San_(jagodowa:) Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [LEFT]Maksio na pierwszą! [/LEFT] Quote
BosiaB_86 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Maks łobuziaku kochany a ty nadal w CK? :( Qrcze ludzie czy wy nie widzicie jaki to cudowny psiak?? :shake: Quote
Macho Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 My wiemy jaki jest cudowny...ale tylko my :( Quote
San_(jagodowa:) Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [LEFT]No to boski Maksio w górę!;) [/LEFT] Quote
BosiaB_86 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Maxiu mam nadzieje, że gdy następnym razem tu wejde przeczytam same dobre wieści - o TWOIM własnym domku?! 3mam za to mocno :kciuki: POWODZENIA Quote
marillka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 JA ZAGLĄDAM ! codziennie i kasuje moje stare hopki i robie nowe hopki ;-) biegnij na pierwszą po domeczek :Dog_run: Quote
marillka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 MAX ma dom !!!!! :) :multi: :loveu: :shiny: :evillaug: :megagrin: :lol!: :mdrmed: :-D :smilecol::Cool!: :iloveyou: :sweetCyb: :klacz: :bigcool::laola: :cunao: :drink1: Quote
San_(jagodowa:) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [LEFT]Też sie właśnie dowiedziałam i jeszcze jestem w szoku. Maksio będzie sobie odbywał wojaże samochodowe;) :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/LEFT] Quote
jotka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Taka wiadomość na poczatek tygodnia, to dobra wróżba na cały tydzień:multi: Quote
AniaAniołek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 cudowne zakończenie smutnej historii ,trzymam kciuki niech mu będzie cudownie w nowym domku,ale trochę bedle tęsknić:oops: za maxem Quote
Tina:) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jeju jak super!:multi::multi: normalnie nie moge uwierzyc!;) oby Maksiu juz na zawsze byl ze swoim nowym opiekunem..:) a cos konkretnie wiadomo o nowych opiekunach Maksia?:) Quote
Macho Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ogromnie sie ciesze ;) oby to byl jego ostatni Dom...a Opiekunom zyczymy powodzenia ;) Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Max zamieszkał wraz z pewnym małżeństwem w miejscowości nieopodal Tarnowskich Gór. Mieszka w bloku, ale praktycznie całymi dniami towarzyszy swojemu Panu podczas jazdy w różne rejony województwa, ponieważ jego opiekun jest zawodowym kierowcą. Max uwielbia jeździć autem więc na pewno bardzo mu sie będzie podobać nowe życie - już w niedzielę, natychmiast, nawet bez żadnego słowa zaproszenia, wpakował się do samochodu i nie chciał wyjść :) Jego opiekun jest osobą która ma na prawdę duże doświadczenie w opiece nad trudnymi psami - poprzedni pies został uratowany przed uśpieniem z powodu agresji - okazało się, że po prostu poprzedni opiekunowie nie potrafili sobie z nim poradić, pies wszedł im na głowę - pod opieką naszego maksiowego pana pies "wyszedł na ludzi" i stał się wiernym towarzyszem - niestety umarł ponieważ odniósł bardzo silne rany w wyniku wypadku samochodowego :-( Pan zna sie także na szkoleniu, więc Max trafił na prawdę do fachowca :) Tym razem musi już być dobrze :) Quote
Tina:) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jakie super wiesci;) oby Maksiu jak najdluzej mogl sie cieszyc takim domkiem;) Quote
Recommended Posts