Borówka16 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Laseczki ,może byście jakiś działkowych fotek chciały ? :eviltong: Quote
*Jot* Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Borówka16 napisał(a):Laseczki ,może byście jakiś działkowych fotek chciały ? :eviltong: Ola !! Co to za pytanie??? Pewnie,że chcemy.....byle szybko i dużo :multi::multi::multi: Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 jot11 napisał(a):Ola !! Co to za pytanie??? Pewnie,że chcemy.....byle szybko i dużo :multi::multi::multi: No ok ,ok jak chcecie :eviltong: Zaraz dam :D Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 No prosze :eviltong: Z tego tygodniowego pobytu na działce ;) W okularkach 'ala retro :cool3: EDIT: Więcej dam jak wujek wyjdzie ,bo właśnie miałam domofon ,że już jest :eviltong: Quote
*Jot* Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Okularki świetne :p Dawaj reszte fotek :mad: Quote
Aleksandra:) Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 fajne te okularki :) czekamy na więcej... dużo więcej:diabloti: Quote
*Agnieszka* Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Cześć Ola:)hmmm..przyszłam na fotki a tu ich nie ma..:( Quote
malwina693 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Witajcie :) PIękny Lucky :) Czekamy na nowe foteczki tego przystojniaka :) Pozdrowienia dla Luckiego od Luckiego :) Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 jot11 napisał(a):Okularki świetne :p Dawaj reszte fotek :mad: Cześć Jola :multi: No zaraz ,przecież pisałam ,że wujek dzwonił domofotem ,że już jest ,bo kota przyniusł ,nie ? :eviltong: Kot już jest u mnie , siedzi pod kołdrą baaardzo przerażony,przeraźliwie miauczy :-( Bidulek :( To jego pierwsza rozłąka z właścicielami :( Aleksandra:) napisał(a):fajne te okularki :) czekamy na więcej... dużo więcej:diabloti: Hej Ola :) Momento ,dam :diabloti: agamewa napisał(a):Cześć Ola:)hmmm..przyszłam na fotki a tu ich nie ma..:( Cze Aga :multi: (Odp. ta co do Joli ;) ) malwina693 napisał(a):Witajcie :) PIękny Lucky :) Czekamy na nowe foteczki tego przystojniaka :) Pozdrowienia dla Luckiego od Luckiego :) Witam Cię po raz pierwszy u nas :p Zaraz będą foto :p Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Fotki działkowe - część dalsza :diabloti: Mała jaszczurka złapana przezemnie ;) Później oczywiście wypuszczona :p Na działce mieliśmy niefajną przygodę z brzuszkiem Luckusia :-( Znów wymiotował żółcią ,ale na szczęście tylko 1 dzień. Dostawał węgiel i tak wyglądał :evil_lol: : CDN... Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 A to Alfik - pies moich sąsiadów , super przykład na to ,że amstaff w właściwych rękach jest super psem :loveu: Alfiś jest bardzo przyjazny ,energiczny , świetny do innych psów ,takie fajne cielątko ,które nie ma w sobie cienia agresji :loveu: Oczywiście ludzie osądzają go z góry i do jego właścicieli są komentarze typu "proszę założyć kaganiec temu mordercy :angryy:" Mordercami to są sami ,bo na pewno nie Alfik :eviltong: Mój Luckuś jak już się lepiej czuł :p Taka panna lub pan mieszka u nas na orzechu :) To żabka z mojego avatarka ,podejżewam ,że rzekotka nadrzewna ;) Bardzo fajna w dotyku nawet ,bo nie ma takiego śluzu ,a na łapkach ma takie przyssawki ,że jak mi chodzi po ręku to się przykleja ;) Dokładnie ta fotka jest na moim avku :cool3: Quote
Aleksandra:) Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 ojej Lucek za dobrze to nie wyglądał :( ale z węgielkiem to uroczo :D śliczny ten ast :loveu: Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Aleksandra:) napisał(a):ojej Lucek za dobrze to nie wyglądał :( ale z węgielkiem to uroczo :D śliczny ten ast :loveu: Na tych pierwszych fotach widać było ,że coś mu jest - był bardzo smutny :( Ale na tej za Alfikiem to już radosny taki :) Quote
