Gioco Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dziękuję za zaproszenie :-) Lucek jest the beściak - jak każdy yorczas ;-) Quote
Borówka16 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Ale ja dziś Wam dam fotek z nad morza :eviltong: Z serii "Leniuch po plażowy ;)" Ja z Luckuśkiem , włosy mam mokre jeszcze po kąpieli w morzu :lol: Luckuś jakby mówił : - "błagam ,nie wciągaj mnie do tej wody , no zlituj się dziewucho" :evil_lol: A tutaj Luckuś wciągnięty siłą ,troszkę do wody i wiecie co ? Wcale nie był nie zadowolony ,wręcz mu się podobało :crazyeye::cool3: Szczur bojowy wyciągnięty z morza ;):evil_lol: Nooo...dziewczęta , wystarczy na dziś - nie ? :evil_lol: Idę polatać po Waszych galeryjach póki dogo jako tako mi zaczeło działać :p Quote
Borówka16 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Gioco napisał(a):Dziękuję za zaproszenie :-) Lucek jest the beściak - jak każdy yorczas ;-) Hej :loveu: O ! Wreszcie ktoś do Luckiego Lucek powiedział - ja tak na niego wołam :loveu: Quote
Gioco Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Borówka16']Hej :loveu: O ! Wreszcie ktoś do Luckiego Lucek powiedział - ja tak na niego wołam :loveu: Generalnie Lucek wygląda na bardzo poważnego yorasa, może wypadałoby Lucjan? ;) http://img269.imageshack.us/i/dsc06412w.jpg/ Zaraz szczur bojowy :roll: Szczur wodny czyli piżmoszczur czyli normalny, zdrowy york :cool3: Quote
chrupcia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 http://img231.imageshack.us/img231/3520/dsc06409b.jpg fajnie razem wyglądacie :) nawet smycz pod kolor bluzki pasuje :razz:, ja mam niebieską, bo nie było innej w sklepie... a chciałam brązową :p Quote
Borówka16 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Gioco']Generalnie Lucek wygląda na bardzo poważnego yorasa, może wypadałoby Lucjan? ;) http://img269.imageshack.us/i/dsc06412w.jpg/ Zaraz szczur bojowy :roll: Szczur wodny czyli piżmoszczur czyli normalny, zdrowy york :cool3: Cześć :p Etam poważny , Ty go na żywo , w akcji nie widziałaś :eviltong: Lucjan - jedno z jego przewzwisk. Ostatnio tak zaczęła wołać na spacerz to się na mnie jak na idiotkę jakąś patrzyli ,ale trudno :diabloti: Szczur bojowy lub mysz bojowa- tak go nazywają znajomi co mają duże psy :evil_lol: Piżmoszczur bardzo mi się podoba :cool3: No właśnie , normalny ,a nie jakiś wychuchany ,wydmuchany jak niektóre... Jak ja Lucky'ego wciągnęłam trochę do wody bo żar był nie do wytrzymania to jakaś paniusia z psem podobno maltańczykowatym powiedziała mi : -"pani to się nie boi ,że jemu się coś stanie w tej wodzie" A jej psica była tak wymęczona ,wymaltretowana ,że też sama się do wody prosiła ,ale paniusia jej wpuścić nie chciała. Przecież psu nic się na smyczy w wodzie nie stanie ,nie ? :cool3: [quote name='chrupcia']http://img231.imageshack.us/img231/3520/dsc06409b.jpg fajnie razem wyglądacie :) nawet smycz pod kolor bluzki pasuje :razz:, ja mam niebieską, bo nie było innej w sklepie... a chciałam brązową :p Hej Kasia :loveu: Tak , bo my jesteśmy wogóle podobni :lol: Ja mam taki sam kolor włosów jak Luckuś na główce :cool3: Quote
Borówka16 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Cześć dziewczyny ;) Co wyście się obraziły czy jak ,że fotki są ,a Was nie ma ? :shake: Ja dziś zmykam na działkę , do czwartku tam siedzę , a tutaj proszę mi galeryjki pilnować :loveu: Pa :multi: Quote
Marzena* Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Foteczki śliczne :) Eh morze..... Bawcie sie dobrze na działeczce ;) Quote
Karolina. Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Borówka16 napisał(a):(...) -"pani to się nie boi ,że jemu się coś stanie w tej wodzie" (...) No właśnie Ola, nie bałaś się? Przecież jakby zapragnął nagle zwiedzać świat, to by pociągnął, zerwał smycz i popłynął sobie daleko daleko przez morze do innego kraju i co by było :crazyeye: :shake: Nic nie myślisz o tym swoim psie, tylko tak pakujesz go do tej wody, biedaczek :-( :diabloti: Quote
Luzia15 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Jakie fajne fotecki! Ja jeszcze nie byłam z Martim nad morzem, ale chętnie się kiedyś wybierzemy : ) Pozdrowienia! Quote
chrupcia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Cześć Ola :multi: dobrze się bawicie a działce ? ;) Quote
*kleo* Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 http://img838.imageshack.us/img838/6485/dsc06398f.jpg leniuch poplażowy, skąd ja to znam :evil_lol: moje tak samo poległy po wieczornym spacerze na plażę ;) Quote
