Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pilnie potrzebny dom dla chłopaka. Podobnie jak kasa.

Oto pełnie rozliczenie Szopena wg stanu na 27.10.2010 r.

[SIZE=3][COLOR=DarkGreen][B][FONT=Tahoma]Wpłaty:[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

[FONT=Tahoma]ala123 – 50 zł (16.I)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Martini - 30 zł (18.I)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Arrakis – 100 zł (18.I), 50 zł (2.II), 50 zł (3.III)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Agnieszka B. – 30 zł (18.I)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Monika K. – 10 zł (18.I)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Agnieszka G. – 50 zł (18.I)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Anett – 30 zł (19.I)[/FONT]
[FONT=Tahoma]EwaD – 30 zł (19.I)[/FONT]
[FONT=Tahoma]ranias – 25 zł (27.I), 25 zł (1.II), 25 zł (2.III), 25 zł (06.IV), 25 zł (04.V), 50 zł (19.V), 50 zł (31.05), 25 zł (04.VI), 20 zł (05.VII), 20 zł (04.VIII), 20 zł (01.IX), 20 zł (05.X)[/FONT]
[FONT=Tahoma]anonim – 60 zł (28.I), 50 zł (26.II)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Emigrantka – 10 zł (29.I), 10 zł (1.III), 10 zł (1.IV)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Elżbieta K. – 5 zł (29.I)[/FONT]
[FONT=Tahoma]achania – 150 zł (1.II)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Violetta B. – 100 zł (1.II)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Kundelkowa Skarbonka – 150 zł (8.II)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Pliszka – 100 zł ((8.II), 325 zł (22.II), 40 zł (8.III), 80 zł (25.V)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Aneta1309 – 50 zł (11.II)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Rudzia_Bianka z bazarku 8.III - 35 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]jola_li - 30 zł (04.V)[/FONT]
[FONT=Tahoma]kameralna - 5 zł (07.VI)[/FONT]
[FONT=Tahoma]holly101 (bazarek) – 400 zł (14.VII)[/FONT]

[B][FONT=Tahoma]Razem wpłaty: 2370 zł[/FONT][/B]

[SIZE=3][B][COLOR=DarkGreen][FONT=Tahoma]Koszty:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

[FONT=Tahoma]leczenie i pobyt w lecznicy 284[/FONT]
[FONT=Tahoma]transport do hotelu 120[/FONT]
[FONT=Tahoma]hotel + leczenie za okres 20-31.I.2010 – 385 zł (w tym szczepienie p/wściekliźnie, badanie mykologiczne, leki)[/FONT]
[FONT=Tahoma]hotel + leczenie (Radomsko): za okres 01-28.II.2010 – 705 zł, 01.III-14.IV – 658 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]hotel, karma Brzyście: 14-30.IV - 160 zł + 50 zł, 1-31.V – 310 zł + 100 zł, 1-30 VI – 300 zł + 50 zł, 1-31.VII – 310 zł + 90 zł, 1-31.VIII – 310 zł + 100 zł, 1-30.IX – 300 zł + 95 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]szczepienie (VI) – 45 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]heksoderm 60 zł + 30 zł[/FONT]

[B][FONT=Tahoma]Razem wydatki: 4462 zł[/FONT][/B]

[SIZE=4][B][COLOR=DarkGreen][FONT=Tahoma]Saldo ujemne – 2092 zł:-([/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

Kasiu jak skóra Szopena. Nadal trzeba kąpać?

Posted

No to nasz piesiu ma dołek finansowy, podobnie zresztą jak Mocek.Mam trochę fantów, mogę zrobić zdjęcia, opisać- ale bazarek to dla mnie czaarna magia.Może któraś cioteczka wystawi, ja porozsyłam.Jakiś grosik by wpadł.....

Posted

[quote name='ranias']No to nasz piesiu ma dołek finansowy, podobnie zresztą jak Mocek.Mam trochę fantów, mogę zrobić zdjęcia, opisać- ale bazarek to dla mnie czaarna magia.Może któraś cioteczka wystawi, ja porozsyłam.Jakiś grosik by wpadł.....[/QUOTE]

No coz jako podobno "specjalistka bazarkowa" moge sie zglosic...Ale bede Cie musiala prosic o dobre, ladne zdjecia:) i o odpowiedzi na ewentualne pytania. Nie podaje konkretnego terminu bazarku, bo teraz prowadze dwa, trzeci mega wielki bazar mam w przygotowaniu, ale jak bede miala zdjeecia to jakos latwiej sie zebrac;) Wiec to moj mail: [email][email protected][/email]. Wysylaj zdjeica i ewentualne opisy. Ceny potem skonsultujemy, chyba ze jest cos bardzo drogocennego to pisz, bo ze zdjec mozna czasem nie wyczaic;)

Posted

[quote name='divia_gg']No coz jako podobno "specjalistka bazarkowa" moge sie zglosic...Ale bede Cie musiala prosic o dobre, ladne zdjecia:) i o odpowiedzi na ewentualne pytania. Nie podaje konkretnego terminu bazarku, bo teraz prowadze dwa, trzeci mega wielki bazar mam w przygotowaniu, ale jak bede miala zdjeecia to jakos latwiej sie zebrac;) Wiec to moj mail: [email][email protected][/email]. Wysylaj zdjeica i ewentualne opisy. Ceny potem skonsultujemy, chyba ze jest cos bardzo drogocennego to pisz, bo ze zdjec mozna czasem nie wyczaic;)[/QUOTE]

To już Ci bardzo dziękuję i biorę się do pracy :multi:

Posted

Mam zdjecia juz od ranias;) Tylko nie mowie kiedy wystawie. Postaram sie jak najszybciej. Tylko dwa bazarki trwaja wlasnie, dwa kolejne w przygotowaniu, wiec ten bylby piaty, ale jeden z priorytetowych:) Jakos dam rade. Kasa potrzebna na wczoraj, wiec sie spreze. Moze w przyszlym tyg:)