Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczcie jaki podobny psiaczek, tylko mniejszy, i młodszy. Też biedak bez oczka :(.
Ma na imię Frolik.
[URL]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/97502902.jpg[/URL]
[URL]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4253[/URL]

Posted

[quote name='Talcott']No! Cudny jest! To co - wątek!:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

Jak pójdzie jak ten jak burza to czemu nie :).
Ale jeszcze dwa celestyniaki czekają w kolejce. No i komp mi trochę szwankuje bo nie przestał działać mi explorer a firefoxie to ja niewiele mogę zrobić na dogomanii, nawet zdjęć nie mogę wstawiać do postów żeby je było od razu widać.

Posted

Przeczytałam właśnie wątek Kudłacza :)
Odwiedzę Go prawdopodobnie w przyszły weekend 30 lub 31 stycznia.
A co do transportu to jest już jakaś alternatywa?
Trzeba będzie zasięgnąć języka na Dogo i zapytać o koszta.

Posted

A może wątek na transportowym założyć ? Że szukamy takiego na trasie Wwa - Szczecin ? Bo jeśli będzie to transport płatny to może kosztować sporo a przecież Kudłacz nie ma żadnych pieniążków.
Cioteczki, myślmy, pytajmy znajomych, może akurat ktoś będzie jechał na tej trasie tak po 8 lutym, a może jakiś transport łączony.

Posted

[quote name='Dogo07']A może wątek na transportowym założyć ? Że szukamy takiego na trasie Wwa - Szczecin ? Bo jeśli będzie to transport płatny to może kosztować sporo a przecież Kudłacz nie ma żadnych pieniążków.
Cioteczki, myślmy, pytajmy znajomych, może akurat ktoś będzie jechał na tej trasie tak po 8 lutym, a może jakiś transport łączony.[/QUOTE]

Jeśli możesz to napisz na transportowym - może uda się z jakimś innym psiakiem to koszty byłyby mniejsze

Posted

Dzwoniłam do pani - wielkość ustalona, waga też, pani powiedziała że jak koń :evil_lol: Wszystko ustalone, pani zdecydowana. Nowe imię wymyślił wnuczek. Pani zmieniła trochę plany bo musi do lekarza wrócić i już 2 lutego będzie w domu, więc [B]można transport załatwiać wcześniej - od 2 lutego

[/B]edit: ze Szczecina do Warszawy ma jechać sunia z łańcucha - nie wiem kiedy, można to sprawdzić. Dogo07, napisz na transportowym też

Posted

[quote name='Talcott']Jakby co to można też rozważyć opcję przejazdu pociągiem - może ktoś by się zgodził odwieźć Go ?[/QUOTE]

Talcott, a kto tego "konia" przewiezie :cool3: ?