Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu dzwonili ludzie z Wloclawka.

I znowu kazalam przemyslec sprawe i naradzic sie ze wszystkimi czlonkami rodziny.

Mieszkanie, 9 letnia corka. W mieszkaniu KOT :) dzikus :)
Dlatego Pani dopytywala sie czy Lala aby przypadkiem nie jest dzikusem :)

Posted

Lala to zrównoważona młoda dama, żaden dzikus.Było u nas któregoś dnia 6 małych dzieci, świetnie się bawiła :) na dworzu też szaleje z dziećmi.Najbardziej lubi moją 9 letnią córkę, śpi z nią i chodzi krok w krok :)

Posted

mshume poka zdjecia :)

dzwonily 3 osoby: UWAGA:

1. dom z ogrodem - pies na podworko, teren nieogrodzony!!! slabi???
2. kategorycznie nie zgadzaja sie na sterylke! zaplaca 100 zl! :)
3. dziecko dzwonilo. Rodzice nic nie wiedza a ona chce im zrobic niespodzianke ;)

Posted

Tiaaa Lala pies stróżujący:mad: nie załamuj mnie Ciotka.Dzis ide z Lalą testować, czy jada koty. To jest kotka rasowa, długowłosa, najwyżej będę Lali kudły spomiędzy zębów wyciągać ;) Wieczorem wstawię nowe fotki

Posted

Lala to szczeniak. więc wszystko jest do nauczenia.U mnie została sama kilka razy na nie dłużej niż 2 godziny.Była wtedy w łazience (z oknem), miała zabawki i gryzaki.Słuchałam do drzwiami, chwilę piszczała, ale potem ucichła. Lala będzie średnim psem,do kolan 10- 12 kg.

Posted

Tu Lala. Wszystkim wielbicielom mojej powalającej urody prezentuje moje świeże foty. Szałowe mam wdzianko, nie? Tylko ten bolonczyk mnie wnerwia, bo całować się chce :p

Posted

Ma te dwa i 38 innych.Moze ta tresc ogloszenia ludzi nieco odstrasza, sama nie wiem... A dasz mi linka do Allegro?Martwię się, że się do nas coraz bardziej przywiązuje i potem będzie przeżywać dramat :(

Posted

[quote name='mshume']Ma te dwa i 38 innych.Moze ta tresc ogloszenia ludzi nieco odstrasza, sama nie wiem... A dasz mi linka do Allegro?Martwię się, że się do nas coraz bardziej przywiązuje i potem będzie przeżywać dramat :(

zawsze mozesz wymyslic cos lepszego.

a co w tekscie jest odstraszajace? Przeciez to cala prawda... Chcesz ratowac Lale za dwa lata przywazana do drzewa? ja nie chce, wiec wole zapobiec zglaszaniu sie ewentualnym popaprancom, aczkolwiek i tacy sie zglaszaja...

http://allegro.pl/item889649923_lala_3_miesieczny_szczeniak_w_typie_jtr_czeka.html