Energy Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='mrowa23']usunęłam już co nieco i powinno juz przejsc pw ;) a który weteran (tak 10 latek i wiecej) potrzebuje Dt najpilniej bo cosik mam w głowie ;)[/QUOTE] Już poszło:lol: Wiesz myślę, że najbardziej to nr 1, on tak strasznie długo jest w schronie:-( Quote
mrowa23 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 przelew poszedl :) ide na pierwsza poogladac... Quote
Energy Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='mrowa23']przelew poszedl :) ide na pierwsza poogladac...[/QUOTE] Bardzo dziękuję:loveu: Pooglądaj, może akurat po takim czasie mu się uda, oby... Quote
leni356 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Czy możecie pomóc z rozwieszeniem plakatu Bingo w lecznicach i innych psich miejscach? Biedaczek od dawna nie może znaleźć domu :( [quote name='majqa']Link do plakatu dla Bingo: [url]http://wrzucacz.pl/file/7421297869422[/url][/QUOTE] Quote
coronaaj Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='mshume']Morelowy pudelek okazał się być tylko hotelowany w Klembowie, więc sprawa nieaktualna. ALE: jest do adopcji piękna, biała pudelka toy, około 3 letnia zabrana z pseudohodowli. jest zaciążona :( Przebywa na mocno tymczasowym DT pod Wwą. Jak będę miała fotki, to wstawię. Szukamy jej domu.[/QUOTE] No to dobrze wez info na sunie biala toyke....jak bedziesz miala zdjecia to daj tutaj.... Co do pudelka z tego ogloszenia ponizej to bedzie miala domerk...u panstwa okolo 60 lat...bedzie wyzyta przed i po adopcyjna....wlascicielka prawnik nie w ciemie bita...nie wiem czy jest na Dogo ale pewnie nie bo zajeta... Ciotka WTATARA przed chwila z nia rozmawiala....czyli chyba nieaktualne...zobaczymy. Quote
sacred PIRANHA Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 biała toyka? szuka dt jeszcze? jaki jest jej stan zdrowia poza tą nieszczesna ciążą oczywiscie? Quote
coronaaj Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']biała toyka? szuka dt jeszcze? jaki jest jej stan zdrowia poza tą nieszczesna ciążą oczywiscie?[/QUOTE] Chyba ma DT ale nie jestem pewna...moze masz jakies DT lub BDT???? Poprosze o linki Filcaka i Babla....nie moge dojsc na 1 post....ciagle cos... Quote
mshume Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Później będą foty, teraz trochę info. Sunia ma jednak 1,5 roku :) Jest kochana, grzeczna dla innych psów, trzyma czystość w domu, toleruje koty. Po prostu psi ideał. Niewykluczone że to bichon frise lub bolonczyk, bo kufa któtsza niż u pudelka. Włos bardziej jak u biszona (lużny skręt, 'jak u mongolskiej kozy') niż bolonczyka (lok afro), z drugiej strony bichon frise to nowa rasa w PL a bolonczyków z b.ZSRR było u nas więcej. Bolejemy obie,ze nie możemy słodziaka przygarnąć, więc poszukiwany jest najlepszy domek :) Quote
sacred PIRANHA Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 a to dt nie potrzebujecie?:-) tak pytam...jak skrycie kocham wszystko co skręcone hihi taka piekna i miła to w tempie błyskawicznym do domu pojdzie:-) a co z jej ciążą? bedziecie robic aborcyjną? Quote
Energy Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Sacred PIRANHA nie masz na razie jak dużego czarnego to chociaż małe morelowe?:evil_lol: A w Lublinie będą chyba duże czarne:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Energy']Sacred PIRANHA nie masz na razie jak dużego czarnego to chociaż małe morelowe?:evil_lol: A w Lublinie będą chyba duże czarne:cool3:[/QUOTE] no wiesz jak jest nie ma duzych czarncyh to kombinuje z jakims zamiennikiem hihihi w lublinie? ale do adopcji czy hodowlane?:-) mow bo zaraz ubije sobie łeb skacząc z radości pod sufit tak czy siak:-) Quote
