Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Borówka16 napisał(a):
Laseczki ,może byście jakiś działkowych fotek chciały ? :eviltong:

Ola !! Co to za pytanie??? Pewnie,że chcemy.....byle szybko i dużo :multi::multi::multi:

Posted

No prosze :eviltong:
Z tego tygodniowego pobytu na działce ;)

W okularkach 'ala retro :cool3:

EDIT: Więcej dam jak wujek wyjdzie ,bo właśnie miałam domofon ,że już jest :eviltong:

Posted

jot11 napisał(a):
Okularki świetne :p
Dawaj reszte fotek :mad:

Cześć Jola :multi:
No zaraz ,przecież pisałam ,że wujek dzwonił domofotem ,że już jest ,bo kota przyniusł ,nie ? :eviltong:
Kot już jest u mnie , siedzi pod kołdrą baaardzo przerażony,przeraźliwie miauczy :-(
Bidulek :( To jego pierwsza rozłąka z właścicielami :(
Aleksandra:) napisał(a):
fajne te okularki :)
czekamy na więcej... dużo więcej:diabloti:

Hej Ola :)
Momento ,dam :diabloti:

agamewa napisał(a):
Cześć Ola:)hmmm..przyszłam na fotki a tu ich nie ma..:(

Cze Aga :multi:
(Odp. ta co do Joli ;) )
malwina693 napisał(a):
Witajcie :)
PIękny Lucky :)
Czekamy na nowe foteczki tego przystojniaka :)
Pozdrowienia dla Luckiego od Luckiego :)

Witam Cię po raz pierwszy u nas :p
Zaraz będą foto :p

Posted

Fotki działkowe - część dalsza :diabloti:
Mała jaszczurka złapana przezemnie ;)
Później oczywiście wypuszczona :p

Na działce mieliśmy niefajną przygodę z brzuszkiem Luckusia :-(
Znów wymiotował żółcią ,ale na szczęście tylko 1 dzień.
Dostawał węgiel i tak wyglądał :evil_lol: :

CDN...

Posted

A to Alfik - pies moich sąsiadów , super przykład na to ,że amstaff w właściwych rękach jest super psem :loveu:
Alfiś jest bardzo przyjazny ,energiczny , świetny do innych psów ,takie fajne cielątko ,które nie ma w sobie cienia agresji :loveu:
Oczywiście ludzie osądzają go z góry i do jego właścicieli są komentarze typu "proszę założyć kaganiec temu mordercy :angryy:"
Mordercami to są sami ,bo na pewno nie Alfik :eviltong:

Mój Luckuś jak już się lepiej czuł :p

Taka panna lub pan mieszka u nas na orzechu :)
To żabka z mojego avatarka ,podejżewam ,że rzekotka nadrzewna ;)
Bardzo fajna w dotyku nawet ,bo nie ma takiego śluzu ,a na łapkach ma takie przyssawki ,że jak mi chodzi po ręku to się przykleja ;)

Dokładnie ta fotka jest na moim avku :cool3:

Posted

Aleksandra:) napisał(a):
ojej Lucek za dobrze to nie wyglądał :( ale z węgielkiem to uroczo :D
śliczny ten ast :loveu:

Na tych pierwszych fotach widać było ,że coś mu jest - był bardzo smutny :(
Ale na tej za Alfikiem to już radosny taki :)

Posted

Olu śliczne te fotki-warto było czekać:)żabka urocza,chciałabym kiedyś taką zobaczyć na żywo..niestety widziałam tylko ropuszki:)Lukuś bidulek kochany,mizianki dla skarbucha od ciotki Agi........

Posted

agamewa napisał(a):
Olu śliczne te fotki-warto było czekać:)żabka urocza,chciałabym kiedyś taką zobaczyć na żywo..niestety widziałam tylko ropuszki:)Lukuś bidulek kochany,mizianki dla skarbucha od ciotki Agi........

Dzięki :loveu:
Na żywo to masz u mnie na działce - zapraszam ;)
Ja też byłam bardzo zaskoczona ,że taka u mnie sobie na drzewku mieszka :)
Wymiziam mojego szkrabka na pewno :p

Posted

Kurcze Ola, ale u Ciebie galeria szybko leci ze stronami ;)

ja mam już wszystkie książki i zeszyty i długopisy i co tam potrzebne ;) porządki w szafkach też porobione jak co roku, bo ja to taka bałaganiara jestem i co roku robie sobie porządek w szafkach :p wszystko już gotowe tylko na szkołe czekać :eviltong: w tamtym roku przez nude chciało mi sie juz do szkoły, byłam taka zmobilizowana do nauki i nawet nieźle mi szła, a w teraz jakoś za bardzo nie mam juz takiej ochoty, chociaż może trochę, ale nie tak bardzo, bo jak pomyśle że Jazzik sam będzie siedział przez parę godzin.. :shake:

Posted

[quote name='chrupcia']Kurcze Ola, ale u Ciebie galeria szybko leci ze stronami ;)

ja mam już wszystkie książki i zeszyty i długopisy i co tam potrzebne ;) porządki w szafkach też porobione jak co roku, bo ja to taka bałaganiara jestem i co roku robie sobie porządek w szafkach :p wszystko już gotowe tylko na szkołe czekać :eviltong: w tamtym roku przez nude chciało mi sie juz do szkoły, byłam taka zmobilizowana do nauki i nawet nieźle mi szła, a w teraz jakoś za bardzo nie mam juz takiej ochoty, chociaż może trochę, ale nie tak bardzo, bo jak pomyśle że Jazzik sam będzie siedział przez parę godzin.. :shake:
No , wreszcie zaczęła lecieć :D
Jeszcze 10 stronek i będziemy setkę świętować :loveu:
A ja nigdy do szkoły wracać nie chce :eviltong:

[quote name='Doti1986']http://img830.imageshack.us/img830/3014/dsc06868r.jpg Śliczny brudasek:)
Cześć Dorotko :multi:
Dziękuję :loveu: