Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viky i Ja napisał(a):
A już miałam krzyczeć, że mnie przegapiłaś :evil_lol:

Nie ,nie przegapiłam ;) :D

Princess_York napisał(a):
No to zza rok dasz :) hihi . Masz więcej czasu na ćwiczenie .

Dogo wciąga ,nie ? :razz: :evil_lol:

Dam na pewno :)
Oj wciąga ,wciąga - to jakieś uzależnienie jest :evil_lol:

Karolina. napisał(a):
Ja jeszcze jestem :grins: Ale też zaraz idę spać ;)

Fotografem to na pewno mnie nie można nazwać ;) Do takiego tytułu to mi jeszcze duużo brakuje ;) Ale fakt, robienie zdjęć wychodzi mi lepiej niż takie akrobacje :D

Żebym ja chociaż połowę z tego umiała co ty na tym filmiku :lol: :roll: Aż ciekawa jestem co teraz potrafisz, jak wtedy już umiałaś tak wiele :)

A żebym ja chociaż troszkę tak jak Ty fotki robić umiała to było by super ;)
Błagam Cie...na tym filmiku wyszłam okropnie , taka ztremowana bo to pierwszy występ ,teraz to już jest luzik :p i te moje nieprzemyślane ruchy...ehhh..szkoda gadać , no i jeszcze widzę błędzy - NIEOBCIĄGNIĘTE PALCE w gwieździe !!!! Nie daruje sobie tych palcy :eviltong:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
A już miałam krzyczeć, że mnie przegapiłaś :evil_lol:

Nie ,nie przegapiłam ;) :D

No to zza rok dasz :) hihi . Masz więcej czasu na ćwiczenie .

Dogo wciąga ,nie ? :razz: :evil_lol:

Dam na pewno :)
Oj wciąga ,wciąga - to jakieś uzależnienie jest :evil_lol:

Karolina. napisał(a):
Ja jeszcze jestem :grins: Ale też zaraz idę spać ;)

Fotografem to na pewno mnie nie można nazwać ;) Do takiego tytułu to mi jeszcze duużo brakuje ;) Ale fakt, robienie zdjęć wychodzi mi lepiej niż takie akrobacje :D

Żebym ja chociaż połowę z tego umiała co ty na tym filmiku :lol: :roll: Aż ciekawa jestem co teraz potrafisz, jak wtedy już umiałaś tak wiele :)

A żebym ja chociaż troszkę tak jak Ty fotki robić umiała to było by super ;)
Błagam Cie...na tym filmiku wyszłam okropnie , taka ztremowana bo to pierwszy występ ,teraz to już jest luzik :p i te moje nieprzemyślane ruchy...ehhh..szkoda gadać , no i jeszcze widzę błędzy - NIEOBCIĄGNIĘTE PALCE w gwieździe !!!! Nie daruje sobie tych palcy :eviltong:

Posted

Cześć Ola!!filmik jest super,co Ty od niego chcesz????wiadomo że ćwiczenia czynią mistrza,ja potrafiłam zrobić taki mostek jak Ty tylko ze wstaniem było gorzej he he:)zawsze musiałam klapnąć na glebe żeby wtedy się podnieść jakoś tak nie miałam siły się dzwignąć w górę:)

Posted

Ja też umiałam mostek i pół szpagatu :evil_lol: . Ale po mostku nie zostało nic ,a szpagat całe życie w połowie :p

no i ja pierwsza wykitowałam :evil_lol: . Nie ma to jak mama ... która brzęczy nad uchem :diabloti: :)

Posted

chrupcia napisał(a):
Cześć Aleksandro :eviltong: :multi:
ale umiesz rzeczy ze swoim ciałem zrobić, nie boli Cie ciało po tym ? ;)

Hej Katarzyno :diabloti::eviltong:
Udusze Cię za to Aleksandro ,bo nie lubie jak tak się do mnie mówi :D
Kilka stron wstecz o tym masz :eviltong:
Bolało jak zaczynałam trenować ,teraz już nic nie boli :multi:

agamewa napisał(a):
Cześć Ola!!filmik jest super,co Ty od niego chcesz????wiadomo że ćwiczenia czynią mistrza,ja potrafiłam zrobić taki mostek jak Ty tylko ze wstaniem było gorzej he he:)zawsze musiałam klapnąć na glebe żeby wtedy się podnieść jakoś tak nie miałam siły się dzwignąć w górę:)

Cześć Agnieszka :multi:
Ja też jak zaczynałam ćwiczyć ,jeszcze amatorsko to upadałam na glebe ,dopiero jak 5 lat temu zaczynałam ćwiczyć to się nauczyłam wstawać ;)
Ja też umiałam mostek i pół szpagatu :evil_lol: . Ale po mostku nie zostało nic ,a szpagat całe życie w połowie :p

no i ja pierwsza wykitowałam :evil_lol: . Nie ma to jak mama ... która brzęczy nad uchem :diabloti: :)

Hej Cinka :loveu:
Oj tak ,mama brzęcząca nad uchem jest najlepsza :evil_lol::diabloti:

karkakarka napisał(a):
:crazyeye: aleś ty porozciągana :crazyeye: szok!

Ja dostałam kręczu i nawet szyją nie mogę kręcić :evil_lol:

Cze Karinka :p

Posted

ja wpadam z rewizytą :D
widziałam filmik i jestem pod wrażeniem. Ale się wyginacie :crazyeye:
Ja jedyne co umiem to mostek i stanie na rękach przy ścianie. Jeszcze szpagat prawie umiałam, ale po sprawdzianie z w-f z akrobatyki przestałam ćwiczyć :lol:

Posted

[quote name='Daga & Maks']ja wpadam z rewizytą :D
widziałam filmik i jestem pod wrażeniem. Ale się wyginacie :crazyeye:
Ja jedyne co umiem to mostek i stanie na rękach przy ścianie. Jeszcze szpagat prawie umiałam, ale po sprawdzianie z w-f z akrobatyki przestałam ćwiczyć :lol:
Hej Daga :)
To nie ładnie tak ćwiczyć przestać ,szkoda :eviltong:

[quote name='jot11']Cześć Olinko :multi:

http://img805.imageshack.us/img805/4015/cyrk.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No guma po prostu :p
Filmik obejrzałam,super występ.Zastanawia mnie jedno,dlaczego Ty nie masz takiej króciutkiej spódniczki coooooo???? :cool3: ;)
Cześć Jola :)
Dziękuję :loveu:
A takiej nie mam bo dziewczyny - Anita i Julka z którymi występuję na filmiku są ze Wschowy ,tam trenują akro i z tamtej akro mają takie kostiumy , w wakacje tam tylko przyjeżdżają tak jak ja.
Ja jestem z Łodzi i miałam taki strój...nie byłam wogóle przygotowana na to ,że będę występować na programie ,bo tak to bym do nich zadzwoniła i się dogadała ,żebyśmy chociaż podobnie były ;)