Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda - bardzo ci dziekuję za przygarniecie małych:loveu::loveu::loveu:

myślę, ze z karmą dla maluchów to nie bedzie problemu - ja mam letko napoczety 15 kg worek, a moze Linssi tez jeszcze coś ma;)

i weź mi ino wytłumacz:

"Przy okazji mogłabym przywieźć pieska od Pani Teresy, gdyby go ktoś mógl podrzucić do Krakowa - zawsze to bliżej niż do Kielc."

jakiego pieska miałabyś przywieźć?:roll:i gdzie on ma iść? do ds? czy gdzie?

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Linsii, na którą w środę należy przygotować transport? Trzeba je przywieźć z Chałupek.

Co do łapania. Muszę pochwalić Koni-czynkę. Podróżowała dziś sporo i bez najmniejszych sensacji.

Posted

Andzia Teresa Borcz ma ponoć jakiegoś psiaka, który znalazł chałpę u nas w kielcach:cool3:..stąd szuka transportu na trasie katowice -kielce...tak gdzieś czytałam :)

[B]i koniecznie trzeba zmienić tytuł tego wątku...a potem przenieś na ogólny, bo na świętokrzyskie nikt nie zagląda![/B]

Ewa a o której możesz przywieźć małe? bo Ania to pewnie będzie wyjeżdżać koło 13 albo 15:roll:

Posted

[quote name='ewelinka_m']Andzia Teresa Borcz ma ponoć jakiegoś psiaka, który znalazł chałpę u nas w kielcach:cool3:..stąd szuka transportu na trasie katowice -kielce...tak gdzieś czytałam :)

[B]i koniecznie trzeba zmienić tytuł tego wątku...a potem przenieś na ogólny, bo na świętokrzyskie nikt nie zagląda![/B]

Ewa a o której możesz przywieźć małe? bo Ania to pewnie będzie wyjeżdżać koło 13 albo 15:roll:[/QUOTE]

Dostosuję się. Jak nie ja to TZ podrzuci.

Posted

wyjazd z kielc w środę w okolicach godz 13.

Ewa wrazie gdybyś nie mogła o tej godzinie, możecie przywieźć maluchy do mnie wcześniej...przeczekają w domu ze mną do czasu przyjazdu Linssi ;)

Posted

[FONT=Tahoma]Rudzia-Bianka póki co wiem tylko, że nr 1 to pies, a nr 5 sunia. Dziś nie dałam rady skontaktować się z bezpośrednim opiekunem (pewnie spał po nocce). Jutro powinnam znać płeć pozostałych.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Andzia sukę będę mogła obłocić dopiero jak będę zabierała szczeniory.[/FONT]

Posted

[quote name='ewab'][FONT=Tahoma]Rudzia-Bianka póki co wiem tylko, że nr 1 to pies, a nr 5 sunia. Dziś nie dałam rady skontaktować się z bezpośrednim opiekunem (pewnie spał po nocce). Jutro powinnam znać płeć pozostałych.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Andzia sukę będę mogła obłocić dopiero jak będę zabierała szczeniory.[/FONT][/QUOTE]

ewab - bazarek zrobiony bez płci ;) i nawet sobie radzimy :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/177935-NIC-wersja-zupeA-nie-hardkorowa-do-21-01-na-znalezione-szczeniaki-i-matki[/url]

Posted

[quote name='ewab'][FONT=Tahoma]Andzia sukę będę mogła [B]obłocić[/B] dopiero jak będę zabierała szczeniory.[/FONT][/QUOTE]

ale ja nie chcę, zebys ty obłacała ta biedną psinę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko jej ładne zdjęcia masz zrobić:eviltong:

no i juz piszę jak Rudzia - gdzie się da:oops: jakby się udało od tego menela zabrać te maluszki to możnaby je razem z tą 5 zawieźc do Krakowa - jest dt u Evelki (Kraków), a drugi u Aguchy (Śląsk) :lol: - no tu to jeszcze kombinujemy...

No i Naa ma sie zastanowic czy by nie dała rady jakiegoś psiaka zabrać na dt - ale to dla odmiany Wrocław...

Posted

[quote name='andzia69']ale ja nie chcę, zebys ty obłacała ta biedną psinę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko jej ładne zdjęcia masz zrobić:eviltong:

no i juz piszę jak Rudzia - gdzie się da:oops: jakby się udało od tego menela zabrać te maluszki to możnaby je razem z tą 5 zawieźc do Krakowa - jest dt u Evelki (Kraków), a drugi u Aguchy (Śląsk) :lol: - no tu to jeszcze kombinujemy...

No i Naa ma sie zastanowic czy by nie dała rady jakiegoś psiaka zabrać na dt - ale to dla odmiany Wrocław...[/QUOTE]
[B]W środę albo w czwartek, Viris jedzie z Ostrowca Świętokrzyskiego do Wrocławia. jakby ktoś piesa dostarczył do niej to mogłaby zabrać obydwa!

[/B]Tzn. wypadałoby jeszcze ją zapytać o zdanie, ale myslę że nie robiłaby problemu :)
Miała wieźć do mnie suczkę Lolę na tymczas, ale Lola w międzyczasie znalazła DS i jedzie do Wrocka ;)

Posted

[quote name='Agucha'][B]W środę albo w czwartek, Viris jedzie z Ostrowca Świętokrzyskiego do Wrocławia. jakby ktoś piesa dostarczył do niej to mogłaby zabrać obydwa!

Tzn. wypadałoby jeszcze ją zapytać o zdanie, ale myslę że nie robiłaby problemu :)
[/B][/QUOTE]

no ale to jeszcze Naa się musi zastanowic czy da radę....

Posted

[quote name='ewab']Ha, ha, ha obłocone to one już były:).
Ruda-Bianka fakt idzie świetnie. Oby tak dalej.[/QUOTE]

Mam prośbę - po zakończeniu bazarku proszę uzupełnijcie w pierwszym poście imiona maluchów i kto wybrał imię :) i nadawjcie psiakom imion :) Byłoby miło tym którzy brali udział w bazarku .

Posted

Pod Kielcami jest sunia [podobno za chwilę ma zacząć rodzić....] sunia jest podobna do owczarka szkockiego....nie wiem czy zdążymy ze sterylką....nie wiem jaki to etap ciąży....potrzebny transport, abyśmy chociaż zawieźli do weta ocenić jej stan :(

Posted

Mam domek chętny na jednego szczeniaczka - wszystko jedno jak wygląda byle była z mniejszych psiaków - czyli pasuje ;)
i żeby była sunia . Więc zamawiam jeśli można jedną z sunieczek . Domek w Wadowicach, sąsiedzi jednej z naszych wetek ;) Podpiszą umowę adopcyjną, jako wizyta nie wiem ale wydaje mi się że rekomendacja wetki wystarczy , ale jeśli macie kogoś w Wadowicach to myślę że pani się zgodzi . Pani wysterylizuje suńkę .
Pani mieszka w bloku, z tego co pamiętam ma dwójkę dzieci - ale dziś z tym mogłam coś pomieszać.
A do Krakowa jakby co pojadę po malutką, nasze wetki ją zaopatrzą w co trzeba jak trzeba będzie i zawiozą do domu .

Tel. do mnie 602 709 383

Posted

[quote name='ewelinka_m']Gosiu my do krakowa jedziemy w środę ..więc może od razu by pomyśleć nad przekazaniem malucha Tobie? ;) żeby odciążyć trochę Maadę :)[/QUOTE]

Dlatego właśnie piszę :) bo mam jeszcze wolny ten tydzień mogę podjechać :) Proszę tylko żebyście miały umowę adopcyjną dla małej i możemy się spotkać w Kraku - napiszcie mi tylko gdzie i kiedy ;)