*Agnieszka* Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Olu śliczne te fotki-warto było czekać:)żabka urocza,chciałabym kiedyś taką zobaczyć na żywo..niestety widziałam tylko ropuszki:)Lukuś bidulek kochany,mizianki dla skarbucha od ciotki Agi........ Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 agamewa napisał(a):Olu śliczne te fotki-warto było czekać:)żabka urocza,chciałabym kiedyś taką zobaczyć na żywo..niestety widziałam tylko ropuszki:)Lukuś bidulek kochany,mizianki dla skarbucha od ciotki Agi........ Dzięki :loveu: Na żywo to masz u mnie na działce - zapraszam ;) Ja też byłam bardzo zaskoczona ,że taka u mnie sobie na drzewku mieszka :) Wymiziam mojego szkrabka na pewno :p Quote
chrupcia Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Kurcze Ola, ale u Ciebie galeria szybko leci ze stronami ;) ja mam już wszystkie książki i zeszyty i długopisy i co tam potrzebne ;) porządki w szafkach też porobione jak co roku, bo ja to taka bałaganiara jestem i co roku robie sobie porządek w szafkach :p wszystko już gotowe tylko na szkołe czekać :eviltong: w tamtym roku przez nude chciało mi sie juz do szkoły, byłam taka zmobilizowana do nauki i nawet nieźle mi szła, a w teraz jakoś za bardzo nie mam juz takiej ochoty, chociaż może trochę, ale nie tak bardzo, bo jak pomyśle że Jazzik sam będzie siedział przez parę godzin.. :shake: Quote
Doti1986 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 http://img830.imageshack.us/img830/3014/dsc06868r.jpg Śliczny brudasek:) Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='chrupcia']Kurcze Ola, ale u Ciebie galeria szybko leci ze stronami ;) ja mam już wszystkie książki i zeszyty i długopisy i co tam potrzebne ;) porządki w szafkach też porobione jak co roku, bo ja to taka bałaganiara jestem i co roku robie sobie porządek w szafkach :p wszystko już gotowe tylko na szkołe czekać :eviltong: w tamtym roku przez nude chciało mi sie juz do szkoły, byłam taka zmobilizowana do nauki i nawet nieźle mi szła, a w teraz jakoś za bardzo nie mam juz takiej ochoty, chociaż może trochę, ale nie tak bardzo, bo jak pomyśle że Jazzik sam będzie siedział przez parę godzin.. :shake: No , wreszcie zaczęła lecieć :D Jeszcze 10 stronek i będziemy setkę świętować :loveu: A ja nigdy do szkoły wracać nie chce :eviltong: [quote name='Doti1986']http://img830.imageshack.us/img830/3014/dsc06868r.jpg Śliczny brudasek:) Cześć Dorotko :multi: Dziękuję :loveu: Quote
Karolina. Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 http://img830.imageshack.us/img830/3014/dsc06868r.jpg Hihi, ale ma mordkę wypaćkaną :lol: Cześć Ola :multi: Quote
*kleo* Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 http://img697.imageshack.us/img697/9530/dsc06601m.jpg Lucky-nawigator, zupełnie jak moja Ulcia :p Ona też lubi patrzeć co się za szybą dzieje ;) [quote name='Borówka16']A kto chce iść do szkoły ? :-( Chyba takiego wariata nie ma :eviltong: A ja z chęcią wrócę do Olsztyna, już nie mogę się doczekać spotkania z moją ekipą :loveu: Quote
chrupcia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cześć Ola :) Klaudia, na studiach to troche inaczej niż w szkole tzn. lepiej ;) Quote
*Jot* Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cześć deszczowo !! http://img830.imageshack.us/img830/3014/dsc06868r.jpg jaki smutasek :razz::loveu: Żab nie lubię.....bleeee Jaszczurka świetna :p Quote
*Agnieszka* Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Witamy się:)czwartkowo i deszczowo:(co za pogoda!!! Quote
Recommended Posts