Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Beka - już zadzwoniłam - wszystko napisałam na watku terierki:)
A oto nowa fryzura Klary - wiem, wiem - piękna nie jest ale wyobraźcie sobie co było na tych pleckach ze tak trzeba było ją tak potraktować...

I jeszcze trochę Klaruniu - tu ma jeszcze nadgryzioną przez Lunę obróżkę ale już skróciłam i jest ok:)

Posted

I jeszcze troszeczkę:) Klara obserwatorka:)

To już jest na wątku Amigo ale oni tak ładnie ze sobą wyglądają i tak się polubili ze musiałam tu też wkleić:)

Posted

Z terminami nie ma kłopotu, pewnie większy z zabraniem małej z Serocka, on przyjmuje wtorki, czwartki, piątki i to nie za późno, trzeba ją zawieźć w dzień...ktoś niepracujący musi.

Posted

Byłam dzisiaj z Klarcią na spacerze. Mała, fajna sunia.
Troszeczkę lękliwa ale bardzo urzekająca.
Chętnie pobawiłaby się z innymi psami;) Łagodna, przylepka.

Widać, że ma problemy z tylnymi łapkami ale szczerze mówiąc myślałam, że będzie gorzej.
Na zdjęciach wygląda groźniej w każdym bądź razie.

Przydałaby się szybka diagnostyka. I dom. Ciepły. Bo na pewno temperatura nie poprawia stanu jej stawów.
Super się dogaduje z Amigo;)

Urzekająca:)

Posted

Nightvolf napisał(a):
Czekamy z niecierpliwością na diagnozę lekarską i trzymamy kciuki za Klarę, która jest przepięknym psem.

Kurcze, prawie zupełnie nie w moim typie, ale muszę przyznać, że ma coś takiego w sobie, że czaruje :oops:

Posted

Ja, po dzisiejszym spotkaniu z Klarą, mam wrażenie, że chodzi nieco lepiej niż tydzień temu. Sama nie wiem... Ale przyglądałam się dokładnie i tak mi się wydaje.
Jest bardzo miła i przyjazna. Do tego skora do zabawy - bryka sobie nie zważając na słabe łapki, łasi się, ale nie natarczywie. Milutka i śliczna.
Szczerze mówiąc, bardziej mnie urzekła niż Luna (ale może to za tą podgryzioną przez Lunę Lilu;-))

Posted

Może chodzic lepiej, przeciez w schronie to ona nie miała mozliwości rozbudowania mieśni. Może zanik mięśni też odpowiada za ten stan.

Posted

ok, to czekamy na fotki i rozpoczynamy powoli oglaszanie ;)
P.S widziałam ogłoszenie Luny w metrze, pewnie zasypią Was telefony - jakby co ,to pamietajcie, że mamy jeszcze druga młodą oneczke, nie? ;)

Posted

idusiek napisał(a):
ok, to czekamy na fotki i rozpoczynamy powoli oglaszanie ;)
P.S widziałam ogłoszenie Luny w metrze, pewnie zasypią Was telefony - jakby co ,to pamietajcie, że mamy jeszcze druga młodą oneczke, nie? ;)

:):)
Nie widziałam:)
To pewnie Mysza ma od rana urwanie głowy;)

Posted

beka napisał(a):
Może chodzic lepiej, przeciez w schronie to ona nie miała mozliwości rozbudowania mieśni. Może zanik mięśni też odpowiada za ten stan.

Może jest jak z naszą Tośką... zima w ciepłym domu, ciepła wiosna i lato całe dnie na dworze dla odbudowy masy mięśniowej i śmiga jak fryga, choć kręgosłup zrujnowany i początkowo problemy były spore... Oby tak było w przypadku Klarci! Trzymamy kciuki!

Posted

Czekamy na zdjecia Klary i na to co powie lekarz,oby te problemy z łapkami były tylko przejściowe. Rzeczywiście Klara ma w sobie to ,,coś" :) co sprawia że nie sposób nie zwrócić na nią uwagi. Utkwiła nam szczególnie w pamięci i postaramy się jej jakoś pomóc w miarę naszych możliwości. Wierzymy, że jeszcze będzie biegac jak inne psiaki:)

Posted

Nightvolf napisał(a):
Czekamy na zdjecia Klary i na to co powie lekarz,oby te problemy z łapkami były tylko przejściowe. Rzeczywiście Klara ma w sobie to ,,coś" :) co sprawia że nie sposób nie zwrócić na nią uwagi. Utkwiła nam szczególnie w pamięci i postaramy się jej jakoś pomóc w miarę naszych możliwości. Wierzymy, że jeszcze będzie biegac jak inne psiaki:)

Tym bardziej, że ona bardzo chce. I gdyby nie smycz biegałby z nimi:)
Uwielbia spacery, nie lubi stać w miejscu;)