Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='estote']spokojna głowa :)

prowadząc DT jestem przygotowana na koszty. Gdyby Pako wymagał drogiego leczenia to rozumiem,ale karma? damy radę :) a jeśli zorganizujemy pieniądze - możemy go wykastrować.

jutro idziemy do weta, bo mały chyba robaki ma.[/QUOTE]

Bazarek ładnie się sprzedaje, jesli tylko wpłyna wszystkie wpłaty dostaniesz na Pako ok. 90 zł. Spytaj ile ta kastracja.

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='estote']Byliśmy u weta, dostaliśmy tabletę na robaki a w środę mamy przynieść kupę do analizy.
Kastracja ok 90zł :)[/QUOTE]

Myślisz , ze powinniśmy kastrować?

Posted

Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek [url=http://www.dogomania.pl/threads/178466-Szczecin-Vincet-prosi-o-wsparcie-na-dalsze-leczenie?p=13964281#post13964281]kociaka[/url], który doświadczył bardzo wiele złego.
Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. [url=http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=898192988]Pomóż sfinansować jego leczenie.[/url]
Dziękuję

Posted

we wtorek kastrujemy Pako

trochę z innej beczki, ale dostałam informację, od zaprzyjaźnionej wetki, że około roczny owczarek collie szuka DS. narazie ma DT w Łodzi. czekam na telefon.

Posted

Pako jest nieduży. ma łapki ok. 20cm. postaram się o zdjęcie, ale ciężko go utrzymać w jednym miejscu na stojąco, bo zaraz się kładzie brzuchem do góry :)

i cisza... aż głucha. nie było żadnego telefonu w jego sprawie.

Posted

bardzo się cieszę, że jesteś z nami jotpeg :)

Pako jest bardzo miły i grzeczny.
tylko zauważyłam już kilka razy, że boi się nie tylko blokersów, ale ogólnie facetów... to może trochę utrudniać adopcję.

jest w stanie jechać z nimi jedną windą, czy przebywać w jednym pomieszczeniu, ale gdy jakiś zbliża się do niego, nawet po to, aby go pogłaskać, Pako warczy, albo ucieka.

z kobietami nie ma takich problemów.

bardzo szybko zdobyłam jego zaufanie i za każdym razem w sytuacji stresowej dla niego szuka we mnie ratunku

dobry z niego chłopak

Posted

Estote, jesli sie możemy wprosić, to w niedziele, jak przywiozę maluchy do dziewczyn, przyjechałabym do ciebie z Krzyskiem i zrobilibyśmy sesje zdjęciowa Pako. Dobre zdjęcia to pół sukcesu. Co ty na to?

Posted

A w sobotę mogę przywieźć maluchy? Zapytaj dziewczyn.

[quote name='estote']niestety, nie mam mnie w niedzielę - jadę do warszawy na szkolenie inspektorskie...

proponuję sobotę, bo wyjeżdżam dopiero wieczorem. pasuje?[/QUOTE]

Posted

a tak zabrzmiała moja odpowiedź....
nie to miałam na celu...

cieszę się, że próbujesz pomóc, tym bardziej, że cisza na wątku. dzięki Ci, że jesteś z nami.

jeśli masz możliwość, aby przedłużyć allegro, to bardzo poproszę w imieniu swoim i Pako :)