andzia69 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 nie zdejmujcie maluszków - zawsze to na ich ogłoszenia mogą iść inne maluszki;) na pewno coś "znajdziemy":( jeszcze w Kielcach braciszek przecież czeka.... Quote
Agucha Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Super wieści! Teraz trzymajmy kciuki, żeby maluchy się grzecznie sprawowały :cool3: Quote
Maada Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Andzia, myślalam, żeby zdjąć Mikiego i Antosia a dorzucić Zorra? Bo go chyba nie ma w ogloszeniach? I Moli przy okazji. A nie zawsze chyba mieści się tyle zdjęć, zeby wszystkich pokazać? Ale moze źle myslę.. Eneda, czy Ty masz jakies nowe zdjęcie swojego maluszka? Quote
Maada Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Aha.. ja na razie nie mam wydatków na weta, obie Panie zadeklarowały szczepienie we własnym zakresie. Miały już psy i myślę, ze można zaufać. Moim największym wydatkiem do tej pory są tony papieru toaletowego do sprzątania psich kup ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No to maluszki dużo szczęścia Wam życzymy :) Quote
Kar0la Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z ogłoszeniami jest różnie np. na alegratce można dodać 12 zdjęć, na eofertach 9, a na innych portalach różnie 3-4, czasami tylko 2 lub 1. Jutro rano się wezmę i przejrzę ogłoszenia. Popodmieniam zdjęcia itd. Dzisiaj padam. Spędziłam pól dnia z dzieckiem w szpitalu. Z tą naszą służbą zdrowia moża dostać szału, zresztą z działaniem dogo też. :angryy: Super, że dwa glutki już w swoich domkach. Quote
Agucha Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Kar0la']Spędziłam pól dnia z dzieckiem w szpitalu. Z tą naszą służbą zdrowia moża dostać szału, zresztą z działaniem dogo też. :angryy: Super, że dwa glutki już w swoich domkach.[/QUOTE] Witaj w klubie... ja też ładnych parę godzin dziś w Klinice spędziłam... na dogo nic napisać nie można, ba! nawet czytać się nie da... O Saikusia nikt nie pyta? Z tego co doczytałam - nie może on za długo zostać w tym DT gdzie teraz jest? Quote
andzia69 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Maada']Moim największym wydatkiem do tej pory są tony papieru toaletowego do sprzątania psich kup ;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: może trza zamówić? Quote
ewab Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Maada super prowadzisz te adopcje. Chłopaki powodzenia:) Quote
eneda Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Saiko cały czas czeka u mnie....wczoraj byliśmy u weta się odrobaczyć i chłopak rośnie jak na drożdżach...ma juz 1,20 kg....kiedy ostatnio niecałe 0,70 kg..... Rana na główce prawie niewidoczna, tylko jeszcze musi sierść zarosnąć, jeśli moge prosić o pomoc w ogłoszeniach to bardzo prosze:) :) :) Quote
Maada Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Karola, dodałam nowe ogłoszenie na gumtree. Ty proszę sprawdź te inne ogłoszenia w wolnej chwili. Na gumtree trzeba usuwać i dodawać ogłoszenie co chwilę, żeby nie lądowało gdzieś daleko, już będę tego pilnować, ok? [url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Rozkoszne-szczeniaki-szukaja-kochajacych-domow-Krakow-Kielce-W0QQAdIdZ182540459[/url] Quote
Maada Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Eneda, na razie dopisałam Saiko (Zorro) na gumtree bez zdjęcia - zobacz link powyżej, ale jakbys mi przyslala jakies to podmienię Moli i będe codziennie "podrzucać" ogłoszenie. Przydałoby się takie jakies "słodziakowe", może z króliczkiem? :) Przyslij mi pliz na [email][email protected][/email] wszystkie jaki masz. Quote
Maada Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Hmmm... w ciągi pół godziny po nowym ogłoszeniu na gumtree dwa sensowne telefony - o Koko i Łazika :) Dołożyłam Zorra z króliczkiem :) Cos mi sie zdaje, że na weekend zostanie mi tylko Bellissima.. kurcze zaczynam się do niej przywiązywać :roll: Quote
divia_gg Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [QUOTE]kurcze zaczynam się do niej przywiązywać [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG][/QUOTE] Zakaz, bezwzgeldny zakaz przywiazywania sie do psiakow - pomysl ze nastepne czekaja;) Hehe o ile sie zdecydujesz oczywiscie. Ale najlepiej im bedzie w nowych domkach juz takich na zawsze;) Quote
Maada Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Domki dla Koko i Łazika są już na 99% i wyglądają na bardzo sympatyczne :B-fly: Quote
ewelinka_m Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 to cudownie!! trzymam bardzo mocno kciuki :kciuki: Quote
Maada Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Eeeh.. pani Antosia dała mu mleko i "odczuła tego skutki".. Ja sobie dzis rano uswiadomilam, ze nie ostrzegłam, zeby mleka nie dawać i wyslałam smsy.. za późno :( .. zapomnialam, ze ten głupi zabobon, że mleczko jest dobre na wszystko i dla każdego cały czas króluje.. Muszę powiększyć listę niezbędnych informacji przy wydawaniu psiaków ;) Quote
andzia69 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Maada']Hmmm... w ciągi pół godziny po nowym ogłoszeniu na gumtree dwa sensowne telefony - o Koko i Łazika :) Dołożyłam Zorra z króliczkiem :) Cos mi sie zdaje, że na weekend zostanie mi tylko Bellissima.. kurcze zaczynam się do niej przywiązywać :roll:[/QUOTE] no to super, ze tyle ludzików choc dzwoni:) co do ostatniego zdania - popatrz - one były słodkie jak spały;):evil_lol: [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/1641/allhr.jpg[/IMG] Quote
Kar0la Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Oby wszystkie psiaki znajdowały domy w tak krótkim czasie. Quote
Maada Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Dziewczyny a co z Moli? dalej siedzi w tej budzie? a ta buda by się nie przydała na inne psy? macie jakąs szansę ją wyadoptować? ktoś jej zrobił jakies ogłoszenia? (Łazik własnie dobrał mi się do piwa :lol: i baaardzo się zdziwił) Tak sobie myślę, że mogłabym ją moze wziąć na tymczas, porobić fajne zdjęcia, ogloszenia, no i co z jej sterylką? Jakby była kasa tna sterylkę to moglabym zrobić.. Nadaje się waszym zdaniem do mieszkania? Lazik i Koko jadą w sobotę do domów, zostanie mi Bella, ale jest taka słodziara że też się zaraz gdzieś wyda.. Przydałby mi się na odsapkę jakiś dorosły pies ;) Quote
Kar0la Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Byłoby super jakbyś ją wzięła do domu. Psy z mieszkania szybciej znajdują domy. Poza tym były by ładniejsze zdjęcia do ogłoszeń. Ja ją dodałam do kilku ogłoszeń, ale na tych zdjęciach co są mało ją widać. Quote
Maada Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Dodałam Moli na gumtree, trochę mało ją widać choć minkę ma fajną :) [url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Rozkoszne-szczeniaki-szukaja-kochajacych-domow-Krakow-Kielce-W0QQAdIdZ182540459[/url] Quote
ewab Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Z Molli miałam krótkie spotkanie, ale mogę powiedzieć, że jest fajną suczynką. Pomimo, że wstrętna ciotka przyjechała zabrać jej szczeniory, była bardzo przyjazna, z chęcia podstawiała łebek do głaskania. Sunia nadaje się do domku. Wstępnie sterylka Molli jest zaplanowana na przyszły tydzień, ale gdyby mogła pojechać do Maady, to można by ją było sterylizować na miejscu. Maada myślę, że wynegocjowałabyś z wetem rozsądną cenę:cool3: Quote
Maada Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 aha.. troche się rozpędziłam, bo mam teraz w domu kotkę świeżo po sterylce.. nie chciałabym jej fundowac dodatkowych atrakcji w postaci kolejnego obcego psa bo i tak jest biedna (moje koty ją tępią :( ).. zaraz po zdjęciu szwów oddaję ją do DS ale to będzie najwcześniej 10. lutego.. Ewab, piszesz, ze sterylka planowana na przyszły tydzien.. a gdzie ona miałaby być po sterylce? w tej budzie? Quote
Recommended Posts