Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam go dzisiaj jak latał po ogrodzie. Teraz mam pieska u marka Froda, więc będę jeszcze częściej. Zważę, może jutro :)
Przy okazji zapraszam na wątek.

[URL="http://www.dogomania.pl/182104-FRODO-wyrawany-ze-szponA-w-bezdomnoA-ci-RADOMSKO-POMOCY?p=14319875#post14319875"]http://www.dogomania.pl/threads/1821...5#post14319875[/URL]

Posted

A jak Chopin wygląda? Czy próbowałaś mu przypiąć smycz? Da się prowadzić czy nie bardzo? Czy nadal go izolują od innych psów czy już można powiedzieć jak się zachowuje wobec innych zwierzaków? Słucha się? Tak mi się marzy jakiś fajny domek dla Chopina... Rusza akcja ogłoszeniowa, może komuś zabije mocniej serce na widok Chopinka....

Posted

Chopin wygląda ładnie. Zapach już też nie tak ostry. Jeszcze trochę chudy, ale futro rośnie jak szalone.
Smyczy to nasz chłopak się nie boi, bardzo ładnie chodzi, tylko on jest taki żywy. Chopinek nie był tak zupełnie izolowany, bo widział się z innymi psami. Szczególnie z Rufusem. On jest miło do niego nastawiony i chce się bawić, ale Rufusek ma inne zamiary. A śpiewak z niego niesamowity. Co przyjadę to nowa Aria :)

Posted

Takie ma imię, to nic dziwnego, że taki muzykalny :) Cieszę się, że psiak wraca do zdrowia i mocno trzymam kciuki za powodzenie ogłoszeń! Dzięki Temida, że go odwiedzasz :) Cyknij jakieś zdjęcia jak będziesz miała okazję :)

Posted

Zaprosze na watek Barego - cudnego suzego przyjaznego i w ogole superowego psiaka. Potzrebna pomoc....
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/182268-Bary-duA-a-i-przyjazna-ciapa-ma-dt-ale-nie-ma-KASY-i-swojego-ludzia[/URL]

Posted

Byłam u Chopina. Oj co to była za wizyta :)
Latał po ogrodzie jak huragan. Wesoły, radosny, po prostu szczęśliwy.
Wygląda bardzo ładnie, futerko to gęstwina. Na skórze krostki jeszcze wyczuwalne, ale jest o niebo lepiej. Aż go miło dotknąć. Ale cóż. Chopin nam się zakochał... w Marku do szaleństwa. Wpatrzony w pana doktora jak w obrazek.
Teraz nasz nowy rekord z 21 kg na 24,5 kg !
Chopin je ogromne ilości. Dzisiaj wyciągnął sobie miskę z kojca obok i wyjadł biednemu Rufusowi. Dostał też dzisiaj ostatnią dawkę ADVOCATU. Chodzące SZCZĘŚCIE.

Posted

No cóż, nie miałam aparatu. Ale to nic straconego. Bo teraz mamy Froda na hotelu, więc jestem jeszcze częściej.
A tak przy okazji to zapraszam.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182104-FRODO-wyrawany-ze-szponA-w-bezdomnoA-ci-RADOMSKO-POMOCY[/url]

Posted

Do góry Chopinku!!!!

ps. Zapraszam na bazarek dla Topika z Klembowa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/182310-Bazarek-decoupagowy-dla-Topika-zapraszam-do-31-marca[/url]

Posted

[quote name='Temida']Byłam u Chopina. Oj co to była za wizyta :)
Latał po ogrodzie jak huragan. Wesoły, radosny, po prostu szczęśliwy.
Wygląda bardzo ładnie, futerko to gęstwina. Na skórze krostki jeszcze wyczuwalne, ale jest o niebo lepiej. Aż go miło dotknąć. Ale cóż. Chopin nam się zakochał... w Marku do szaleństwa. Wpatrzony w pana doktora jak w obrazek.
Teraz nasz nowy rekord z 21 kg na 24,5 kg !
Chopin je ogromne ilości. Dzisiaj wyciągnął sobie miskę z kojca obok i wyjadł biednemu Rufusowi. Dostał też dzisiaj ostatnią dawkę ADVOCATU. Chodzące SZCZĘŚCIE.[/QUOTE]

Nie było mnie trochę na dogo - jak wspaniale wracać po TAKIE wieści :-)!
Zdjęcia :-)!!!! Koniecznie zdjęcia poproszę :-)!!!!!

Posted

Chopin ma wykupiony pakiet ogłoszeń na takich portalach:

1. bono-polska.pl
2. ojej.pl
3. pineska.pl
4. animalia.pl
5. gumtree.pl
6. vetmozga.pl
7. petworld.pl
8. autogielda.pl
9. adopcjapsa.pl
10. rozglos.net
11. anonseogloszenia.pl
12. najpewniej.pl
13. mammisia.pl
14. petsy.pl
15. vendito.pl
16. e-zwierzak.pl
17. adpedia.pl
18. olx.pl
19. szybko-sprzedam.pl
20. sprzedasz.pl
21. tablica.com
22. pchlitarg.info.pl
23. neeon.pl
24. bstok.pl
25. ogloszenia.e-podlasie.pl
26. ogloszenia.jard.pl
27. bialystok.biz.pl
28. gieldabialystok.pl
29. gielda.bai.pl
30. twoje-ogloszenia.pl
31. ogloszenia.trojmiasto.pl
32. kupsprzedaj.pl
33. twoje-x.net
34. ogloszenia-szczecin.webas.pl
35. ogloszenia.tasdj.pl
36. kupiepsa.pl
37. ale.gratka.pl
38. przygarnijzwierzaka.pl
39. morusek.pl
40. kokosy.pl
41. cafeanimal.pl
42. drobne.centrumofert.pl
43. argetto.pl
44. krakusik.pl
45. owi.pl
46. dwukropek.pl
47. aleokazja.pl
48. szerlok.pl
49. anonse.com
50. i-bazar.pl
51. ojoj.pl
52. info-krakow.pl
53. adsy.pl
54. eoferty.com.pl
55. portalogloszen.pl
56. spacerek.net
57. bardzi.pl
58. top-ogloszenia.com
59. oglosili.pl
60. oglosze.pl
61. offer.pl
62. mamoferte.pl
63. wybierzmiska.pl
64. darmobranie.pl
65. fistak.pl
66. bazarek.biz
67. wa.stacja.biz
68. twojeanonse.com
69. sogl.pl
70. tlenek.pl
71. psiamania.pl
72. katowice.cwirek.pl
73. gablota.com
74. aukcjezwierzat.pl

Ogłoszenia będą gotowe do soboty.

trzymajmy kciuki! :)

Posted

No to czekamy na odzew, tyle ogłoszeń, może wreszcie ktoś ujrzy tę duszyczkę i Chopin dostanie domek, jakiego dotąd nie znał :(

Czekamy na zdjęcia, Chopinek niech chwali się swoją przemianą :D