Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

• Imię:Puszek
  • Kastracja/sterylizacja:nie
  • Wielkość:do wpół łydki
  • Kontakt w sprawie adopcji:
  • [email protected]
  • Miejsce pobytu Grodzisk mazowiecki,Dt
  • Podstawowe informacje o zachowaniu:Piesek stłamszony psychicznie,ale gdy zaufa szybko zmienia sie w wesołego psiaka kochajacego ludzi i spacery

Informacje dodatkowe:

Posted

[quote name='farmerka63']Wiadomośc z FB - po Capuccino jedzie właśnie super rodzinka z Olsztyna !!![/QUOTE]

pod naciskiem psa WYDALI!!!!!!!!!!!!!
heh
aleśmy ich zamęczyli..telefonami, emilami..SZOK, ze nie chcieli tego psa dac.
Mam kontakt z Rodziną to naplotkuje Wam co i jak z jego adopcją..
kupa pracy przed nimi...

Posted

Cudny i siedział dwa lata? A ja szukałam pudlowatego na wiosnę!!! Niestety Krzesimów jest znany w naszym regionie z niechęci do adopcji. Gdy szukałam psiaka sześć lat temu, pani nie raczyła mnie wpuścić, żebym obejrzała jej stadko. Teraz mam sznudelka.

Posted (edited)

[quote name='feliksik']cafeanimal dla Puszka: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Puszek,73819

co do Arona, to trzeba go ratować - wygląda koszmarnie

Dzięki feliksik:)

Co do Arona to wg info na fb pojechał do domu...
http://www.facebook.com/pages/Prawdziwa-DAMA-nie-chadza-sama-PUDELsi-w-potrzebie/470799836267593

Rubi Puszek ma nr 4 na 1 stronie.

Edited by Energy
Posted

[quote name='farmerka63']Ja zrozumiałam, że ten psiak , o którym wspomina Lemoniada przybłąkał się do ogłaszających - piszą, że ma PRAWDOPODOBNIE 4 lata.[/QUOTE]

Możesz mieć rację, zwłaszcza, że on taki brudny na pierwszym zdjęciu. Piękny psiak w każdym razie, oby dobrze trafił.