Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ja dziś Wam dam fotek z nad morza :eviltong:
Z serii "Leniuch po plażowy ;)"

Ja z Luckuśkiem , włosy mam mokre jeszcze po kąpieli w morzu :lol:

Luckuś jakby mówił :
- "błagam ,nie wciągaj mnie do tej wody , no zlituj się dziewucho" :evil_lol:

A tutaj Luckuś wciągnięty siłą ,troszkę do wody i wiecie co ? Wcale nie był nie zadowolony ,wręcz mu się podobało :crazyeye::cool3:

Szczur bojowy wyciągnięty z morza ;):evil_lol:

Nooo...dziewczęta , wystarczy na dziś - nie ? :evil_lol:
Idę polatać po Waszych galeryjach póki dogo jako tako mi zaczeło działać :p

Posted

Gioco napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie :-)
Lucek jest the beściak - jak każdy yorczas ;-)

Hej :loveu:
O ! Wreszcie ktoś do Luckiego Lucek powiedział - ja tak na niego wołam :loveu:

Posted

[quote name='Gioco']Generalnie Lucek wygląda na bardzo poważnego yorasa, może wypadałoby Lucjan? ;)

http://img269.imageshack.us/i/dsc06412w.jpg/
Zaraz szczur bojowy :roll: Szczur wodny czyli piżmoszczur czyli normalny, zdrowy york :cool3:
Cześć :p
Etam poważny , Ty go na żywo , w akcji nie widziałaś :eviltong:
Lucjan - jedno z jego przewzwisk.
Ostatnio tak zaczęła wołać na spacerz to się na mnie jak na idiotkę jakąś patrzyli ,ale trudno :diabloti:
Szczur bojowy lub mysz bojowa- tak go nazywają znajomi co mają duże psy :evil_lol:
Piżmoszczur bardzo mi się podoba :cool3:
No właśnie , normalny ,a nie jakiś wychuchany ,wydmuchany jak niektóre...
Jak ja Lucky'ego wciągnęłam trochę do wody bo żar był nie do wytrzymania to jakaś paniusia z psem podobno maltańczykowatym powiedziała mi :
-"pani to się nie boi ,że jemu się coś stanie w tej wodzie"
A jej psica była tak wymęczona ,wymaltretowana ,że też sama się do wody prosiła ,ale paniusia jej wpuścić nie chciała.
Przecież psu nic się na smyczy w wodzie nie stanie ,nie ? :cool3:
[quote name='chrupcia']http://img231.imageshack.us/img231/3520/dsc06409b.jpg fajnie razem wyglądacie :)
nawet smycz pod kolor bluzki pasuje :razz:, ja mam niebieską, bo nie było innej w sklepie... a chciałam brązową :p
Hej Kasia :loveu:
Tak , bo my jesteśmy wogóle podobni :lol:
Ja mam taki sam kolor włosów jak Luckuś na główce :cool3:

Posted

Cześć dziewczyny ;)
Co wyście się obraziły czy jak ,że fotki są ,a Was nie ma ? :shake:
Ja dziś zmykam na działkę , do czwartku tam siedzę , a tutaj proszę mi galeryjki pilnować :loveu:
Pa :multi:

Posted

Borówka16 napisał(a):
(...)
-"pani to się nie boi ,że jemu się coś stanie w tej wodzie" (...)

No właśnie Ola, nie bałaś się? Przecież jakby zapragnął nagle zwiedzać świat, to by pociągnął, zerwał smycz i popłynął sobie daleko daleko przez morze do innego kraju i co by było :crazyeye: :shake: Nic nie myślisz o tym swoim psie, tylko tak pakujesz go do tej wody, biedaczek :-(

:diabloti:

Posted

Hej , hej wszystkim :loveu::loveu::loveu:
Przed chwilką wróciłam z działki :multi:
Jesteśmy wszyscy zmordowani :lol:
Polatam teraz po Waszych galeriach ,ponadrabiam dogo ogółem i postaram się dodać morza dziś jeszcze troche i jutro to morze zakończyć ,dać Wam świeże ,działkowe foto :p

Viky i Ja napisał(a):
Foteczki śliczne :)
Eh morze.....

