Agata69 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='estote']spokojna głowa :) prowadząc DT jestem przygotowana na koszty. Gdyby Pako wymagał drogiego leczenia to rozumiem,ale karma? damy radę :) a jeśli zorganizujemy pieniądze - możemy go wykastrować. jutro idziemy do weta, bo mały chyba robaki ma.[/QUOTE] Bazarek ładnie się sprzedaje, jesli tylko wpłyna wszystkie wpłaty dostaniesz na Pako ok. 90 zł. Spytaj ile ta kastracja. Quote
estote Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Byliśmy u weta, dostaliśmy tabletę na robaki a w środę mamy przynieść kupę do analizy. Kastracja ok 90zł :) Quote
Agata69 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='estote']Byliśmy u weta, dostaliśmy tabletę na robaki a w środę mamy przynieść kupę do analizy. Kastracja ok 90zł :)[/QUOTE] Myślisz , ze powinniśmy kastrować? Quote
katimal Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Witam! Czy odzywał sie jakiś potencjalny domek ? Quote
estote Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 niestety, cisza. ciągle w nowych miejscach wieszamy plakaty i dajemy ogłoszenia, ale niestety. Quote
katimal Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Kurcze, co by tu zrobić? A gdzie ma ogłoszenia, oprócz allegro? Quote
katimal Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 nie chćę siewtrącac, ale może warto tutaj go zgłosić [URL]http://www.dogomania.pl/threads/177177-Dwa-domki-w-Poznaniu-niewielkie-lagodne-pieski-suczki[/URL] Quote
Agata69 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Estote, wyslij mi na PW namiary na twoje konto, prześlę ci pieniązki z bazarku. Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek [url=http://www.dogomania.pl/threads/178466-Szczecin-Vincet-prosi-o-wsparcie-na-dalsze-leczenie?p=13964281#post13964281]kociaka[/url], który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. [url=http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=898192988]Pomóż sfinansować jego leczenie.[/url] Dziękuję Quote
katimal Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Na allegro ogłoszenie o psiaku obsderwuje jedna osoba. To oczywiście jeszcze o niczym nie świadczy, ale zwsze daje nadzieję... Quote
estote Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 we wtorek kastrujemy Pako trochę z innej beczki, ale dostałam informację, od zaprzyjaźnionej wetki, że około roczny owczarek collie szuka DS. narazie ma DT w Łodzi. czekam na telefon. Quote
Nemko Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ile wzrostu ma Pako? wyglada na nieduzego psiaka...Przydaloby sie zdjecie z czlowiekiem tak dla porowniania:) Quote
Nemko Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ile wzrostu ma Pako? wyglada na nieduzego psiaka...Przydaloby sie zdjecie z czlowiekiem tak dla porowniania:) Quote
Agata69 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Estote, cisza? Kurcze , u nas też. Ja już nie wiem co ja mam robić. a dzisiaj przywieźlismy nowego psa. Ratunku!!! Quote
estote Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Pako jest nieduży. ma łapki ok. 20cm. postaram się o zdjęcie, ale ciężko go utrzymać w jednym miejscu na stojąco, bo zaraz się kładzie brzuchem do góry :) i cisza... aż głucha. nie było żadnego telefonu w jego sprawie. Quote
jotpeg Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 przefajny psiak! mysle, ze jest bardzo inteligentny i uczuciowy. i oryginalny. ma takie spojrzenie... bede odwiedzac. Quote
estote Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 bardzo się cieszę, że jesteś z nami jotpeg :) Pako jest bardzo miły i grzeczny. tylko zauważyłam już kilka razy, że boi się nie tylko blokersów, ale ogólnie facetów... to może trochę utrudniać adopcję. jest w stanie jechać z nimi jedną windą, czy przebywać w jednym pomieszczeniu, ale gdy jakiś zbliża się do niego, nawet po to, aby go pogłaskać, Pako warczy, albo ucieka. z kobietami nie ma takich problemów. bardzo szybko zdobyłam jego zaufanie i za każdym razem w sytuacji stresowej dla niego szuka we mnie ratunku dobry z niego chłopak Quote
Agata69 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Estote, jesli sie możemy wprosić, to w niedziele, jak przywiozę maluchy do dziewczyn, przyjechałabym do ciebie z Krzyskiem i zrobilibyśmy sesje zdjęciowa Pako. Dobre zdjęcia to pół sukcesu. Co ty na to? Quote
estote Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 niestety, nie mam mnie w niedzielę - jadę do warszawy na szkolenie inspektorskie... proponuję sobotę, bo wyjeżdżam dopiero wieczorem. pasuje? Quote
Agata69 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A w sobotę mogę przywieźć maluchy? Zapytaj dziewczyn. [quote name='estote']niestety, nie mam mnie w niedzielę - jadę do warszawy na szkolenie inspektorskie... proponuję sobotę, bo wyjeżdżam dopiero wieczorem. pasuje?[/QUOTE] Quote
katimal Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A może porobić jakieś ogłoszenia i porozwieszać po okolicy? po lecznicach? sklepach zoologicznych? Tak tylko podpowiadam... ;) Quote
estote Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 już są plakaty w mieście. nie we wszystkich lecznicach, ale w niektórych owszem.... Quote
katimal Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ok. Po prostu chciałam pomóc. Jutro kończy sie allegro dla psiaka, przedłużać? Nie chcę się narzucać pozdrawiam Quote
estote Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 a tak zabrzmiała moja odpowiedź.... nie to miałam na celu... cieszę się, że próbujesz pomóc, tym bardziej, że cisza na wątku. dzięki Ci, że jesteś z nami. jeśli masz możliwość, aby przedłużyć allegro, to bardzo poproszę w imieniu swoim i Pako :) Quote
Recommended Posts