Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pliszka']Cioteczki kieleckie, ja się boję, że jak ktoś wchodzi na wątek w odezwie na apel z tytułu o wsparcie finansowe i widzi, że nie ma żadnych aktualnych rozliczeń, to może się zawahać czy pomóc... Ja wiem, że macie ogromnie dużo na głowie, ale pierwszy post w wątku jest bardzo ważny, a tutaj on działa na niekorzyść psiaka. Nie ma bieżących informacji gdzie jest pies, nie ma tekstu do ogłoszeń (ostatnio się nieźle naszukałam żeby odnaleźć piękny tekst majqi), nie ma aktualnych zdjęć ( warto pokazać jak teraz coraz piękniej wygląda Chopin) , no i nie ma rozliczeń...[/QUOTE]
Pliszka jam jest temu winna, biję się w piersi. Nie chcę być niesłowna, dlatego nie podaję konkretnej daty, postaram zrobić to jak najszybciej.
Ostatnio trochę narozrabiałam z kieleckim schroniskiem (kto jest na FB to pewnie widział) i teraz mało czasowa jestem.

Posted

Szopenek ze skórą lepiej, ale za to jak się dzisiaj tarmosiliśmy, to piszczał jak go za uszy ciągnęłam, noi faktycznie w jednym robi się taka skorupka tłusta.... ściągnęłam to i wykąpałam go znowu, potem natarłam ozonellą i będziemy to powtarzać .. Zobaczymy jak będzie, ale cieszyc się można że skóra naprawdę lepiej i mniej strupków. Uszami się teraz zajmiemy, bo w tamtym tygodniu tego nie było :(

Posted

Kasiu, Ty jesteś dobra dusza Szopkowa.Ja go tu wspieram wirtualnie, ale cieszę się, że ma takie "prawdziwe"cioteczki dzięki którym jego życie jest szczęśliwsze:multi:

Posted

[quote name='andzia69']ech te psiaki...Chopin, Mozart,Koni i Elza...jakoś nie mają szczęscia w życiu:( nikt ich nie chce:([/QUOTE]

Tak całkiem źle to nie jest. Mają miejsce w hoteliku u p. Joasi. Brakuje jeszcze pełni szczęścia.

Kaskadaffik, czy ozonella coś pomaga?

Posted

Pomaga, Szopek się mniej drapie, ale narazie kąpiel ustała, bo pogoda fatalna i zimno, jeszcze by mi tylko brakowało, żeby sie młody rozchorował .... Prezstał się naprawdę tak mocno drapać, jest duża zmiana i ma normalna sierść, juz nie taka stojaca szczecina jak u hieny, ale sierść, która zaczyna się układać po ciele :) :)

Posted

[quote name='kaskadaffik']Pomaga, Szopek się mniej drapie, ale narazie kąpiel ustała, bo pogoda fatalna i zimno, jeszcze by mi tylko brakowało, żeby sie młody rozchorował .... Prezstał się naprawdę tak mocno drapać, jest duża zmiana i ma normalna sierść, juz nie taka stojaca szczecina jak u hieny, ale sierść, która zaczyna się układać po ciele :) :)[/QUOTE]
Czyli podesłać następną partię?

Posted

Ciekawa jestem co u ciebie psiaku słychać.Jest coraz zimniej, pewnie o kąpieli nie ma mowy, to i swędzenie dokucza.Żeby cię to dziadostwo wreszcie opuściło....

Posted

[quote name='Pliszka']Cicho, a pierwszy post niezaktualizowany od pół roku...

Pomyślę w weekend nad jakimś bazarkiem i nieustająco trzymam kciuki za domek.[/QUOTE]

trzeba wybaczyć EwieB...ma na głowie nasz kielecki schron:-( jest tak zaganiana w związku z tym, ze nie ma czasu na nic...kto obserwuje mój wątek nt. kieleckiego schronu to wie, o czym mówię:-(:-(

Posted

Szopenek ma się dobrze, sierść zgęstniała, strupków bardzo mało, ucho trochę dokucza, ale ozonellą znowu potraktuję, bo juz było dobrez przez jakiś czas, pieśni niestety dalej wyśpiewuje, masakryczne ....

Posted

[quote name='andzia69']trzeba wybaczyć EwieB...ma na głowie nasz kielecki schron:-( jest tak zaganiana w związku z tym, ze nie ma czasu na nic...kto obserwuje mój wątek nt. kieleckiego schronu to wie, o czym mówię:-(:-([/QUOTE]

ja rozumiem, ale rozumiem też dlaczego tu nie ma tłumów i deklaracji... Ja mam rodzinę w świętokrzyskiem i tam bywam na wsi. Wiem ile macie pracy :(
Dzień dobry Chopinku!