red Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dzięki za banerki, wprawdzie mam problemy z wklejeniem ich, ale Tula obiecała, że mi pomoże:cool3: 18 go marca Dorka jedzie ze soją sunią do Warszawy do onkologa, wtedy zamierzamy zabrać Łatkę, zobaczymy co powie specjalista, czy operować ją czy nie. Quote
lilith27 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 red życzę sukcesów w przedmiocie zgłębineia tajników edycji sygnatury btw, nic trudnego najlepiej jakby ktoś Ci pokazał nie tłumaczył tula prosiłaś o bazarek........... dumałam, ważyłam i wyważyłam....... mam nadzieję, iż weźmiesz się za pijar i reklamę mi już sam bazarek istonie sporo czasu zajął pozdrawiam panie Quote
lilith27 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 faktycznie....... ło matko ale wstyd toTy poczekaj z tym pijarem....... banerek muszę poprawić taka jestem czasem za prędka..... Quote
lilith27 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [URL=http://www.dogomania.pl/forum/f99/w-trakcie-tworzenia-133441/#post11951994][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/2407/p2190203.png[/IMG][/URL] się zgadza ortografia? pozdrawiam Quote
tula Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Lilith super bazarek i super kolczyki:loveu:, ja chce, ja chcę. Tylko "L" Ci się zagubiło w nazwie w banerku. Quote
lilith27 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 tula to weryfikuj poprawność merytoryczną, formalną no i ortograficzną wszelkie krytyczne uwagi mile widziane jako konstruktywna krytyka i meritum nadto.......... rekklamuj i jeszcze raz ......... REKLAMUJ ......no i ........ rób spam pozdrawiam Quote
tula Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 he, he z ortografią to u mnie kiepsko raczej:lol: Ja też się piszę na kolczyki są super, no i oczywiście będę pisac na wątkach. Widzę, że z Ciebie Lilith też nocny marek:evil_lol: Quote
lilith27 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 tzn. nie taki koniecznie nocny zaczęłąm robić i chciałam skończyć dziś już tylko kosmetyka może zrobię jeszcze drugi z filmów dvd których nie sprzedałam wcześniej ale nie dziś z tym troszkę schodzi a ja się marnie dziś czuję pozdrawiam Quote
red Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Lilith, dzięki w imieniu Łatki, jesteś specjalistką od bazarków. Quote
lilith27 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/filmy-klasyka-na-dvd-dla-latki-z-guzem-do-31-03-09-a-133534/#post11960040[/url] Quote
Monday Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ze zniecierpliwieniem czekam, jaka będzie diagnoza lekarza..... Łateczka jest malutka - mam nadzieję, że ktoś ją wypatrzy i pokocha. Oby los się do niej uśmiechnął jak do Milki :) Quote
tula Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Monday']Czy jutro Łatka jedzie???[/quote] Może DORKA coś napisze bo to ona ma zabrać Łatkę do weta do Warszawy. Quote
D O R K A Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Monday']Czy jutro Łatka jedzie???[/quote] Tak potwierdzam, jutro mamy wizytę w Warszawie u dr Jagielskiego o godz. 17.20 Trzmajcie kciuki, żeby to nie było nic poważnego Quote
asika5 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 będe mocno trzymać kciuki za pozytywna diagnozę słodka z niej sunia:loveu: Quote
red Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Wróciłyśmy bardzo późno, klinika na białobrzeskiej to młyn, mnóstwo ludzi i zwierząt, trzeba mieć cierpliwość! Ale Łatki guz to nie guz nowotworowy, to przepuklina. Została dokładnie obejrzana i miała USG. Przepuklina jest przedawniona około roczna, wskazana jest operacja, gdyż taki stan może być niebezpieczny dla jej życia, jeśli zaczopuje coś jelita, cały ten guz to jelita. Poza tym Łatusia wcale nie jest taka staruszka, pan dr Jagielski ocenił ją na ok.7-8 lat :lol:Operacja takiej przepukliny kosztuje 320 zł plus koszty materiału, łącznie ok.450 zł. Możemy termin ustalić telefonicznie, najpierw wykonać badanie krwi i Ekg. To sunia anioł, kiedy nam cierpliwość się już wyczerpała w oczekiwaniach na wizytę, ona była niezwykle spokojna, cierpliwa i grzeczna, ale na stole trzęsła się jak galareta, bałam się, żeby nie dostała zawału, baaaaaaaardzo była zestresowana. Ale cieszymy się, że to nie guz....:lol: Myślę, że Łatka ma przez to większą szansę na adopcję, zrobimy jej nowe zdjęcia razem z Zuzią, dziewczynki muszą mieć wspaniały domek, są naprawdę grzeczne i bezproblemowe. Dzięki, że trzymałyście kciuki, przydadzą się, kiedy ustalimy już termin operacji. Quote
tula Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Mimo, że wszystko to powiedziałaś mi Red przez telefon to dobrze jeszcze raz przeczytać, że Łatka ma duże szanse na wyzdrowienie. Teraz musimy zebrać pieniądze na operację, bo trzeba ją myśle jak najszybciej przeprowadzić. Tym bardziej zachęcam wszystkich do odwiedzania bazarku Łatki, musimy pomóc maleńkiej, a potem to już tylko domku szukać dla sunieczek:loveu: Wielkie dzięki dziewczyny, że zabrałyście Łateczkę na tą konsultację:) Quote
gallegro Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='red'](...)Operacja takiej przepukliny kosztuje 320 zł plus koszty materiału, łącznie ok.450 zł. Możemy termin ustalić telefonicznie, najpierw wykonać badanie krwi i Ekg.(...)[/quote] Mogę się zorientować, czy podobnej operacji nie podejmie się pewna dogo-wetka ;). Niedawno usunęła ciała obce z jelit i żołądka mojego niegdysiejszego tymczasowicza Baryłka. Kto wie, może byłoby nieco taniej :roll:. Jeśli chcecie, mogę dopytać... Quote
D O R K A Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='gallegro']Mogę się zorientować, czy podobnej operacji nie podejmie się pewna dogo-wetka ;). Niedawno usunęła ciała obce z jelit i żołądka mojego niegdysiejszego tymczasowicza Baryłka. Kto wie, może byłoby nieco taniej :roll:. Jeśli chcecie, mogę dopytać...[/quote] Tomku pewnie, że dopytaj... Quote
Monday Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Przynajmniej to nie nowotwór :) To trzeba teraz więcej pieniążków uzbierać - na operację !!! A co z nią po operacji ? Od razu wróci do schroniska ? Quote
red Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Po operacji wróci do schroniska, przez kilka dni byłaby w pomieszczeniu, potem wróci do Zuzi, one muszą być razem i razem poszukamy im domku. Poproszę Wlodiego o super zdjęcia, musimy je skutecznie rozreklamować, to wspaniałe nie kłopotliwe sunieczki.... Quote
Recommended Posts