idusiek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 ja ostatnio przeczytałam, ze tylko 1/4 wszystkich psów na świecie ma dom..... :( Quote
beka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Megii tu masz link do strony prowadzonej przez wolontariuszy w Józefowie http://www.psy-warszawa.pl/ są namiary, moze zadzwoń, porozmawiaj. Quote
megii1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dzięki Beka - już zadzwoniłam - wszystko napisałam na watku terierki:) A oto nowa fryzura Klary - wiem, wiem - piękna nie jest ale wyobraźcie sobie co było na tych pleckach ze tak trzeba było ją tak potraktować... I jeszcze trochę Klaruniu - tu ma jeszcze nadgryzioną przez Lunę obróżkę ale już skróciłam i jest ok:) Quote
megii1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 I jeszcze troszeczkę:) Klara obserwatorka:) To już jest na wątku Amigo ale oni tak ładnie ze sobą wyglądają i tak się polubili ze musiałam tu też wkleić:) Quote
mysza 1 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Śliczna jest Klarcia ale te łapki :( Co z konsultacją? Quote
Tora&Faro Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Śliczna jest ta wspólna fotka z Amigo:loveu: Quote
Ewanka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 mysza 1 napisał(a):Śliczna jest Klarcia ale te łapki :( Co z konsultacją? Też mnie martwią jej tylne łapki, może jednak uda się jakoś pomóc. Quote
idusiek Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 poniewaz Janicki przyjmuje tez w Wawrze - czekamy aż potwierdzą nam termin wizyty, bo to blizej dla Klary niz wieżć ją na Ksiązęcą. Quote
idusiek Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 fryzura jak po tyfusie, ale odrośnie ;) a Klarunia przepięka jak laleczka z włosami czy bez :D Quote
mysza 1 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Z terminami nie ma kłopotu, pewnie większy z zabraniem małej z Serocka, on przyjmuje wtorki, czwartki, piątki i to nie za późno, trzeba ją zawieźć w dzień...ktoś niepracujący musi. Quote
Ewanka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Co u Klarci tak pusto ..... trzymaj się dzielnie, znajdziesz swój domek! Quote
gusia0106 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Byłam dzisiaj z Klarcią na spacerze. Mała, fajna sunia. Troszeczkę lękliwa ale bardzo urzekająca. Chętnie pobawiłaby się z innymi psami;) Łagodna, przylepka. Widać, że ma problemy z tylnymi łapkami ale szczerze mówiąc myślałam, że będzie gorzej. Na zdjęciach wygląda groźniej w każdym bądź razie. Przydałaby się szybka diagnostyka. I dom. Ciepły. Bo na pewno temperatura nie poprawia stanu jej stawów. Super się dogaduje z Amigo;) Urzekająca:) Quote
Nightvolf Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Czekamy z niecierpliwością na diagnozę lekarską i trzymamy kciuki za Klarę, która jest przepięknym psem. Quote
gusia0106 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Nightvolf napisał(a):Czekamy z niecierpliwością na diagnozę lekarską i trzymamy kciuki za Klarę, która jest przepięknym psem. Kurcze, prawie zupełnie nie w moim typie, ale muszę przyznać, że ma coś takiego w sobie, że czaruje :oops: Quote
Goś Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja, po dzisiejszym spotkaniu z Klarą, mam wrażenie, że chodzi nieco lepiej niż tydzień temu. Sama nie wiem... Ale przyglądałam się dokładnie i tak mi się wydaje. Jest bardzo miła i przyjazna. Do tego skora do zabawy - bryka sobie nie zważając na słabe łapki, łasi się, ale nie natarczywie. Milutka i śliczna. Szczerze mówiąc, bardziej mnie urzekła niż Luna (ale może to za tą podgryzioną przez Lunę Lilu;-)) Quote
idusiek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 bo ona ma TO spojrzenie :) A lunka to juz taka trochę zawadiacka panna - taki nastolatek w fazie buntu. A Klara to taka rozważna i romantyczna panna:) Quote
beka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Może chodzic lepiej, przeciez w schronie to ona nie miała mozliwości rozbudowania mieśni. Może zanik mięśni też odpowiada za ten stan. Quote
gusia0106 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Mam jej super zdjęcia!! Tyle, że chyba dopiero wieczorem wstawię bo jakoś w pracy nie mogę... Quote
idusiek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ok, to czekamy na fotki i rozpoczynamy powoli oglaszanie ;) P.S widziałam ogłoszenie Luny w metrze, pewnie zasypią Was telefony - jakby co ,to pamietajcie, że mamy jeszcze druga młodą oneczke, nie? ;) Quote
gusia0106 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 idusiek napisał(a):ok, to czekamy na fotki i rozpoczynamy powoli oglaszanie ;) P.S widziałam ogłoszenie Luny w metrze, pewnie zasypią Was telefony - jakby co ,to pamietajcie, że mamy jeszcze druga młodą oneczke, nie? ;) :):) Nie widziałam:) To pewnie Mysza ma od rana urwanie głowy;) Quote
Nutusia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 beka napisał(a):Może chodzic lepiej, przeciez w schronie to ona nie miała mozliwości rozbudowania mieśni. Może zanik mięśni też odpowiada za ten stan. Może jest jak z naszą Tośką... zima w ciepłym domu, ciepła wiosna i lato całe dnie na dworze dla odbudowy masy mięśniowej i śmiga jak fryga, choć kręgosłup zrujnowany i początkowo problemy były spore... Oby tak było w przypadku Klarci! Trzymamy kciuki! Quote
Nightvolf Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Czekamy na zdjecia Klary i na to co powie lekarz,oby te problemy z łapkami były tylko przejściowe. Rzeczywiście Klara ma w sobie to ,,coś" :) co sprawia że nie sposób nie zwrócić na nią uwagi. Utkwiła nam szczególnie w pamięci i postaramy się jej jakoś pomóc w miarę naszych możliwości. Wierzymy, że jeszcze będzie biegac jak inne psiaki:) Quote
gusia0106 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Nightvolf napisał(a):Czekamy na zdjecia Klary i na to co powie lekarz,oby te problemy z łapkami były tylko przejściowe. Rzeczywiście Klara ma w sobie to ,,coś" :) co sprawia że nie sposób nie zwrócić na nią uwagi. Utkwiła nam szczególnie w pamięci i postaramy się jej jakoś pomóc w miarę naszych możliwości. Wierzymy, że jeszcze będzie biegac jak inne psiaki:) Tym bardziej, że ona bardzo chce. I gdyby nie smycz biegałby z nimi:) Uwielbia spacery, nie lubi stać w miejscu;) Quote
Recommended Posts