Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mrowa23']usunęłam już co nieco i powinno juz przejsc pw ;) a który weteran (tak 10 latek i wiecej) potrzebuje Dt najpilniej bo cosik mam w głowie ;)[/QUOTE]

Już poszło:lol:
Wiesz myślę, że najbardziej to nr 1, on tak strasznie długo jest w schronie:-(

Posted

[quote name='mrowa23']przelew poszedl :) ide na pierwsza poogladac...[/QUOTE]

Bardzo dziękuję:loveu:
Pooglądaj, może akurat po takim czasie mu się uda, oby...

Posted

Czy możecie pomóc z rozwieszeniem plakatu Bingo w lecznicach i innych psich miejscach? Biedaczek od dawna nie może znaleźć domu :(

[quote name='majqa']Link do plakatu dla Bingo:

[url]http://wrzucacz.pl/file/7421297869422[/url][/QUOTE]

Posted

[quote name='mshume']Morelowy pudelek okazał się być tylko hotelowany w Klembowie, więc sprawa nieaktualna.
ALE: jest do adopcji piękna, biała pudelka toy, około 3 letnia zabrana z pseudohodowli. jest zaciążona :( Przebywa na mocno tymczasowym DT pod Wwą. Jak będę miała fotki, to wstawię. Szukamy jej domu.[/QUOTE]

No to dobrze wez info na sunie biala toyke....jak bedziesz miala zdjecia to daj tutaj....

Co do pudelka z tego ogloszenia ponizej to bedzie miala domerk...u panstwa okolo 60 lat...bedzie wyzyta przed i po adopcyjna....wlascicielka prawnik nie w ciemie bita...nie wiem czy jest na Dogo ale pewnie nie bo zajeta...
Ciotka WTATARA przed chwila z nia rozmawiala....czyli chyba nieaktualne...zobaczymy.

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']biała toyka? szuka dt jeszcze? jaki jest jej stan zdrowia poza tą nieszczesna ciążą oczywiscie?[/QUOTE]

Chyba ma DT ale nie jestem pewna...moze masz jakies DT lub BDT????

Poprosze o linki Filcaka i Babla....nie moge dojsc na 1 post....ciagle cos...

Posted

Później będą foty, teraz trochę info. Sunia ma jednak 1,5 roku :) Jest kochana, grzeczna dla innych psów, trzyma czystość w domu, toleruje koty. Po prostu psi ideał. Niewykluczone że to bichon frise lub bolonczyk, bo kufa któtsza niż u pudelka. Włos bardziej jak u biszona (lużny skręt, 'jak u mongolskiej kozy') niż bolonczyka (lok afro), z drugiej strony bichon frise to nowa rasa w PL a bolonczyków z b.ZSRR było u nas więcej.
Bolejemy obie,ze nie możemy słodziaka przygarnąć, więc poszukiwany jest najlepszy domek :)

Posted

[quote name='Energy']Sacred PIRANHA nie masz na razie jak dużego czarnego to chociaż małe morelowe?:evil_lol:
A w Lublinie będą chyba duże czarne:cool3:[/QUOTE]

no wiesz jak jest nie ma duzych czarncyh to kombinuje z jakims zamiennikiem hihihi
w lublinie? ale do adopcji czy hodowlane?:-) mow bo zaraz ubije sobie łeb skacząc z radości pod sufit tak czy siak:-)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']no wiesz jak jest nie ma duzych czarncyh to kombinuje z jakims zamiennikiem hihihi
w lublinie? ale do adopcji czy hodowlane?:-) mow bo zaraz ubije sobie łeb skacząc z radości pod sufit tak czy siak:-)[/QUOTE]

Hodowlane, dobra idę na pw...

Posted

[quote name='leni356']Czy możecie pomóc z rozwieszeniem plakatu Bingo w lecznicach i innych psich miejscach? Biedaczek od dawna nie może znaleźć domu :([/QUOTE]
Jasne - porozwieszam gdzie moge

Posted

[quote name='Energy']Już poszło:lol:
Wiesz myślę, że najbardziej to nr 1, on tak strasznie długo jest w schronie:-([/QUOTE]

jemu bardziej DS by się przydał .... a gdzie ten ewentualny DT ? bo od nas kiepsko z transportem zawsze ;/

Posted

[quote name='Malwi']jemu bardziej DS by się przydał .... a gdzie ten ewentualny DT ? bo od nas kiepsko z transportem zawsze ;/[/QUOTE]

Nie wiem gdzie, ale Mrowa to Poznań, więc może gdzieś tam. Pewnie, że by się przydał ale po tylu latach ma szanse na adopcję ze schronu?:-( Strasznie bym chciała żeby trafił do dt...
Tak długo siedzi:-(muszę mu zmienić wiek na 11 lat, tak jak pisałaś:shake:

Posted

Tak, za miesiąc, bo sunia dopiero co została pokryta :( Szukamy ds, jeśli coś się zmieni to dam znać :)[quote name='sacred PIRANHA']a to dt nie potrzebujecie?:-) tak pytam...jak skrycie kocham wszystko co skręcone hihi
taka piekna i miła to w tempie błyskawicznym do domu pojdzie:-) a co z jej ciążą? bedziecie robic aborcyjną?[/QUOTE]

Posted

hmm ja nie znam porzadnego ds ktoro by zrobiło aborcyjną :-( z ogłoszen tez srednio tak szukac...jakis pseudol sie napatoczy...znowu wsrod znajomych,a moim znajomi do kitu pod tym wgledem...co drugiemu bym zadnego psa nie wydała hihi

Posted

[quote name='mshume']ALE: jest do adopcji piękna, biała pudelka toy, około 3 letnia zabrana z pseudohodowli. jest zaciążona :( Przebywa na mocno tymczasowym DT pod Wwą. Jak będę miała fotki, to wstawię. Szukamy jej domu.[/QUOTE]

Nowego DT? Bo chyba z DS to bez tej sterylki ciężko będzie :(