coronaaj Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='rita60']Żadnych wiesci ????????[/QUOTE] :shake::shake:Czyli jeszcze sie nie znalazl...oj,oj...zima wokolo chociaz u was chyba roztoopy...:-(:-( Quote
rita60 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Już tyle czasu......gdzie jesteś piesku ?????? Quote
Onaa Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Niedługo minie rok, jak Skubiś na taczkach opuszczał schronisko. Teraz los jego schroniskowych psich towarzyszy jest zagrożony. Skubiś miał być szczęśliwy. Ale gdzie on teraz jest :(. Quote
haliza Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Małe biedactwo :-( tyle cioteczek się o ciebie zamartwia....:shake: Quote
tanitka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 właśnie, wyjeżdzał na taczce.... takie to było smutne, nikt nie przypuszczał, ze dalsze jego losy będa tak pogmatwane :( Quote
leni356 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Nie tracę nadziei że się znajdzie. Taki fajny psiak i takiego pecha w życiu ma :( Quote
zuziaM Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jesli tylko zyje, to sie znajdzie .... Musi tak byc !!! Quote
haliza Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Bardzo, bardzo bym chciała wiedzieć, że nie stała się i nie dzieje się mu żadna krzywda :-(:shake: Quote
rita60 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='haliza']Bardzo, bardzo bym chciała wiedzieć, że nie stała się i nie dzieje się mu żadna krzywda :-(:shake:[/QUOTE] Też bym chciała....... Quote
zuziaM Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Mam juz pokserowanych chyba okolo setki takich ogloszen. Do kazdego doszylam malutkie zdjecie Skubisia z dluga sierscia, bo moze juz miec ja naprawde dluga. [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d2018bfaa457a25a.html"][IMG]http://images35.fotosik.pl/424/d2018bfaa457a25agen.jpg[/IMG][/URL] Quote
zuziaM Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jeszcze chyba na czerwono na samym dole powinnam dopisac, ze nie widzi na lewe oczko. Quote
zuziaM Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 A moze ktos umie robic ladne ogloszenia i cos w podobnym stylu by zrobil ????? Bardzo prosze, bo bedzie ich potrzeba naprawde sporo. Skubi moze byc praktycznie wszedzie dlatego po wszystkich okolicz\nych wioskach bedziemy rozwieszac. Jest kilka dogomaniaczek ze Zgorzelca, ale praktycznie to tylko olutka555 sie tak naprawde zainteresowala pomoca i poprosze ja zeby ze mna pojezdzila. Teraz od tygodnia mam auto w warsztacie, ale moze nawet dzisiaj je odbiore, wiec od jutra zaczac chce jezdzic, bo ma wrocic zima i wtedy juz znow sie nic nie zrobi, bo rece beda zamarzaly ..................... Quote
coronaaj Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Dogo07']A jakiego leczenia on wymaga ?[/QUOTE] Mam to same pytanie, wiem, ze nie widzi na jedno oczko. Quote
zuziaM Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Praktycznie leczenia nie wymaga, ale tak napisalam, bo to moze jakos bardziej zachecic znalazce do zatelefonowania. A wymaga za to codziennego wycierania noska, bo przez ta skrzywiona przegrode, jedna dziurka jest niedrozna i mu sie zatyka. Caly czas zbiera sie w nim wydzielina i ja usuwalam codziennie wacikiem czy chusteczka. Skubinio mial przez to klopot z normalnym oddychaniem. Czesto wydmuchwal nosek ( kichal ) i czesto sie przy tym zdarzalo , ze wtedy leciala mu z noska krew. Nie wyobrazam sobie, jak sie sam musi z tym meczyc ...... Quote
Onaa Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Ojej, nie pomyślałam o tym :(. Faktycznie biedny Skubinio :(. A wiecie że właśnie rok minął dwa dni temu jak opuścił schronisko. Szkoda tylko że zamiast grzać doopcie w kochającym domku, błąka się gdzieś niewiadomo gdzie :(. Quote
leni356 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No właśnie, gdzie on się błąka :( Popytam kto mógłby zrobić plakat do ogłoszeń Quote
haliza Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Znajdź się biedaku :cool3::-( bo bardzo martwimy się o ciebie, a w przyszłym tygodniu znowu atak zimy :-(. Gdzie się zapodziałeś :mad: Quote
Mantis Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Plakat dla Skubisia. Zuziu, może masz te zdjęcia w większej rozdzielczości? W powiększeniu mogą byc trochę niewyraźne. Jeśli masz to podmienię. [URL=http://img146.imageshack.us/i/skubiplakat.jpg/][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/5314/skubiplakat.th.jpg[/IMG][/URL] Klik --> klik --> i będzie duży. Skubisiu, my tu wszyscy na dobre wieści czekamy, proszę wracac do swojej ukochanej Zuzi! Quote
leni356 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Mantis dzięki za plakacik. Niech mu szczęście przyniesie i znajdzie się misio kochany Quote
kora78 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ja ponowie pytanie, co z wlascicielami Skubiego? ani slowa o nich nie ma. czy oni tez go szukaja, czy ogloszenia wieszaja? jak sie Skubi znajdzie, wraca na hotel, czy do domu swojego? Quote
leni356 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='kora78']ja ponowie pytanie, co z wlascicielami Skubiego? ani slowa o nich nie ma. czy oni tez go szukaja, czy ogloszenia wieszaja? jak sie Skubi znajdzie, wraca na hotel, czy do domu swojego?[/QUOTE] Ja pisałam wcześniej że go szukali, czy dalej szukają - nie wiem. To był dom z polecenia, osoba polecająca też powinna włączyć się w szuaknie i rozwieszanie ogłoszeń. Co do powrotu to nie wiem - zdecydujemy o tym jak się znajdzie. Ja wolałabym żeby wrócił do Zuzi. Nie dlatego że dom jest zły, tylko dlatego że straciłam zaufanie i po prostu boję się o psa. Ludzie tak mają, obiecują że nie będą spuszczać i tego nie dotrzymują, ile psów już zginęło :( Quote
kora78 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 no i to, jak widac nie byl idealny dom dla Skubiego, skoro tam koty mordowal i sunie gryzl :( a cos malo wiesci o tym, jak oni gorliwie szukaja, dobrze to nie wyglada. Quote
Recommended Posts