farmerka63 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Tobiaszek wczoraj miał kastrację - zniósł ją po męsku...jeśli to jeszcze można określić takim przymiotnikiem. Czuje się dobrze - jutro zatem wyciągam kawalera ze schronu ! Transport się nam BAAARDZO skonkretyzował - mam dowieźć Tobiasza w czwartek wieczorem lub w piątek bardzo wczesnym rankiem do Poznania , skąd ciupasem jedzie do Katowic - wprost do nowego domku! Akcja zatem będzie szybka... .... matko ...jak ja to ogarnę :/ Quote
Energy Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='rita60']Nie bijcie ciotki,ale to miał byc klon Bambo:evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/186395-Utoń-w-błękicie-tych-oczu..Kosmiczny-pies-Asterix-Łódż http://i45.tinypic.com/2zybs6q.jpg%3C/a%3E No Bambo, wypisz, wymaluj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaraz poproszę Feliksik o cafeanimal:lol: Psiak po prostu cudo:loveu:nie rozumiem jak może tak długo siedzieć w schronie:shake: Farmerko wieści cudne:loveu: Quote
leni356 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Z ogłoszeniami Asterixa się wstrzymajcie, jest domek zainteresowany Quote
Energy Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 leni356 napisał(a):Z ogłoszeniami Asterixa się wstrzymajcie, jest domek zainteresowany O to super, a ja już się do Feliksik rozpędziłam;)Zaraz napiszę jeszcze raz:p Kiedy będzie wiadomo? Quote
feliksik Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 no ja już w tempie expresowym zrobiłam, jak będę miała usunąć dajcie znać - cafe dla Asterixa http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Asterix,15520[FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Energy Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Nasza kochana niezawodna Feliksik:loveu: już zrobiła Asterixowi cafeanimal:lol:. Jeśli psiaczek trafi do zainteresowanego domu, to może inny będzie miał szanse załapać się na to ogłoszenie:p Bardzo Ci dziękuję Feliksik:loveu: Quote
rita60 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Energy napisał(a):Nasza kochana niezawodna Feliksik:loveu: już zrobiła Asterixowi cafeanimal:lol:. Jeśli psiaczek trafi do zainteresowanego domu, to może inny będzie miał szanse załapać się na to ogłoszenie:p Bardzo Ci dziękuję Feliksik:loveu: Ja rowniez dziekuje:lol: Quote
leni356 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Na kogo są namiary w ogłoszeniu Asterixa? bo pani się zapłacze jak jej trzeci kudłacz nie wypali :) To domek który został po Zuzi i Mice, czeka na wizytę przedadopcyjną Quote
rita60 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 leni356 napisał(a):Na kogo są namiary w ogłoszeniu Asterixa? bo pani się zapłacze jak jej trzeci kudłacz nie wypali :) To domek który został po Zuzi i Mice, czeka na wizytę przedadopcyjną Namiary sa na anovip1. Quote
farmerka63 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dzisiaj odbieram Tobiaszka ze schronu :] ...tra la la la laaaa....... Maluch śpi z nami ..Jutro bladym świtem jedziemy pociągiem do Poznania....w Poznaniu na dworcu Tobiasza przejmuje Yorija i wiezie wprost do Sosnowca. Do Sosnowca podjeżdżają państwo Ch. i zabierają delikwenta do DOOOOMUUUU . Quote
feliksik Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 przepraszam wszystkie pudliszonki, ale potrzebujemy pomocy dla psów ze stacji - jeden już zniknął, musimy pomóc drugiemu http://www.dogomania.pl/threads/186098-Psy-z-pod-stacji-benzynowej-przy-trasieWarszawa-Katowice-czy-muszą-umrzeć Quote
Energy Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 No i cudnie:multi: Szerokiej drogi do domu Tobiaszku:lol: Pieniążki na "wyjęcie" ze schroniska będą z pudelbonki. Filodendron Tobiaszek to ten krasnal:loveu: Quote
kamilawa Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Przyleciałam po tytule. Ja do Olsztyna mam kawałek, ale mogę kogoś poprosić, chyba, że już kogoś znaleźliście? Quote
