Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
Aga a może podaj mi swój numer co? to się zrobi ogłoszenie z Twoim numerem, co?

Też mi się wydaje, że najlepszy byłby kontakt do Agnieszki, przecież Seanek mieszka u niej już dość długo (bo inni się na niego wypięli) i ona ma najbardziej aktualne informacje o psiaku.

Przydałby się też banerek, łatwiej byłoby reklamować wątek :)

Posted

Ewanka, jedna mała uwaga- nie "wypięli"- Sean wylądował u Agi dla swojego bezpieczeństwa. A czemu tam jest do teraz, to akurat sprawa między mną i Agą.
Jesli chcesz wiedzieć, czy pomagam Agnieszce, to ja spytaj, ok? ZANIM coś powiesz.

Natomiast faktem jest, że niemal żadna z osób zaproszonych przeze mnie na wątek, lub poproszonych o pomoc nawet nie raczyła odpowiedzieć "mam to w d....".......

Do mnie dzwoniły dwie osoby- pani która straciłą jamnika, i która miała się doezwać po zastanowieniu, ale się nie odezwała (szkoda, robiła fajne wrażenie) i ludzie, którzy szukali maleńkiego pieska, ale oni trafili na mnie po staryuch ogłoszeniach szczeniąt...

P.S. Całą sprawa z tymi szczeniakami jest wyjątkowo niefartowna, jestem potwornie wku.....a, niebieskooki został oddany i jest nie do ozdyskania, mimo, że uprzedzałam, że mam dla niego dom........

• 2 weeks later...
Posted

ulvhedinn napisał(a):
Wszyscy co dzwonią chcą kudłatego. Seana nikt nie chce...
.....a ci ludzie u których siedział błękitnooki podrzucili go komuś na święta, nie mam z nimi kontaktu, wściekłą jestem jak diabli....

Dalej siedzi?

• 2 weeks later...
Posted

Tak, Seanek pojechał już do nowego cudownego domku ... jest już w DS !!!!!!!!!!

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

A błękitka spotkałam na spacerze, wyglądał na zadbanego i kochanego. Mieszka niedaleko mojej cioci, więc pewnie będę go spotykać częściej..... Ma na imię Parys.

• 2 weeks later...
Posted

Hej Ciotki!

czy Sean to piesek, ktory trafił do Basi z Warszawy?
jeśli tak, to może ma teraz jakis wątek? chętnie bym zobaczyła co u nich słychać, bo byłam na przedadopcyjnej :)

Posted

[quote name='rufusowa']Hej Ciotki!

czy Sean to piesek, ktory trafił do Basi z Warszawy?
jeśli tak, to może ma teraz jakis wątek? chętnie bym zobaczyła co u nich słychać, bo byłam na przedadopcyjnej :)
odwiedz wątek moich psów..u mnie Seanek byl 4 miesiace,tam jest mnostwo jego zdjec,takze nowe,juz u Basi:)
http://www.dogomania.pl/threads/106843-Uratuj-Tanie-dla-jej-dzieci-juz-jest-za-p%C3%B3%C5%BAno!-Tania-zostaje-u-Agnieszki...!!!/page270