Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dagos1']Śliczny chłopak.
Hej :p
Dzięki ;)
[quote name='jot11']Cześć Oleńko :multi:
http://img202.imageshack.us/img202/3589/dsc06579i.jpg śliczna z Ciebie dziewczyna :p
http://img843.imageshack.us/img843/4922/dsc06571i.jpg maluch słodki jak zawsze :loveu:

Jaka pogoda u Ciebie? Bo u mnie zimno i do tego bardzo silny wiatr :angryy:
Cześć :multi:
Oj ,Jolcia ,nie zawstydzaj mnie :oops::oops:
Dziękuję Ci bardzo :loveu:
U mnie upał , ale lekki wiaterek-bardzo fajnie jest :)
Mam nadzieję ,że u Ciebie też wkrótce pogoda się polepszy :multi:

[quote name='Aleksandra:)']jaka kochana mordeczka :loveu::loveu:
Cze Olcia :loveu:
Dziękujemy :p

[quote name='chrupcia']http://img841.imageshack.us/img841/7195/dsc06578.jpg jakie słodkie :loveu:

ostatnio do jednej z sąsiadek przyjechała rodzina z Goldkiem, śliczny był :loveu: tylko że bardziej biały:p
Hej Kasia:)
Dziękujemy :p
Goldenki są prześliczne ,a Gafa jest na prawdę bardzo urodziwa , dla mnie Gafka to wzorzec goldka :)

Posted

Ale super portrecik:loveu:

A co do mojej córki to lubi coś w stylu co Ty na zdjęciach robisz,gwiazdy,jakieś szpagaty próbuje ale mieszkamy na końcu świata i wszędzie daleko:roll:chciała kiedyś uczyć sie grać na organach ale ze względu na dojazdy nie wyszło..

Posted

Paulinka10 napisał(a):
Ale super portrecik:loveu:

A co do mojej córki to lubi coś w stylu co Ty na zdjęciach robisz,gwiazdy,jakieś szpagaty próbuje ale mieszkamy na końcu świata i wszędzie daleko:roll:chciała kiedyś uczyć sie grać na organach ale ze względu na dojazdy nie wyszło..

Hej Paulinka :loveu:
Trzeba się popytać ,poszukać w mieście jakiejś akrobatyki , gimnastyki artystycznej czy ewentualnie jakiegoś tańca ;)

Posted

Aleksandra:) napisał(a):
hej Ola ;)

Cześć Olcia :multi: i wogóle cześć dziewczynki :loveu:
Dzisiaj tak jak już pisałam przyjeżdża wieczorem kot wujka :p
A do wieczora mamy z Lucky no i z Lizką wolną chate :multi::multi::multi:
Mama z babcią wybrały się obejrzeć tapety ,ale do wielu sklepów ,więc im troche zejdzie :razz:
Tata jak zawsze do 20 w pracy ,więc jest ok :eviltong:
Ale niestety nie poimprezujemy sobie , bo u mnie w pokoju jest taki syf ,że szok...:eviltong:
Próbuje teraz jakoś biurka ogarnąć ,ale idzie mi to jak krew z nosa :roll:
Z rzeczy do szkoły mam tylko torbe - chcecie zobaczyć jaka ? :razz:
No i kilka zeszytów ,a książki jeszcze ani jednej :D
I tak kupie na ostatnią chwile jak zawsze :eviltong:

Posted

to sprzątaj szybko i i rób imprezkę :D:)
u mnie też jest taki syf że szok !! może jutro posprzątam ;)
ja to jeszcze po ćwiczenia muszę jechać i po jakieś tam długopisiki :) a zeszyty to mam tylko i wyłącznie z psami i kotami :D:D są takie śliczne że nie mogłam się powstrzymać ;) ja niestety nie mogę nosić torby bo mam skolioze, co prawda tylko 1 cm ale jest :D
pokaż torbę :):*

Posted

Aleksandra:) napisał(a):
to sprzątaj szybko i i rób imprezkę :D:)
u mnie też jest taki syf że szok !! może jutro posprzątam ;)
ja to jeszcze po ćwiczenia muszę jechać i po jakieś tam długopisiki :) a zeszyty to mam tylko i wyłącznie z psami i kotami :D:D są takie śliczne że nie mogłam się powstrzymać ;) ja niestety nie mogę nosić torby bo mam skolioze, co prawda tylko 1 cm ale jest :D
pokaż torbę :):*

Oj , ja z tą robotą to do jutra się nie wyrobie :D
Z biurkiem się już prawie uporałam ,ale wszystko teraz wypierdzieliłam z komody i tu też zrobie - dziś na jumprezme nie ma szans :shake:
No cóż...
Ja tam sprzątam tak gruntownie raz do roku - na rozpoczęcie szkoły :eviltong:
A zeszyty mam takie jak i Ty - z psiakami i kotami :)
Zaraz fotke cykne Torbie ;)

Posted

oj ja to w ogólnie nie mam chęci do szkoły iść, w sumie mam na razie tylko jakieś długopisy i takie przybory . a co z książkami to nie wiem hehe :)
u mnie na biurku to zawsze się uzbiera tych papierów przeróżnych i innych dupereli ;p nawet nie chce mi się tego sprzątać bo za chwilę i tak naznoszę z powrotem too:evil_lol:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
Ola nie denerwuj ty mnie wakacje jeszcze się nie skończyły:eviltong:

Hej Agatka :multi:
Tiaaa...jeszcze ,AŻ 5 dni...:eviltong:

Connected napisał(a):
oj ja to w ogólnie nie mam chęci do szkoły iść, w sumie mam na razie tylko jakieś długopisy i takie przybory . a co z książkami to nie wiem hehe :)
u mnie na biurku to zawsze się uzbiera tych papierów przeróżnych i innych dupereli ;p nawet nie chce mi się tego sprzątać bo za chwilę i tak naznoszę z powrotem too:evil_lol:

Cześć :loveu:
A kto chce iść do szkoły ? :-( Chyba takiego wariata nie ma :eviltong:

Posted

Borówka16 napisał(a):
Cześć Gosia :D
Ja już też do Was wcześniej miałam zajrześ :eviltong:

Skąd moje imię znasz? :diabloti: Pewno z galerii 2giego Lucky'ego, jak mniemam? :cool3: