Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja już też jestem. miejsce dla Chopina się robi. hotelik przyjmie Chopina po powrocie właścielki z podróży, w przyszłym tygodniu .zaczynam szukac transportu. o wszystkim powiadomię. może ktos ma jakieś znajomości i ułatwi przewóz przytulaka w nowe miejsce.

Posted

Niestety moje wizyty u Szopena są nie tak częste jak bym sobie tego życzyła. Bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniu transportu. Szopen wygląda zdecydowanie lepiej:)

Posted

Mówiłam, że dużo lepiej. Miałam okazję obserwować go od samego początku i jest ogromna różnica, co w leczeniu skrór jest prawdziwym sukcesem. Trzeba założyć wątek na transportowym.

Posted

Pokazuj się Chopin wszystkim!

[B]Dziewczyny, może warto by było uaktualnić pierwszy post? Bo teraz nie wiadomo ile pieniążków ma psiak. Warto byłoby wkleić też nowe zdjęcia żeby każdy mógł od razu zobaczyć, że Chopinek ma się lepiej [/B]:)

Posted

Byłam dzisiaj u Marka, ale bez aparatu, bo miałam dwa dzikie koteczki w klatce-łapce. Chopinek wygląda ślicznie, chodził cały dzień po ogrodzie z Rufuskiem. Jest taki zadowolony.

Posted

[B]ZAPRASZAM NA MEGA RóżNOśCIOWY BAZAR NA KIELECKIE PSIAKI.
[/B][URL]http://www.dogomania.pl/threads/180871-MEGa-bazar-rA-A-noA-ci-na-Kielce-Do-22-03-10-ZAPRASZAM-Otwarte?p=14206787#post14206787[/URL]

Posted

Niestety Szopen nie może w tej chwili jechać do hoteliku w Brzyściu. Pani Joasia może aktualnie przyjąć tylko sukę.
Tak więc Szopen musi jeszcze trochę poczekać u Pana Marka, a do hotelu pojedzie nasza podopieczna Koni:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/177764-3-zaniedbane-szczeniaki-i-ch-mama-szkuajAE-DT-na-CITO-Dwie-sunie-bez-PLN-na-hotel[/URL]