Borówka16 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Hej , hej wszystkim :loveu::loveu::loveu: Przed chwilką wróciłam z działki :multi: Jesteśmy wszyscy zmordowani :lol: Polatam teraz po Waszych galeriach ,ponadrabiam dogo ogółem i postaram się dodać morza dziś jeszcze troche i jutro to morze zakończyć ,dać Wam świeże ,działkowe foto :p Viky i Ja napisał(a):Foteczki śliczne :) Eh morze..... Bawcie sie dobrze na działeczce ;) Cześć Marzka:multi: Mi się też cały czas za morzem tęskni :-( Ja mogłabym z nad niego nie wyjeżdżać ,a nawet tam mieszkać :cool3: Karolina. napisał(a):No właśnie Ola, nie bałaś się? Przecież jakby zapragnął nagle zwiedzać świat, to by pociągnął, zerwał smycz i popłynął sobie daleko daleko przez morze do innego kraju i co by było :crazyeye: :shake: Nic nie myślisz o tym swoim psie, tylko tak pakujesz go do tej wody, biedaczek :-( :diabloti: No właśnie ,ale ja jestem wredna i nic nie myśląca :diabloti::diabloti::diabloti: Hej Karolka :loveu: Quote
Borówka16 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Luzia15']Jakie fajne fotecki! Ja jeszcze nie byłam z Martim nad morzem, ale chętnie się kiedyś wybierzemy : ) Pozdrowienia! Cześć Luiza :p To jedź z nim koniecznie , niech chłopak morze zobaczy :) [quote name='chrupcia']Cześć Ola :multi: dobrze się bawicie a działce ? ;) Hej Kasia :) Na działce fajnie było ,szczególnie dla Luckiego-wyhasał się za wszystkie czasy ;) [quote name='*kleo*']http://img838.imageshack.us/img838/6485/dsc06398f.jpg leniuch poplażowy, skąd ja to znam :evil_lol: moje tak samo poległy po wieczornym spacerze na plażę ;) Cze Klaudia :loveu: Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cześć Ola :multi: . Fotki cudne :loveu: Moja Arwena jak widzi wode (w morzu) to ucieka jak najdalej :evil_lol: A pierwsza jej kąpiel w morzu była delikatna ,woda jej nie dotykała bo na materacu była :evil_lol: . Zapraszamy na fotki :cool3: Quote
Borówka16 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Princess_York napisał(a):Cześć Ola :multi: . Fotki cudne :loveu: Moja Arwena jak widzi wode (w morzu) to ucieka jak najdalej :evil_lol: A pierwsza jej kąpiel w morzu była delikatna ,woda jej nie dotykała bo na materacu była :evil_lol: . Zapraszamy na fotki :cool3: Hej Martynka :) Mój nie lubi materaca ,bo on się kiwa trochę :evil_lol: Lecę do Ciebie na zdjątka :p Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Moja też już nie lubi po tym jak zleciała z niego do wody :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Princess_York napisał(a):Moja też już nie lubi po tym jak zleciała z niego do wody :evil_lol: Oj, to miała przeżycie Arwi :evil_lol: No nic ,lece do Ciebie :eviltong: Quote
*Jot* Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cześć Olka :multi: Dawaj te zdjęcia z Twojej pięknej działeczki :mad: Quote
chrupcia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cześć Ola :multi: ja tez czekam na fotki ;) Quote
Borówka16 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Fotooo :loveu: A pewnego dnia mieliśmy niezłą przygodę :evil_lol: Strasznie lało od rana ,więc wybraliśmy się do centrum handlowego w Koszalinie "Forum" - Magda pewnie wie które to ;) Zrobiliśmy zakupy no i wracamy do ośrodka ,a tu uliczką przed naszym ośrodkiem spaceruje sobie młody kormoran :-o Zatrzymaliśmy samochód , ja cykałam foto :cool3: Ale nie mogłam tego tak zostawić ,wszyscy ludzie tylko przechodzili ,patrzyli się , obfacali ,nikt nie pomyślał ,żeby malucha z ulicy wziąć ,bo samochody tam jeżdżą :shake: Ja pomyślałam... Poleciałam do kierowniczki pensjonatu po jakieś prześcieradło i stwierdziłam ,że będę go łapać i przeniosę na drugą stronę ulicy , do jeziora Jamna ,w którym jest pełno kormoranów. Też tak zrobiłam ,zaczęłam łapać..ale to się na mnie rzucało :evil_lol::crazyeye: Z pomocą ruszył mi pewien pan ;) Ja kormorana złapałam,a on go niósł tylko ,że mi się nie oberwało ,a facetowi tak :evil_lol: Ptaszysko wyciągnęło głowę spod prześcieradła i bardzo udziobało faceta , tak ,że mu krew poleciała :evil_lol: Wypuściliśmy małego ,od razu odżył w wodzie,było widać ,że jest szczęśliwy ,od razu zaczął nurkować ;) Tylko ja nie pomysłałam ,żeby foto mu zrobić... Więc mam tylko te z jego 'włóczenia się' po ulicy. Lucjan ;) Trochę łabądka z jeziorka :p Już nie mam siły , padam ,idę spać ....jutro Was foto zasypie:p Quote
chrupcia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 http://img837.imageshack.us/img837/5633/dsc06440r.jpg Lucek śliczny jest i co mogę więcej powiedzieć :loveu::loveu: tylko trochę źle sie ogląda zdjęcia ;) Quote
Borówka16 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='chrupcia']http://img837.imageshack.us/img837/5633/dsc06440r.jpg Lucek śliczny jest i co mogę więcej powiedzieć :loveu::loveu: tylko trochę źle sie ogląda zdjęcia ;) Cześć :multi: Ja wiem Kasiu ,że fotki się źle ogląda :( Bo najpierw one były zrzucone na komputer stacjonarny ,tam je poprzekręcałam ,wrzuciłam na pen driva i na laptopa ,tylko one niestety wyglądają jak przekręcone ,a jak je na imageshack wrzuce to są niepoprzekręcane :( Zaraz dodam dalej zdjęcia ;) Quote
Recommended Posts