Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie zaglądałam do "metra" i zobaczyłam. Myślałam, że jeszcze nie wiecie;)
Gratuluję, naprawdę bardzo się cieszę, należy się biedaczkowi ten domek.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Właśnie zaglądałam do "metra" i zobaczyłam. Myślałam, że jeszcze nie wiecie;)
Gratuluję, naprawdę bardzo się cieszę, należy się biedaczkowi ten domek.

mmd podaj mi prosze linka do tych ogłoszen w metrze,bo nie moge sobie poradzic:oops:

Posted

Ja chyba z wrażenia na zawał zejdę dzisiaj ;).
Tak bardzo bym chciała żeby jeden z tych domków się okazła tym wymarzonym dla Kudłacza !!!

Leni, jak ludzie dzwonią, to pamiętaj proszę że to nie jest mały piesek, w kłębie tak do kolan, może mieć z 20-30kg. Nawet może być taki jak Limba.

Posted

Domek z Gliwic niestety odpada, bo szuka małego kudłacza (pani ma już 2 psy i mieszka w bloku). Domek z Poznania brzmi też bardzo fajnie - pani ma przygarniętego starszego pieska który zupełnie nie widzi. Pytanie jak Kudłacz zachowywałby się ze ślepym pieskiem w domu? czy nie próbowałby go dominować?

A tak w ogóle to wszyscy chcą adoptować biednego pieska którego nikt nie chce. Super tekst
Wszystkie telefony były z Metra

Posted

[quote name='leni356']

A tak w ogóle to wszyscy chcą adoptować biednego pieska którego nikt nie chce. Super tekst
Wszystkie telefony były z Metra

To naprawdę niesamowite, że znalazło sie kilka domków którym los starszego psa, który tyle czasu siedzi w schronisku, nie jest obojętny i chcą mu otworzyć drzwi swego domu i serca.

Posted

Tak więc Kudłaczem są zainteresowane 4 domki, z czego 3 są do rozpatrzenia:
1). Szczecin - jest super, ale czy Kudłacz wzrostowo będzie odpowiadał pani?
2). Poznań - też jest super, ale czy dogada się z drugim psem (pół-ślepy ze ślepym - przepraszam że tak obrazowo ;))
3). Warszawa - Dogo07, niech ktoś oddzwoni do pani i porozmawia jeszcze

Posted

Wiecie co jest najlepsze - jak mam spokojny dzień w pracy to telefon milczy jak zaklęty, a jak mam napięty dzień jak dzisiaj to dzwoni kilka osób na raz o różne kudłacze :mdleje:

Posted

Talcott napisał(a):
:calus:Ale i tak się cieszysz, że dzwonią, prawda?:cool3:

Z reguły jak dzwonią to: jestem poza pracownią, nie mam na czym zapisać (oprócz ręki :)), muszę usilnie wytężać umysł o którego psiaka chodzi, itp itd ;)
Ale poza tym to jak najbardziej się cieszę ;)

Posted

Talcott napisał(a):
Nie, no podmień!! domków nigdy dość:cool3:

Zwłaszczas takich co chcą starsze i niechciane przez nikogo psiaki.