Marzena* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Czuję, że ja pierwsza "wymięknę" bo mi już oczy sie zamykaja ;) Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 A ja odżyłam ,bo małego kopa dostałam :evil_lol: . Cappucino sobie zrobiłam hihi :razz: . Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Wszystkie oprócz mnie , Marzki i Ciebie :p Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Viky i Ja napisał(a):A już miałam krzyczeć, że mnie przegapiłaś :evil_lol: Nie ,nie przegapiłam ;) :D Princess_York napisał(a):No to zza rok dasz :) hihi . Masz więcej czasu na ćwiczenie . Dogo wciąga ,nie ? :razz: :evil_lol: Dam na pewno :) Oj wciąga ,wciąga - to jakieś uzależnienie jest :evil_lol: Karolina. napisał(a):Ja jeszcze jestem :grins: Ale też zaraz idę spać ;) Fotografem to na pewno mnie nie można nazwać ;) Do takiego tytułu to mi jeszcze duużo brakuje ;) Ale fakt, robienie zdjęć wychodzi mi lepiej niż takie akrobacje :D Żebym ja chociaż połowę z tego umiała co ty na tym filmiku :lol: :roll: Aż ciekawa jestem co teraz potrafisz, jak wtedy już umiałaś tak wiele :) A żebym ja chociaż troszkę tak jak Ty fotki robić umiała to było by super ;) Błagam Cie...na tym filmiku wyszłam okropnie , taka ztremowana bo to pierwszy występ ,teraz to już jest luzik :p i te moje nieprzemyślane ruchy...ehhh..szkoda gadać , no i jeszcze widzę błędzy - NIEOBCIĄGNIĘTE PALCE w gwieździe !!!! Nie daruje sobie tych palcy :eviltong: Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Viky i Ja napisał(a):A już miałam krzyczeć, że mnie przegapiłaś :evil_lol: Nie ,nie przegapiłam ;) :D Princess_York napisał(a):No to zza rok dasz :) hihi . Masz więcej czasu na ćwiczenie . Dogo wciąga ,nie ? :razz: :evil_lol: Dam na pewno :) Oj wciąga ,wciąga - to jakieś uzależnienie jest :evil_lol: Karolina. napisał(a):Ja jeszcze jestem :grins: Ale też zaraz idę spać ;) Fotografem to na pewno mnie nie można nazwać ;) Do takiego tytułu to mi jeszcze duużo brakuje ;) Ale fakt, robienie zdjęć wychodzi mi lepiej niż takie akrobacje :D Żebym ja chociaż połowę z tego umiała co ty na tym filmiku :lol: :roll: Aż ciekawa jestem co teraz potrafisz, jak wtedy już umiałaś tak wiele :) A żebym ja chociaż troszkę tak jak Ty fotki robić umiała to było by super ;) Błagam Cie...na tym filmiku wyszłam okropnie , taka ztremowana bo to pierwszy występ ,teraz to już jest luzik :p i te moje nieprzemyślane ruchy...ehhh..szkoda gadać , no i jeszcze widzę błędzy - NIEOBCIĄGNIĘTE PALCE w gwieździe !!!! Nie daruje sobie tych palcy :eviltong: Quote
chrupcia Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Cześć Aleksandro :eviltong: :multi: ale umiesz rzeczy ze swoim ciałem zrobić, nie boli Cie ciało po tym ? ;) Quote
*Agnieszka* Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Cześć Ola!!filmik jest super,co Ty od niego chcesz????wiadomo że ćwiczenia czynią mistrza,ja potrafiłam zrobić taki mostek jak Ty tylko ze wstaniem było gorzej he he:)zawsze musiałam klapnąć na glebe żeby wtedy się podnieść jakoś tak nie miałam siły się dzwignąć w górę:) Quote
Princess_York Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ja też umiałam mostek i pół szpagatu :evil_lol: . Ale po mostku nie zostało nic ,a szpagat całe życie w połowie :p no i ja pierwsza wykitowałam :evil_lol: . Nie ma to jak mama ... która brzęczy nad uchem :diabloti: :) Quote
