Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talcott napisał(a):
Nikt nie ma zamiaru Ci tu prania mózgu robić!!!! Ja nie o tym! Zdziwiło mnie że Madallena zażyczyła sobie info o tobie na swojego maila!!!!
A co w tym dziwnego, pokazać Ci wątki jak się kończy wydawanie psów do niesprawdzonych DT? DS się sprawdza, nowe DT tez powinno się.

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karol.lola napisał(a):
Czekam na ocenę Magdalleny, moich warunków ponieważ jestem nowa:)

Dziękujemy za propozycję :) Z uwagi że jesteś nowa na Dogo wcześniej chciałybyśmy się spotkać

Posted

Talcott napisał(a):
Prowadząca wątek zazwyczaj to robi!

A nie osoba pod której opieką aktualnie jest pies, pies jest fundacyjny, Leni prowadzi wątek - nie jest jeszcze właścicielem psa. Z resztą co to Ciebie obchodzi, może dziewczyny tak ustaliły miedzy sobą (Leni i Madallena). Kończę z Tobą dyskusję.

Posted

k woli wyjasnienia.

kora.lola (nie pamietam nicka, przepraszam) miala mojego maila od ewych, dlatego napisala o mailu do mnie, ktorego szukalam i chcialam leni przeslac. Od razu powiedzialam o tym leni i Tobie rowniez, Talcott. Wiec o co Ci chodzi? masz dzisiaj zly dzien?

a kazdy DT czy DS musza byc sprawdzone! :) wiemy o tym wszystkie :)

A teraz: jak sie ma Chester?

Posted

Odciagne Wasza uwage na chwile )) Tzn mam cicha nadzieje, ze mi sie uda ;-)
Dodam, ze wydajemy pieski tylko do sprawdzonych (poleconych) dt, hotelikow itd. Jestem pewna, ze sprawdzicie kazdy domek dobrze i dostaniemy od Was wynik tego sprawdzania:-)

A teraz obiecane odciaganie uwagi, mialam juz isc spac, zakichalam caly komputer, ledwie widze na oczy, ale prosze, oto sobotnia odslona Chesterki :-) ktora ma juz sie znacznie lepiej.

Komisyjne sprawdzanie plci przez przedstawicieli plci obojga ;-)

Przeglad techniczny

Litosci..zabierzcie mnie stad

Posted

Śliczna sunia, tylko ... czy mi się wydaje, że jest taka słabiutka, że aż rozjeżdżają się bidulce łapki ??? ... czy to kwestia tylko śliskiego, metalowego stołu w lecznicy?

Posted

Przez tą moją propozycję zrobiła się niezła awantura, sorki dziewczyny to wszystko przez moje lenistwo (nie chciało mi sie kolojny raz meila pisac). A po za tym to bardzo bym chciała spotkać się, oczywiście.

Posted

Niniejszym ogłaszam ze jest domek dla Chester. Pani Agnieszka, którą już znają Malagos i Mantis, zdecydowała się adoptować Chester :loveu: Pani Agnieszka czyta wątek - serdecznie Pani dziękujemy za ogromne serce..