Marta67 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 hej a Lala jest w wawie? bo nie doczytałam (głupia jestem już znalazłam):razz: Quote
Madallena Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Tak, a dokladnie w Raszynie. To takie "peryferia" Warszawy :) Quote
mshume Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Dziekuje w imieniu Laluny za Allegro :) Quote
mshume Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Dziewczyny i chłopaki, spojrzcie na tą fotkę, toz to Lala- Parson Russell Terrier :) http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/85/Parson_Russell_Terrier_Puppy_3_Months_Old.jpg&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Parson_Russell_Terrier_Puppy_3_Months_Old.jpg&h=546&w=704&sz=374&tbnid=pShSkmyaQ2PZQM:&tbnh=109&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3DParson%2BRussell%2BTerrier&usg=__IDuMCGOipy-kkNSyFEcPk1Pqcps=&ei=rEZXS8G2LMzF_gaE0q2EBA&sa=X&oi=image_result&resnum=4&ct=image&ved=0CA8Q9QEwAw Quote
mshume Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Ludzie, ale nudy No koszmarne nudy, dobrze ze chociaż wełniany podgłówek dali Dobry wełniaczek, dobry... O , ktoś mnie za ogon trzyma Quote
Marta67 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 hehe :) cudnie :) aż się dziwię, że nowy domek jeszcze się nie znalazł :( a jak ten z Gdańska? Quote
mshume Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Wyrożnione Allegro Lali, zrobione przez Maddalena: http://www.allegro.pl/item886806791_szczeniak_suczka_3mies_uratuj_ja_przed_schroniski.html Quote
Madallena Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 o nie nie, allegro nie jest zrobione przeze mnie tylko psiego aniola :) A wiec. ze strony aniolowej dzwonila do mnie babka. Mieszka na przyczolku grochowkim. Ma ok 60 lat, jest na emeryturze. Ma czas i cheti i chce wlasnie Lale! Nie pomoglo przekonywanie, czy nie jest za stara na szczeniaka, czy jest przygotowana na to, ze Lala potrafi zalatwiac sie w domu itp. itd. Ona chce ja i koniec :) Miala psiaki, chce teraz bo ma czas. Lala ma miec do dyspozycji ogrodek, 1, 2 razy dziennie chodzic na spacer, bo Pani chce psiaka wlasnie po to, zeby musiala wyjsc z domu a nie siedziala przed tv. Mysle, ze w weekend wybiore sie do niej na wizyte. Drugi dom obok hali mirowskiej. Malzenstwo, bez dzieiciakow. Przedwczoraj wyslalam im maila, ze moge do nich podjechac jutro na wizyte...bez odzewu. Dziwne, spalili sie dla mnie jako kandydaci (nie bede sie czepiac, ze napisali spoDkanie :) bo jak sie chce psiaka, to sie odpowiada na maile a przynajmniej dzwoni. A tu doopa ;/ Quote
mshume Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Dwa razy dziennie na spacer plus wypuszczanie na ogrod na siusiu ;).Juz mam stresa, jak Lala odnajdzie sie sama w domu, bez dzieci i innych psów. Ona lubi sobie za piłeczką poganiać, pobiegać z moim psem.Chętnie by się komend uczyła. Równocześnie jest pieszczoszka, lubi się przytulać, śpi z moja corką. I fajnie,ze Pani jest w domu.Zdaję się na Ciebie :) Quote
mshume Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Zapomniałam napisać, że Lalcia wczoraj była sama w domu 5 godzin.Jak wróciłam to spała. Była w łazience, nie nabrudziła :) Od razu poszłyśmy na dwór i tam zrobiła sioo, za co zebrała pochwały i kłaski. Quote
Marta67 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 mała na pewno będzie miała dużo miłości, jeśli ta Pani mieszka sama to musi gdzieś przelać uczucia :) więc na pewno Lala będzie miała miłość i dobrą opiekę Quote
mshume Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Tak też sobie myślę, chociaż pewnie pierwsze dni będzie chodzić i popiskiwać (u mnie tak było w pierwszy dzień). Quote
Madallena Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 jeszc ze jeden kandydat. Facio mieszka z matka (mamisynek, rany!) i mama chce. Dzisiaj moze uda mi sie odwiedzic jeden z tych domow ;) Quote
mshume Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Maddalenka, uczul że to szczeniaczek kontynuujący naukę czystości ;) Quote
mshume Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Ciocia Maddalena, tu Lala pyta: jak tam przesłuchanie kandydatów na DS? Quote
Madallena Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Lala, sluchaj. Okazalo sie, ze ta Pani, co mialam ja dzisiaj odwiedzic w Londynie jest! dasz wiare! kurna, nie bylo juz biletow do Lądka...przelozylam wizyte na srode, Pani wraca juz do Polski na stale. W domu, gdzie ewentualnie masz mieszkac, mieszkaja tez inne osoby, wiec zawsze ktos bedzie i nie bedziesz musiala zostawac sama :) i chyba tez jakis bachorek jest :P Lalka! ja nie wiem co sie dzisiaj stalo! normalnie sie o Ciebie rozdzwonili! Dlatego w srode, oprocz tego domku, sprawdzam tez drugi, na Mokotowie, niedaleko mnie :) I jest terz tu Pani, na dogomanii, ktora Cie chce, ale kurcze, ona ze Slaska... dlatego szukamy jej szczeniora w okolicach Rybnika. Lala! gdzie Twoje rodzenstwo, bo potrzebne na gwalt! Quote
mshume Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Ciocia, oni się wszyscy wreszcie na mojej urodzie poznali i tego no... na niezaprzeczalnym wdzięku.:diabloti: To ja muszę wreszcie zacząć zachowywać jak dama w pewnych delikatnych kwestiach:p Maddalena, bardzo Ci dziekuje za to , co robisz dla Lali i innych psich bid :loveu: I bądź tu człowieku mądry, jaki domek wybrać. Quote
Madallena Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 i kolejni dzwonia, ale juz Lali nie proponuje. Polecam inne szczeniory, a jest ich 48 !!! W srode dwie wizyty. Kurcze, zawsze tak jest. Najpierw cisza, cisza, zlamka a pozniej??? multum!!! i wez tu czlowieku badz madry :) badanie jakies by sie przydalo - dlaczego tak jest.... jak Lala spadla na dalsze strony, telefony sie rozdzwonily. Chociaz duzo mam ze strony Psiego Aniola, ktory zaprasza do wypelnienia PITA :P Quote
mshume Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 No i idzie w gore wyróżnione Allegro. To jest najsilniejsze medium, sprawdż na dole w prawym rogu ile ma wejść: 1216 ! Ja mam tylko nadzieję, że któryś z tych 2 domków wypali. Quote
mshume Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 W środę wszytko będzie wiadomo, po wizytach przedadopcyjnych.Prosimy o trzymanie kciuków. :) Quote
mshume Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Dzisiaj Lala była u weta, bo drapała się po uszkach. Okazało się,ze ma świerzbowca. To raczej nic groźnego, mamy lekarstwo do uszek na 10 dni.Przy okazji panna obcięła pazurki :) Quote
Marta67 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ej no i co? mówcie bo nie mogę już wytrzymać z ciekawości :) Quote
Madallena Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 wizyta przedadopcyjna przelozona na ... jak mi dziecko wyzdrowieje. moze dzisiaj cos sie wyjasni. Quote
leni356 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Madallena']wizyta przedadopcyjna przelozona na ... jak mi dziecko wyzdrowieje. moze dzisiaj cos sie wyjasni.[/QUOTE] Wizytę zgodziła się zrobić Andzike :loveu: Quote
Recommended Posts