Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

Posted

Kochani, na bazarku dla Chopina uzbierało się 395zł :) Jak tylko na moim koncie znajdzie się większa część tej kwoty to przeleję mały zastrzyk pieniędzy dla kochanego Psiurka :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='holly101']Kochani, na bazarku dla Chopina uzbierało się 395zł :) Jak tylko na moim koncie znajdzie się większa część tej kwoty to przeleję mały zastrzyk pieniędzy dla kochanego Psiurka :)[/QUOTE]

Holly - jesteś kochana!:):):)

Posted

Nie widziałam Szopka 5 dni i dzisiaj jak Go zobaczyłam, to wydaje mi sie że różnica jest spora :) Sierść jest jakby gęściejsza i bardziej puszysta, Asia Go kąpała 2 razy w tym czasie, co prawda strupy na głowie są dalej, ale nie krwiste tylko zastrupiałe :( Zdzieramy to Rivanolem codziennie, potem psikamy Propolisem, ale widac poprawę, choc ładne nie jest ....

A z innej beczki Szopen sie zakochał, o matko.........
I to bynajmniej nie w Lusi ;)

Posted

[quote name='holly101']Kochani, na bazarku dla Chopina uzbierało się 395zł :) Jak tylko na moim koncie znajdzie się większa część tej kwoty to przeleję mały zastrzyk pieniędzy dla kochanego Psiurka :)[/QUOTE]
Omajgot, holly baaardzo dziękuję w imieniu Szopka, a i swoim też:eviltong:.

Biedny Szopek, taki stres - niespełniona miłość.
Pani Joasia mówiła, że badania krwi są prawie ok. Tzn, biochemia ok, a w morfologii widoczny stan zapalny skóry.

Posted

Kochane, nie ma za co. Jak skończy się bazarek dla Fabia, który teraz zrobiłam na pewno coś tam jeszcze dla Chopinka znajdę i wystawię :)

A na razie będę bardzo wdzięczna za PMa z danymi do przelewu, bo już większość pieniędzy przelanych - tylko ważne by był nr konta i adres właściciela konta - mój bank inaczej nie przyjmie przelewu do wysłania.

Dzięki :)

Posted

[quote name='holly101']Kochane, nie ma za co. Jak skończy się bazarek dla Fabia, który teraz zrobiłam na pewno coś tam jeszcze dla Chopinka znajdę i wystawię :)

A na razie będę bardzo wdzięczna za PMa z danymi do przelewu, bo już większość pieniędzy przelanych - tylko ważne by był nr konta i adres właściciela konta - mój bank inaczej nie przyjmie przelewu do wysłania.

Dzięki :)[/QUOTE]

Dane masz w pierwszym poście. Szopek nadal na utrzymaniu "Zwierzaka".