kosu32 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Co za okropne wieści !!! Dawno mnie tu nie było, a tu na powitanie taka okropna wiadomośc. Skubi - nie tak miało byc, nie tak... Quote
pom-pon Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 są jakieś wieści....tak straszna zima... Quote
zuziaM Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Zadnych juz od poprzedniej niedzieli .... ani jednego telefonu .... Quote
rita60 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='zuziaM']Zadnych juz od poprzedniej niedzieli .... ani jednego telefonu ....[/QUOTE] :-(gdzie ty jesteś piesku........jest tak zimno:shake: Quote
kosu32 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Dziewczyny - może zmieńcie tytuł wątku, może ktoś coś nam powie. Quote
leni356 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='kosu32']Dziewczyny - może zmieńcie tytuł wątku, może ktoś coś nam powie.[/QUOTE] Właśnie nie wiem jak, Dogo07 nie wchodzi już na dogo, chyba trzeba moda poprosić. Dogo07 nie odpisuje na maila, jak ktoś ma z nią kontakt to niech poprosi żeby zmieniła tytuł Skubiś wracaj :( Do schronu nie trafił, bo od razu by dziewczyny krzyczały. Gdzie on jest......? Quote
haliza Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Gdzie jesteś Skubisiu.....jak kamień w wodę....:shake: Quote
rita60 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Rozumiem,że nie ma żadnych wiesci o Skubisiu ? Quote
haliza Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kurcze, znowu atak zimy żeby chociaż miała jakiś kąt i miskę :-( Quote
leni356 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='rita60']Rozumiem,że nie ma żadnych wiesci o Skubisiu ?[/QUOTE] Żadnych :( :( Quote
kora78 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 bede drastyczna. te mrozy teraz albo go ktos przygarnal, albo Skubi nie zyje. albo koczuje w jakims schronieniu. na pewno na dziko, w lesie, w polu, nie przezylby :( tylko, jak dotrzec do tych ludzi? na te wioche, gdzie on sie zagniezdzil? czy zawiadamialiscie sluzby porzadkowe, jesli go auta jakies potracilo... takie porady mielismy na watku psa, ktory nam tez zginal Quote
kora78 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 nasza Dogo07 tez sie martwi o Skubisia Dogo nie ma dostepu do internetu krotki czas. zajrzy na dogomanie, gdy wroci do neta Quote
rita60 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Minęły Swieta i żadnych info o Skubiczku ? Quote
coronaaj Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='rita60']Minęły Swieta i żadnych info o Skubiczku ?[/QUOTE] Skubis uciekl 13 czy 14 listopada...to dlugo, a nie ma zadnego sladu??? Oby gdzies sie przytulil w jakims domku....taka mam nadzieje. Quote
coronaaj Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [INDENT][INDENT][COLOR=red][B]Niech w Nowym Roku - [/B][/COLOR] [B][COLOR=red]świat będzie dla Ciebie, [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]pełen ciepła... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]radości...i Przyjaciół... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]miłości...serdeczności... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]pogody ducha... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Najwspanialszego... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Pełnego uroku - [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Nowego Roku 2011!!! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]By miłość królowała! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]By radość panowała! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]By szczęście Ciebie szukało! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]I zdrowie dopisywało!”[/COLOR][/B] [COLOR=red][B]Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala[/B][/COLOR] Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu [URL="http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5763&d=1293743911"][IMG]http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5763&d=1293743911&thumb=1[/IMG][/URL] [/INDENT][/INDENT] Quote
zuziaM Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 I straz miejska i policja sa powiadomione. Maja zdjecia.... Schroniska tez.... Nadal ani jednego telefonu.. Nie ma dnia, zebym o Skubiniu nie myslala. Szczegolnie teraz w te mrozy .... Najgorsze, ze nie ma jak sie przemieszczac, wszystko zasypane i nie odpuscilo nawet na chwile.... Dopiero wiosna mysle wsiasc na rower i objezdzac wszystkie wioski, gdzie mogl dojsc..... Jak bedzie trzeba to i lato cale bede go szukala. Ogloszenia stale bedziemy rozwieszac i wciaz bedzie w sieci naszej lokalnej. Tylko zdjecia zarosnietego trzeba juz dodac, bo ma juz pewnie dlugasne ...... Ja jestem nadal dobrej mysli. Jakos mnie na duchu trzyma ta historia, ktorej przeciez sama doswiadczylam z Semirem. Byl prawie dwa lata w schronsku, potem ponad rok u mnie , az wreszcie wypatrzyla go ... jego pani ! I Semirek wrocil do domu. Jego historia jest nawet w listopadowym numerze "Przyjaciela Psa ". Skubi tez sie odnajdzie .... Quote
zerduszko Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Też wierzę! Ostatnio się znalazł "zagubiony" w wakacje sznupek. Znalazł się w Holandii :) Quote
kora78 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='zerduszko']Też wierzę! Ostatnio się znalazł "zagubiony" w wakacje sznupek. Znalazł się w Holandii :)[/QUOTE] czytalam! nieziemska historia! Skubiniu obys zyl w dobrym domu! dzieki Zuzia za nieodpuszczanie ! Quote
leni356 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Gosiu, a może listonosz by pomógł? podać mu zdjęcie Skubisia i może go gdzieś wypatrzy, w jakimś domu. Tak myślę że listonosz chyba w każdym domu bywa, bo przecież pocztę rozwozi. Jakby mu obiecać nagrodę to by zwrócił uwagę na psy Quote
haliza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Faktycznie, to mogło by się udać.Tylko ilu listonoszy trzeba byłoby poprosić :roll: Quote
zuziaM Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='leni356']Gosiu, a może listonosz by pomógł? podać mu zdjęcie Skubisia i może go gdzieś wypatrzy, w jakimś domu. Tak myślę że listonosz chyba w każdym domu bywa, bo przecież pocztę rozwozi. Jakby mu obiecać nagrodę to by zwrócił uwagę na psy[/QUOTE] Wiesz, to swietny pomysl. Wystarczy jedynie na poczte na kazdej wsi pojsc. Poprosic pania w okienku, zeby listonoszowi przekazala, jesli osobiscie sie listonosza nie spotka. Kazdy listonosz przeciez na poczcie bywa. Musze tylko dokleic zdjecie zarosnietego Skubisia juz. Jak tylko bedzie latwiej sie przemieszczac ...... Quote
coronaaj Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Dogo07']Kochany Skubisiu, gdzie jesteś ???[/QUOTE] Oj, to jeszcze sie nie znalazl? Pomysl z listonoszem doskonaly...prosze zajrzyjcie na watek...tragedia...pozar... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-POŻAR-Rodzina-Journey-straciła-wszystko-psy-walczą-o-życie#post16067570[/URL] Quote
Recommended Posts