Bawcie sie dobrze na działeczce ;)

Cześć Marzka:multi:
Mi się też cały czas za morzem tęskni :-(
Ja mogłabym z nad niego nie wyjeżdżać ,a nawet tam mieszkać :cool3:

Karolina. napisał(a):
No właśnie Ola, nie bałaś się? Przecież jakby zapragnął nagle zwiedzać świat, to by pociągnął, zerwał smycz i popłynął sobie daleko daleko przez morze do innego kraju i co by było :crazyeye: :shake: Nic nie myślisz o tym swoim psie, tylko tak pakujesz go do tej wody, biedaczek :-(

:diabloti:

No właśnie ,ale ja jestem wredna i nic nie myśląca :diabloti::diabloti::diabloti:
Hej Karolka :loveu:

Posted

[quote name='Luzia15']Jakie fajne fotecki!
Ja jeszcze nie byłam z Martim nad morzem, ale chętnie się kiedyś wybierzemy : )
Pozdrowienia!
Cześć Luiza :p
To jedź z nim koniecznie , niech chłopak morze zobaczy :)
[quote name='chrupcia']Cześć Ola :multi: dobrze się bawicie a działce ? ;)
Hej Kasia :)
Na działce fajnie było ,szczególnie dla Luckiego-wyhasał się za wszystkie czasy ;)

[quote name='*kleo*']http://img838.imageshack.us/img838/6485/dsc06398f.jpg leniuch poplażowy, skąd ja to znam :evil_lol: moje tak samo poległy po wieczornym spacerze na plażę ;)
Cze Klaudia :loveu:

Posted

Cześć Ola :multi: . Fotki cudne :loveu: Moja Arwena jak widzi wode (w morzu) to ucieka jak najdalej :evil_lol: A pierwsza jej kąpiel w morzu była delikatna ,woda jej nie dotykała bo na materacu była :evil_lol: .
Zapraszamy na fotki :cool3:

Posted

Princess_York napisał(a):
Cześć Ola :multi: . Fotki cudne :loveu: Moja Arwena jak widzi wode (w morzu) to ucieka jak najdalej :evil_lol: A pierwsza jej kąpiel w morzu była delikatna ,woda jej nie dotykała bo na materacu była :evil_lol: .
Zapraszamy na fotki :cool3:

Hej Martynka :)
Mój nie lubi materaca ,bo on się kiwa trochę :evil_lol:
Lecę do Ciebie na zdjątka :p

Posted

Fotooo :loveu:
A pewnego dnia mieliśmy niezłą przygodę :evil_lol:
Strasznie lało od rana ,więc wybraliśmy się do centrum handlowego w Koszalinie "Forum" - Magda pewnie wie które to ;)
Zrobiliśmy zakupy no i wracamy do ośrodka ,a tu uliczką przed naszym ośrodkiem spaceruje sobie młody kormoran :-o
Zatrzymaliśmy samochód , ja cykałam foto :cool3:
Ale nie mogłam tego tak zostawić ,wszyscy ludzie tylko przechodzili ,patrzyli się , obfacali ,nikt nie pomyślał ,żeby malucha z ulicy wziąć ,bo samochody tam jeżdżą :shake:
Ja pomyślałam...
Poleciałam do kierowniczki pensjonatu po jakieś prześcieradło i stwierdziłam ,że będę go łapać i przeniosę na drugą stronę ulicy , do jeziora Jamna ,w którym jest pełno kormoranów.
Też tak zrobiłam ,zaczęłam łapać..ale to się na mnie rzucało :evil_lol::crazyeye:
Z pomocą ruszył mi pewien pan ;)
Ja kormorana złapałam,a on go niósł tylko ,że mi się nie oberwało ,a facetowi tak :evil_lol:
Ptaszysko wyciągnęło głowę spod prześcieradła i bardzo udziobało faceta , tak ,że mu krew poleciała :evil_lol:
Wypuściliśmy małego ,od razu odżył w wodzie,było widać ,że jest szczęśliwy ,od razu zaczął nurkować ;)
Tylko ja nie pomysłałam ,żeby foto mu zrobić...
Więc mam tylko te z jego 'włóczenia się' po ulicy.

Lucjan ;)

Trochę łabądka z jeziorka :p

Już nie mam siły , padam ,idę spać ....jutro Was foto zasypie:p

Posted

[quote name='chrupcia']http://img837.imageshack.us/img837/5633/dsc06440r.jpg Lucek śliczny jest i co mogę więcej powiedzieć :loveu::loveu:

tylko trochę źle sie ogląda zdjęcia ;)
Cześć :multi:
Ja wiem Kasiu ,że fotki się źle ogląda :(
Bo najpierw one były zrzucone na komputer stacjonarny ,tam je poprzekręcałam ,wrzuciłam na pen driva i na laptopa ,tylko one niestety wyglądają jak przekręcone ,a jak je na imageshack wrzuce to są niepoprzekręcane :(
Zaraz dodam dalej zdjęcia ;)