuje nam jeszcze 89zł[/SIZE][/FONT][/CENTER]