Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dostałam PW od araman. Miała awarię komputera i dopiero teraz mogła się odezwać. Napisała, że dziewczyny podrzuciły jej kolejne zdjęcia z interwencji i wygląda na to, że jest w porządku (postara się je niedługo wkleić). Jak to określiła "na wiochę padł blady strach".

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Dostałam PW od araman. Miała awarię komputera i dopiero teraz mogła się odezwać. Napisała, że dziewczyny podrzuciły jej kolejne zdjęcia z interwencji i wygląda na to, że jest w porządku (postara się je niedługo wkleić). Jak to określiła "na wiochę padł blady strach".

I bardzo dobrze!:angryy:

A wszystko przez jedną chudą cioteczkę z Bielan! :eviltong:

• 4 weeks later...
Posted

DIF napisał(a):
I bardzo dobrze!:angryy:

A wszystko przez jedną chudą cioteczkę z Bielan! :eviltong:

Wcale nie chuda i wcale nie przeze mnie :cool1:

Ktoś inny psa namierzył i nie bał się głosno wyrazić swojej opinii. Wiekszość ludzi "nie miesza się w sprawy innych". A powinna...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='zulugula']Wcale nie chuda i wcale nie przeze mnie :cool1:
[/QUOTE]

Ależ oczywiście, że jesteś chuda i nie dyskutuj ze mną na ten temat bo ja bardzo bym chciała być tak "gruba" jak Ty ....:eviltong:

• 2 months later...
Posted

[quote name='araman']Dziewczyny, przedwczoraj ja również dostałam pw z prośbą od pomoc. Pati to moja kumpela - razem działamy w Adopcjach Malamutów, mamy też stały kontakt z dziewczynami, które odeszły z TTOZu (właśnie przez niemożność dalszej wspólpracy z p. Prezes) i obecnie działają jako inspektorzy krakowskiego Oddziału TOZu. Natychmiast zadzwoniłam do Małgosi (tej, której nr kontaktowy Patrycja wcześniej wkleiła już w wątku). Dziewczyny pojechały wczoraj do Białego Dunajca. Zamiast jednej - skończyło sie na 4 interwencjach na sąsiadujacych ze sobą posesjach. Ale adres, ktory im podałam (dostałam go smsem) nie był adresem opisywanego pensjonatu. Pod tym numerm miesci się pensjonat "Krystyna", a rezyduje tam mix suczka 8-letnia w typie bernardyna. Sunia ma się dobrze (nie mozna sie zbytnio do jej kondycji przyczepić), ale nie posiada budy, śpi w jamie wykopanej w trocinach, na kawałku foli. Zamieszczona fotka na początku wątku przedstawia psiaka z sasiedniej posesji, to niedokonczona budowa, zreszta widać to na zdjęciu, za "budę" psiak ma cos w rodzaju rozebranego krzesła (bez oparcia czyli gleba, 4 cienkie nogi i daszek, brak bocznych ścianek i podłoża), kolejna posesja - wychudzony szkielet, który trzęsie się z zimna na łańcuchu, czarno - biały, ma budę., kolejna posesja - stoi traktor, a pod nim 2 psiaki... Słowem DRAMAT.... Ponieważ nie zgadzały mi się opisy psa potrzebującego pilnie pomocy z tym co usłyszałam od dziewczyn ok. 18.00 pokazałam Małgosi fotkę z wątku - psiaka rozpoznała, bo na tej posesji interweniowały, ale nadal nie pasowały nam nazwy pensjonatów. Ela i druga Gosia postanowiły jeszcze dziś podjechać i poszukać opisywanego przez was psiaka. Jutro natomiast Małogosia podjedzie sprawdzić czy tam, gdzie interweniowały wczoraj psiaki mają, budy, jedzenie i wodę oraz czy czarno - biały psiak był u weta. Zrobiły też wczoraj zdjęcia, ale nie miałam szansy na odebranie ich i wrzucenie do wątku, bo moje psisko złamało łape i musiałam go zaopatrzyć w klinice.
Jutro dostanę płytkę ze zdjeciami to powrzucam zdjecia...[/QUOTE]
No wlasnie, panie nie trafiacie do psa , niw bylyscie na miejscu a spekulujecie i domniemujecie, szkoda ...