karkakarka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 :crazyeye: aleś ty porozciągana :crazyeye: szok! Ja dostałam kręczu i nawet szyją nie mogę kręcić :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 chrupcia napisał(a):Cześć Aleksandro :eviltong: :multi: ale umiesz rzeczy ze swoim ciałem zrobić, nie boli Cie ciało po tym ? ;) Hej Katarzyno :diabloti::eviltong: Udusze Cię za to Aleksandro ,bo nie lubie jak tak się do mnie mówi :D Kilka stron wstecz o tym masz :eviltong: Bolało jak zaczynałam trenować ,teraz już nic nie boli :multi: agamewa napisał(a):Cześć Ola!!filmik jest super,co Ty od niego chcesz????wiadomo że ćwiczenia czynią mistrza,ja potrafiłam zrobić taki mostek jak Ty tylko ze wstaniem było gorzej he he:)zawsze musiałam klapnąć na glebe żeby wtedy się podnieść jakoś tak nie miałam siły się dzwignąć w górę:) Cześć Agnieszka :multi: Ja też jak zaczynałam ćwiczyć ,jeszcze amatorsko to upadałam na glebe ,dopiero jak 5 lat temu zaczynałam ćwiczyć to się nauczyłam wstawać ;) Princess_York napisał(a):Ja też umiałam mostek i pół szpagatu :evil_lol: . Ale po mostku nie zostało nic ,a szpagat całe życie w połowie :p no i ja pierwsza wykitowałam :evil_lol: . Nie ma to jak mama ... która brzęczy nad uchem :diabloti: :) Hej Cinka :loveu: Oj tak ,mama brzęcząca nad uchem jest najlepsza :evil_lol::diabloti: karkakarka napisał(a)::crazyeye: aleś ty porozciągana :crazyeye: szok! Ja dostałam kręczu i nawet szyją nie mogę kręcić :evil_lol: Cze Karinka :p Quote
chrupcia Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Wiem że pisałaś, dlatego napisałam :eviltong: lubie czasami wkurzać troszke ludzi ;) Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 chrupcia napisał(a):Wiem że pisałaś, dlatego napisałam :eviltong: lubie czasami wkurzać troszke ludzi ;) Moja krew ,moja krew :D:eviltong: Quote
Daga&Maks Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ja wpadam z rewizytą :D widziałam filmik i jestem pod wrażeniem. Ale się wyginacie :crazyeye: Ja jedyne co umiem to mostek i stanie na rękach przy ścianie. Jeszcze szpagat prawie umiałam, ale po sprawdzianie z w-f z akrobatyki przestałam ćwiczyć :lol: Quote
*Jot* Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Cześć Olinko :multi: http://img805.imageshack.us/img805/4015/cyrk.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No guma po prostu :p Filmik obejrzałam,super występ.Zastanawia mnie jedno,dlaczego Ty nie masz takiej króciutkiej spódniczki coooooo???? :cool3: ;) Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='Daga & Maks']ja wpadam z rewizytą :D widziałam filmik i jestem pod wrażeniem. Ale się wyginacie :crazyeye: Ja jedyne co umiem to mostek i stanie na rękach przy ścianie. Jeszcze szpagat prawie umiałam, ale po sprawdzianie z w-f z akrobatyki przestałam ćwiczyć :lol: Hej Daga :) To nie ładnie tak ćwiczyć przestać ,szkoda :eviltong: [quote name='jot11']Cześć Olinko :multi: http://img805.imageshack.us/img805/4015/cyrk.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No guma po prostu :p Filmik obejrzałam,super występ.Zastanawia mnie jedno,dlaczego Ty nie masz takiej króciutkiej spódniczki coooooo???? :cool3: ;) Cześć Jola :) Dziękuję :loveu: A takiej nie mam bo dziewczyny - Anita i Julka z którymi występuję na filmiku są ze Wschowy ,tam trenują akro i z tamtej akro mają takie kostiumy , w wakacje tam tylko przyjeżdżają tak jak ja. Ja jestem z Łodzi i miałam taki strój...nie byłam wogóle przygotowana na to ,że będę występować na programie ,bo tak to bym do nich zadzwoniła i się dogadała ,żebyśmy chociaż podobnie były ;) Quote
Marzena* Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ola masz chyba skrzynkę zapchaną bo nie mogę wysłać pw ;) Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Viky i Ja napisał(a):Ola masz chyba skrzynkę zapchaną bo nie mogę wysłać pw ;) Już czyszczę Marzka ;) Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Borówka16 napisał(a):Już czyszczę Marzka ;) Wyczyszczone :) Quote
Borówka16 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Viky i Ja']Poszło ;) (10 znaków) ;) [quote name='agamewa']Cześć Akrobatko;) Hej Aga :multi: Quote
Ppx Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 http://img208.imageshack.us/img208/1148/gafaokulary.jpg :cool1: Quote
Borówka16 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Ppx']http://img208.imageshack.us/img208/1148/gafaokulary.jpg :cool1: Cześć :) <10zn.> Quote
Recommended Posts