wanda szostek Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Franca81']Skoro taki cwaniak z niego to może znalazł inne ciepłe miejsce w czyimś domku... A może wrócił do właścicieli którzy go tak wypuszczają a jedynie karmią jak wróci.... Prawdopodobnie tak. Wczoraj byłam na pogrzebie koleżanki. Zginęła z mężem w strasznym wypadku. Spłonęli w samochodzie. Dowiedziałam się , że dożo informacji razem z filmem było na stronie Tygodnika Siedleckiego. Informacji tych nie znalazłam, ale przez przypadek znalazłam informacje o psach wyłapywanych w Siedlcach http://www.siedlce.pl/gospodarka/psy.php (nie przyszło by mi do głowy szukać psów pod takim hasłem) i co znalazłam pod datą 22.01.2010 Mieszaniec Miejsce znalezienia: przy ul. Dreszera Znaleziono dnia: 2010-01-22 Obecnie pies znajduje się w: Adoptowany Ulica Dreszera jest na moim osiedlu. Wtedy malucha złapali i jeszcze jednego kumpla z którym biegał. Niestety ten drugi pojechał do Ostrowi. Z tego wynika, że nasz maluch znalazł dom tylko nie wiadomo jaki. Quote
Recommended Posts