Jump to content
Dogomania

Demi - przestraszona sunia zmieniła się w radosnego psiaka!!! Ma dom!!

Recommended Posts

Posted

Demi ma 4 latka. Jest niczyja, niekochana, zagubiona i chyba już przestała wierzyć , że zmieni się jej los....
A ma przed sobą jeszcze tyle życia ...
Sunia jest bardzo nieśmiała i nieufna, widocznie została kiedyś przez człowieka skrzywdzona. Po chwili ludzkiego towarzystwa zaczyna się lepiej czuć, przyjmuje głaski. W bezpiecznym kochającym domku na pewno rozkwitnie jak kwiat, zmieni się w cudownego radosnego psiaka, jest jeszcze młodziutka i ma w sobie dużo energii.

Demi jest przepiękną suczką, ma smukłe ciałko, miękką błyszczącą sierść i piękne oczy. Zwraca uwagę swoją urodą i wierzę, że jeżeli pokażemy ją światu, poogłaszamy i potrzymamy za nią kciuki znajdzie swojego człowieka.

Demi co wieczór kładzie się samotna w swojej zimnej budzie i zwijając się w kłębek cichutko zasypia....
Pewnie śni o bezpiecznym, pełnym ciepła i miłości miejscu, gdzie po małej główce głaszcze ją troskliwie dłoń człowieka, a on szepcze jej do uszka : Moja śliczna księzniczko....

Demi czeka na domek w schronisku w Mielcu ( boks 138 )
kontakt :
e-mail: [email protected]
tel. (017) 583 15 32
Kierownik p. Andrzej Skowron

Bardzo zależy nam aby Demi została przed ewentualną adopcją wysterylizowana, w związku z tym dochód z bazarku " majtkowego " :
http://www.dogomania.pl/threads/177807-A-mieszne-galoty-dla-Tzta-brata-kuzyna-taty-na-Mieleckie-psiaki-Do-30-01-2010
w pierwszej kolejności będzie przeznaczony na ten cel.

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Sunieczka bardzo źle znosi mroźna zimę, pomoc w szukaniu domku pilnie potrzebna!]

w tej budzie to nie za wiele tej słomy, a w zasadzie wcale.....:shake:

Posted

Sądzac po zębach, to Demi moze nie miec tych 4 latek. Ja ją dawalam na strone, to wiek musialam przyjac sredni, bo nijak nie dała sobie zębow obejrzec, ale tutaj widac wyraznie.

Sloma moze i bedzie, jak sie Halcia zjawi w schronisku i powrzeszczy. Ale po tym co czytalam ostatnio na dogo o Paluchu, to jestem zadowolona, ze w Mielcu jest tylko 500 psow, a nie 2500. Tam o wiekszosc psow swiat nigdy nie uslyszy, masakra.

Posted

To,ze jestes chora,to niedobrze Karolciu.....:shake:Maleńka jest strasznie przerazona,byc moze samym pobytem na zimnie w schronisku.Człowiek w boksie,tez ja przeraza.....a taka cudna malenka.

Posted

halcia napisał(a):
To,ze jestes chora,to niedobrze Karolciu.....:shake:Maleńka jest strasznie przerazona,byc moze samym pobytem na zimnie w schronisku.Człowiek w boksie,tez ja przeraza.....a taka cudna malenka.

Halciu wiem że nie dobrze zaczęło się od przeziębienia a teraz mam zapalenie węzłów chłonnych ( coś w tym stylu;)) i siedzę 2 tygodnie w domu z szyją owiniętą gruuubym szalem.:shake:
Cudownie....:placz:

Posted

Ja mam nadzieję, że wkrótce znajdę czas na pakiet ogłoszeniowy dla suni , bo na razie to katastrofa....zreszta i tak czekamy na sterylkę.
dzika Figo dzięki wielkie dla Ciebie, śliczna na nich niuńka, fajnie sie udało to jej ziewnięcie uchwycić;)