Energy Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Tobiaszek właśnie opuścił schronisko i jedzie do Farmerki:lol: GPooLCLD już znalazła, ale jeszcze nie zmieniła tytułu. Dzięki Kamilawa:lol: Quote
farmerka63 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Tobiasz już u nas !!!! Bardzo spokojny facet. Praktycznie nie ma psa w domu...ale już człapie za mną jak cień. Koty olewa. Szlufkę ( naszą sznaucerkę ) podwąchiwał, ale bez zbytniego entuzjazmu . Chudzieńki jest.... :( Quote
Energy Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Maluszek nie potrafi się jeszcze cieszyć:shake:ale już wie że trzeba się dobrego człowieka pilnować:lol:Farmerko:loveu::Rose::Rose::Rose: Quote
farmerka63 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wczorajsza kolacyjka została wtrząchnięta ze smakiem - z jazdą michą po podłodze :) Ugotowałam rytualny ryż z warzywami, i kurczakiem, z dodatkiem oliwy i wbitym żółtkiem z wiejskiego jajka :) Potem spacerek na smyczy po ogrodzie. I poszliśmy spać - bo pobudka wcześnie rano! Noc minęła spokojnie - Tobiasz wybrał sobie dywanik przy łóżku. Obszczekał tylko mojego osobistego mąża, który wtargnął do sypialni nie zapalając światła :) Dzisiaj bladym świtem wyruszyliśmy do Poznania. W pociągu Tobiasz to pasażer idealny! Spokojnie siedział, albo sobie polegiwał. Obwąchiwał skrupulatnie kolejnych wsiadających . Yorija przyjechała punktualnie - przekazałam Tobiaszka + dokumenty kawalera. Na tylnym siedzeniu Yorijowego auta była rozpięta mata podróżna, przygotowany kocyk i specjalna mocna smycz do przypinania psa na czas podróży . I POJECHALI !!! A ja w tył zwrot i kłusiorem na peron, bo miałam osiem minut do odjazdu pociągu powrotnego :) Cała akcja zatem jak dotąd toczy się jak po maśle. Zaraz dzwonię do Krakowa ! A tu zdjęcia Tobiasza : Quote
Energy Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='filodendron']Wyładniał chłopaczek :) No:lol:cudny pudelek się z niego zrobił:loveu: Farmerko czyli czekamy na wieści z nowego domu... Jeszcze raz bardzo, bardzo Ci dziękuję:Rose::Rose::Rose: Szczęścia Tobiaszku:loveu:dziękuje nowemu domkowi:lol: To Dredzik, którego zdjęcia już wstawiałam, teraz nazywa się już Filutek:loveu: numer: 753 numer chip: 985121017585549 imię: Filutek płeć: pies wiek: ok. 2 lat wielkość: srednia rasa: mieszaniec data przyjęcia: 2010-04-08 przebywa w boksie: zwierzętarnia opis: Filutek to psiak, który w dniu przyjęcia był bardzo wystraszony i nieufny, nie pozwalał się dotknąć. Po jakimś czasie psiak otworzył się na ludzi, jest towarzyski i bardzo łagodny. Filutek trafił do nas w złym stanie - jego sierść była bardzo zaniedbana, całe ciało pokrywały dredy (foto5). Psiak został ostrzyżony, na pewno teraz czuje się dużo lepiej. Filutek jest przemiłym psiakiem, ze współtowarzyszami dogaduje się bardzo dobrze. To uroczy kudłacz, który czeka na nowy dom, jest wykastrowany i gotowy do adopcji. Polecamy. I zdjęcia I zdjęcia jeszcze przed strzyżeniem, taki trafił do schroniska:shake: telefon do ogłoszeń 886-303-309 Quote
magdola Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Tego pudelka juz nie ma: Oficjalnie znaazl dom, ale rozne rzeczy u nas sie dzieją................. Quote
rita60 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Widzialam dzisiaj na zywo Pixi i Filutka, słodkie pudlątka. Muki tez jest sliczny,tylko ta narosl:shake: Quote
Energy Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 rita60 napisał(a):Widzialam dzisiaj na zywo Pixi i Filutka, słodkie pudlątka. Muki tez jest sliczny,tylko ta narosl:shake: No właśnie:shake:Anovip1 napisała mi, że się dowie co to i czy złośliwe. Bo raz już było wycięte, ale odrosło:-( Takie słodziaki a domków nie ma:shake: Quote
Recommended Posts