Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

estote napisał(a):
spokojna głowa :)

prowadząc DT jestem przygotowana na koszty. Gdyby Pako wymagał drogiego leczenia to rozumiem,ale karma? damy radę :) a jeśli zorganizujemy pieniądze - możemy go wykastrować.

jutro idziemy do weta, bo mały chyba robaki ma.

Bazarek ładnie się sprzedaje, jesli tylko wpłyna wszystkie wpłaty dostaniesz na Pako ok. 90 zł. Spytaj ile ta kastracja.

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

estote napisał(a):
Byliśmy u weta, dostaliśmy tabletę na robaki a w środę mamy przynieść kupę do analizy.
Kastracja ok 90zł :)

Myślisz , ze powinniśmy kastrować?

Posted

we wtorek kastrujemy Pako

trochę z innej beczki, ale dostałam informację, od zaprzyjaźnionej wetki, że około roczny owczarek collie szuka DS. narazie ma DT w Łodzi. czekam na telefon.

Posted

Pako jest nieduży. ma łapki ok. 20cm. postaram się o zdjęcie, ale ciężko go utrzymać w jednym miejscu na stojąco, bo zaraz się kładzie brzuchem do góry :)

i cisza... aż głucha. nie było żadnego telefonu w jego sprawie.

Posted

bardzo się cieszę, że jesteś z nami jotpeg :)

Pako jest bardzo miły i grzeczny.
tylko zauważyłam już kilka razy, że boi się nie tylko blokersów, ale ogólnie facetów... to może trochę utrudniać adopcję.

jest w stanie jechać z nimi jedną windą, czy przebywać w jednym pomieszczeniu, ale gdy jakiś zbliża się do niego, nawet po to, aby go pogłaskać, Pako warczy, albo ucieka.

z kobietami nie ma takich problemów.

bardzo szybko zdobyłam jego zaufanie i za każdym razem w sytuacji stresowej dla niego szuka we mnie ratunku

dobry z niego chłopak

Posted

Estote, jesli sie możemy wprosić, to w niedziele, jak przywiozę maluchy do dziewczyn, przyjechałabym do ciebie z Krzyskiem i zrobilibyśmy sesje zdjęciowa Pako. Dobre zdjęcia to pół sukcesu. Co ty na to?

Posted

A w sobotę mogę przywieźć maluchy? Zapytaj dziewczyn.

[quote name='estote']niestety, nie mam mnie w niedzielę - jadę do warszawy na szkolenie inspektorskie...

proponuję sobotę, bo wyjeżdżam dopiero wieczorem. pasuje?[/QUOTE]

Posted

a tak zabrzmiała moja odpowiedź....
nie to miałam na celu...

cieszę się, że próbujesz pomóc, tym bardziej, że cisza na wątku. dzięki Ci, że jesteś z nami.

jeśli masz możliwość, aby przedłużyć allegro, to bardzo poproszę w imieniu swoim i Pako :)