Energy Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']no wiesz jak jest nie ma duzych czarncyh to kombinuje z jakims zamiennikiem hihihi w lublinie? ale do adopcji czy hodowlane?:-) mow bo zaraz ubije sobie łeb skacząc z radości pod sufit tak czy siak:-)[/QUOTE] Hodowlane, dobra idę na pw... Quote
Equus Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='leni356']Czy możecie pomóc z rozwieszeniem plakatu Bingo w lecznicach i innych psich miejscach? Biedaczek od dawna nie może znaleźć domu :([/QUOTE] Jasne - porozwieszam gdzie moge Quote
Energy Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Equus']Jasne - porozwieszam gdzie moge[/QUOTE] Też oczywiście porozwieszam, kurcze taki fajny pudelek i nic:-( Quote
sacred PIRANHA Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 skrzynka odetkana, a co to za Bingo? moze ja tez porozwieszam w zamosciu? Quote
Energy Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']skrzynka odetkana, a co to za Bingo? moze ja tez porozwieszam w zamosciu?[/QUOTE] Pewnie, dzięki:lol:Binguś to nasz nr 7. Quote
Malwi Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Energy']Już poszło:lol: Wiesz myślę, że najbardziej to nr 1, on tak strasznie długo jest w schronie:-([/QUOTE] jemu bardziej DS by się przydał .... a gdzie ten ewentualny DT ? bo od nas kiepsko z transportem zawsze ;/ Quote
Energy Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Malwi']jemu bardziej DS by się przydał .... a gdzie ten ewentualny DT ? bo od nas kiepsko z transportem zawsze ;/[/QUOTE] Nie wiem gdzie, ale Mrowa to Poznań, więc może gdzieś tam. Pewnie, że by się przydał ale po tylu latach ma szanse na adopcję ze schronu?:-( Strasznie bym chciała żeby trafił do dt... Tak długo siedzi:-(muszę mu zmienić wiek na 11 lat, tak jak pisałaś:shake: Quote
mshume Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Tak, za miesiąc, bo sunia dopiero co została pokryta :( Szukamy ds, jeśli coś się zmieni to dam znać :)[quote name='sacred PIRANHA']a to dt nie potrzebujecie?:-) tak pytam...jak skrycie kocham wszystko co skręcone hihi taka piekna i miła to w tempie błyskawicznym do domu pojdzie:-) a co z jej ciążą? bedziecie robic aborcyjną?[/QUOTE] Quote
sacred PIRANHA Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 hmm ja nie znam porzadnego ds ktoro by zrobiło aborcyjną :-( z ogłoszen tez srednio tak szukac...jakis pseudol sie napatoczy...znowu wsrod znajomych,a moim znajomi do kitu pod tym wgledem...co drugiemu bym zadnego psa nie wydała hihi Quote
filodendron Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ale Jamal ma kanapy do dyspozycji :) *** Przelew poszedł dziś - do Energy Quote
leni356 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Equus']Jasne - porozwieszam gdzie moge[/QUOTE] Dziękuję bardzo Quote
Igam Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='mshume']ALE: jest do adopcji piękna, biała pudelka toy, około 3 letnia zabrana z pseudohodowli. jest zaciążona :( Przebywa na mocno tymczasowym DT pod Wwą. Jak będę miała fotki, to wstawię. Szukamy jej domu.[/QUOTE] Nowego DT? Bo chyba z DS to bez tej sterylki ciężko będzie :( Quote
mshume Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Moje doświadczenie jest inne :)Szukamy wyjątkowego DS.[quote name='Igam']Nowego DT? Bo chyba z DS to bez tej sterylki ciężko będzie :([/QUOTE] Quote
filodendron Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Dziewczyny, czemu Pelasi nie ma wśród pudli do adopcji, choć ma zrobione ogłoszenia? Quote
Recommended Posts