Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam ten temat, bo nie widzę żeby istniał.Awięc wystawa odbywa się 22 kwietnia 2006r. na terenie STADIONU SPORTOWEGO "OLIMPIA" przy ul.Piłsudskiego 14 w Grudziądzu.Dla ras ozdobnych przewidziana jest ocena w hali.
Formularz zgłoszeniowy znajduje się na stronie:[B][url]www.wystawa.grudziadz.zkwp.pl[/url][/B]
Strona oddziału w Grudziądzu to:[B][url]http://www.zkwp.grudziadz.prv.pl/[/url][/B]

Ja będę na tej wystawie na 100%.Oczywiście chętnie pomogę przy wystawianiu ;) .Kto jeszcze się wybiera?

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie widze tu taiego topicu, wiec postanawiam go stworzyc :oops:
Kto zamierza sie zjawić i z jakim psem?
Ja z jamnikiem dlugowlosym miniaturowym HRABIĄ z Końskiego Raju (FCI). :)

Posted

Ja z MAD MAXEM Pasada (dla przyjaciół Docek :lol: ) :lol:
Chociaż w dużej mierze ta wystawa zalezy jeszcze od tego jak nam pójdzie w Gdańsku, no i kto będzie sędziował same goldeny :lol:
Bo narazie nie wiadomo, jest tylko ogólem podane dla grupy VIII

Posted

[quote name='warg2003warg']:bluepaw: Czy ktoś jedzie ze Śląska i miałby wolne miejsce w samochodzie? Choćby w jedną stronę.Oczywiście dokładam się do kosztów.[/quote]

Ja też szukam transportu dla jednej osoby i dwóch małych jamników... Mieszkam w Bielsku-Białej i najlepiej gdyby jechał ktoś z Katowic, Gliwic, Opola itp. Oczywiście również dokładam się do paliwa.

• 2 weeks later...
Posted

Ja tam się ciesze, że goldy na powietrzu :lol: Zawsze milej - o ile nie będzie ulewy, ale cóż...Jak psy będą mokre to szanse i tak wsyztskie będą w takim samym stanie i sędziowanie będzie sprawiedliwe :lol:

Posted

Hejka!

Jedzie ktoś z [B]Torunia[/B] na tę wystawę??

Z chęcią bym się wybrała...a połączenia pociągiem do Grudziądza są poprostu koszmarne:angryy: Albo o 6 rano...albo o 14:razz:.

Posted

Właśnie dowiedziałam się, że w Grudziądzu będę jeszcze wystawiać goldenkę - w szczeniakach, albo młodzieży - nie wiem dokładnie w jakim wieku! Ale strasznie się ciesze :lol: :multi:
Tylko mały problem - bo psina z Gdańska, a ja z M-ka i kłopot będzie z ćwiczeniem, a jak ja poznałam na kuligu to na smyczy ciągneła i przy nodze iść nie chciała... Ale co tam - jakoś się uda :lol:
Pogadam z właścicielką i dowiem się dokłądnie w jakim wieku i jak się nazywa, to napisze :lol:

I jedna prośba - jeśli nie miałabym możliwości spotkać się z wlaścicielami przed wystawą w celu ćwiczenia, to czy któraś z Was dziewczyny, była chętna do jej wystawienia? Bo wole w razie czego kogoś mieć, gdybym ja nie miała dojazdu :-(

Głównie kieruje propozycje do Fidekalgeli, Cavalierki, czy Vio, bo wiem, że wystawiacie i jesteście z G-ska. Ale mówie - to tylko jak ja nie będę mogła - a bardzo chciałabym spróbować :lol:

Posted

[quote name='Gazuś']Właśnie dowiedziałam się, że w Grudziądzu będę jeszcze wystawiać goldenkę - w szczeniakach, albo młodzieży - nie wiem dokładnie w jakim wieku! Ale strasznie się ciesze :lol: :multi:
Tylko mały problem - bo psina z Gdańska, a ja z M-ka i kłopot będzie z ćwiczeniem, a jak ja poznałam na kuligu to na smyczy ciągneła i przy nodze iść nie chciała... Ale co tam - jakoś się uda :lol:
Pogadam z właścicielką i dowiem się dokłądnie w jakim wieku i jak się nazywa, to napisze :lol:

I jedna prośba - jeśli nie miałabym możliwości spotkać się z wlaścicielami przed wystawą w celu ćwiczenia, to czy któraś z Was dziewczyny, była chętna do jej wystawienia? Bo wole w razie czego kogoś mieć, gdybym ja nie miała dojazdu :-(

Głównie kieruje propozycje do Fidekalgeli, Cavalierki, czy Vio, bo wiem, że wystawiacie i jesteście z G-ska. Ale mówie - to tylko jak ja nie będę mogła - a bardzo chciałabym spróbować :lol:[/quote]

Ja z chęcią mogłabym ja wystawić w razie czego ;) Tak więc jestem chętna :)

Posted

Dobra, więc licze na pomoc jak coś :lol:
Najwyżej umówie się z Panią, pojadę tam raz i zobacze czy mi się uda z nią na wystawie, czy jednak będzie potrzebowała, żeby dużo z nia ćwiczyć - a ja nie będę mogła tak często do trójmiasta przyjeżdżać... Ale licze, że mi się uda :lol:

Posted

Sprawa z goldenką narazie nie wiadoma, tak na 100%...
A na dworze ten głupi śnieg... Ja bym chciała z psem pobiegać na ringówce, poćwiczyć... A tak, to, i mi niewygodnie w kurtce i szlaiku, i psu na śniegu :shake: