zerduszko Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Talcott napisał(a):Nikt nie ma zamiaru Ci tu prania mózgu robić!!!! Ja nie o tym! Zdziwiło mnie że Madallena zażyczyła sobie info o tobie na swojego maila!!!!A co w tym dziwnego, pokazać Ci wątki jak się kończy wydawanie psów do niesprawdzonych DT? DS się sprawdza, nowe DT tez powinno się. Quote
Talcott Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Prowadząca wątek zazwyczaj to robi! A pokazywć mi niczego nie musisz. Quote
leni356 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 karol.lola napisał(a):Czekam na ocenę Magdalleny, moich warunków ponieważ jestem nowa:) Dziękujemy za propozycję :) Z uwagi że jesteś nowa na Dogo wcześniej chciałybyśmy się spotkać Quote
zerduszko Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Talcott napisał(a):Prowadząca wątek zazwyczaj to robi! A nie osoba pod której opieką aktualnie jest pies, pies jest fundacyjny, Leni prowadzi wątek - nie jest jeszcze właścicielem psa. Z resztą co to Ciebie obchodzi, może dziewczyny tak ustaliły miedzy sobą (Leni i Madallena). Kończę z Tobą dyskusję. Quote
leni356 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 A co tu taka nerwowa atmosfera :mdrmed: Na spokojnie wszystko. Dziękujemy za propozycję dt Ja jestem w kontakcie z Madalleną Quote
Talcott Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Zerduszko, ty ją zaczęłaś a ja nie mam ochoty na bezprzedmiotowe posty. Quote
zerduszko Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Talcott napisał(a):Ty ją zaczęłaś a ja nie mam ochoty na bezprzedmiotowe posty. Zaczęłam bo myslałam, ze jest z kim podyskutować. Ale Ty zawsze wiesz najlepiej...... Quote
Talcott Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Wpisuję cię na ignorowane. Nie mam czasu na to. Quote
leni356 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Proszę o spokój natychmiast. Możemy pomyśleć o suni? Błagam Was :cool1: Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 k woli wyjasnienia. kora.lola (nie pamietam nicka, przepraszam) miala mojego maila od ewych, dlatego napisala o mailu do mnie, ktorego szukalam i chcialam leni przeslac. Od razu powiedzialam o tym leni i Tobie rowniez, Talcott. Wiec o co Ci chodzi? masz dzisiaj zly dzien? a kazdy DT czy DS musza byc sprawdzone! :) wiemy o tym wszystkie :) A teraz: jak sie ma Chester? Quote
Anna_33 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Odciagne Wasza uwage na chwile )) Tzn mam cicha nadzieje, ze mi sie uda ;-) Dodam, ze wydajemy pieski tylko do sprawdzonych (poleconych) dt, hotelikow itd. Jestem pewna, ze sprawdzicie kazdy domek dobrze i dostaniemy od Was wynik tego sprawdzania:-) A teraz obiecane odciaganie uwagi, mialam juz isc spac, zakichalam caly komputer, ledwie widze na oczy, ale prosze, oto sobotnia odslona Chesterki :-) ktora ma juz sie znacznie lepiej. Komisyjne sprawdzanie plci przez przedstawicieli plci obojga ;-) Przeglad techniczny Litosci..zabierzcie mnie stad Quote
Anna_33 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Tutaj widzimy jakiej wielkosci jest Chesterowa Quote
leni356 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 No to ją zestresowałyście :) Ale dobrze że komisyjnie potwierdzono płeć :D Quote
marlenka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Zapisuje wątek dopiero teraz dotarłam tutaj . Quote
magdola Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Cudowna.... a po jakimś domowym SPA to cudo będzie. Ona jest na pewno spokrewniona z rasowcem...... Quote
Ewanka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Śliczna sunia, tylko ... czy mi się wydaje, że jest taka słabiutka, że aż rozjeżdżają się bidulce łapki ??? ... czy to kwestia tylko śliskiego, metalowego stołu w lecznicy? Quote
malagos Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 tylko jak najszybciej ten domek.... Kiedy będzie sprawdzony ?... Quote
karol.lola Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Przez tą moją propozycję zrobiła się niezła awantura, sorki dziewczyny to wszystko przez moje lenistwo (nie chciało mi sie kolojny raz meila pisac). A po za tym to bardzo bym chciała spotkać się, oczywiście. Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Daj spokój! Fajnie że jesteś na wątku:loveu::loveu::loveu: Jakiś pies na pewno skorzysta!:lol: Quote
malagos Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 To czekamy na dom dla Czester... Szkoda kazdego dnia... Quote
leni356 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Niniejszym ogłaszam ze jest domek dla Chester. Pani Agnieszka, którą już znają Malagos i Mantis, zdecydowała się adoptować Chester :loveu: Pani Agnieszka czyta wątek - serdecznie Pani dziękujemy za ogromne serce.. Quote
Talcott Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Hurrrraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts