Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przykro mi jest strasznie
to bylby cud dla Diany, ona piekna, ale z tym charakterem to cud jej dobry dom znalezc. do tej pory nikt nawet o nia nie pytal.....

ale, ma swieze ogloszenia, czas adopcji na dogo nastapil, to moze jeszcze ktos sie zainteresuje z tej serii.
:(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']przykro mi jest strasznie
to bylby cud dla Diany, ona piekna, ale z tym charakterem to cud jej dobry dom znalezc. do tej pory nikt nawet o nia nie pytal.....

ale, ma swieze ogloszenia, czas adopcji na dogo nastapil, to moze jeszcze ktos sie zainteresuje z tej serii.
:([/QUOTE]

kora wiem, ze jestes zmartwiona i zawiedziona...
ale bedziemy Diane oglaszac az do skutku;)

Posted

Szkoda że nie Diana, bo już tyle czeka. No ale aż tak nie możemy się dołować, w końcu wzięli innego psa w potrzebie, a nie kupili sobie szczeniaczka..........
Jak pani tak Diana zapadła w sercu, może będzie skuteczniejsza od ogłoszeń i poszuka gdzieś u siebie w okolicy, wśród znajomych...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

nie ma ogloszen zadnych. mial ktos robic i cisza od poad tygodna

bylam ostatnio i sui nie widzialam. nawet nosa z budy nie wysciubila. ale jest na pewno, bo jej papiery w biurze widzialam.

Posted

[quote name='kora78']nie ma ogloszen zadnych. mial ktos robic i cisza od poad tygodna

bylam ostatnio i sui nie widzialam. nawet nosa z budy nie wysciubila. ale jest na pewno, bo jej papiery w biurze widzialam.[/QUOTE]

Kto miał robić te ogłoszenia? Myślałam, że na jakimś bazarku zamawiałaś...

Jak można widzieć papiery, a psa nie...? :(

Posted

normalnie, jak pies jest w budzie to go nie widac.

kartoteki przegladalam i papiery diany w nich byly. a nie schowane do innej szafki, jako wydana

jest

to mialy byc ogloszenia darmowe, nie wyszlo jak na razie

Posted

wlasnie dzis nad tym myslalam. takie to jakies malorealne, by siedziala tam non stop

moze, gdy slyszy gwar, znak,ze idzie jakis czlowiek, wtedy umyka szybko? poki jeszcze czlowiek jest daleko. bo psy od razu znac daja, z kojcow z brzegu. a ona siedzi na samym koncu prawie

Posted

ja nawet nie wiem, w ktorym boksie ona jest.....

musialabym kogos zapytac, albo poszukac w papierach.

sposobem zobaczenia jej jest albo trwanie pod jej kojcem i zagladanie do budy, bo moze z ciekawosic wyjrzy tylko.
albo wejscie pracowniak i stres dla niej. wiec nie ma sensu

Posted

teraz jest gdzie indziej. sa wciaz rosady, bo jest remont. co jade to niektore psy sa wciaz gddzie indziej, bo dobieraja ekipe, by sie nie gryzla. mam potencjalnych 5, w jakich ona jest. ale dowiedziec sie to nie problem

tylko lapanie pracownika, by do niej wszedl i ja wyciagnal to stres dla niej. a co mi da,ze ja zobacze? wiem, jak wyglada ;) fotek lepszych juz nigdy nie bedzie, niz te, w trawie

Posted

Nie chodzi o to, żeby zaraz pracownik leciał i ją na siłę wyciągał... ALe niech chociaż pokaże, gdzie jest... Może jakby tam chwilę postać, to wyjrzy...?
Żeby choć była pewność, że ona naprawdę jest................

Posted

zrobilam jej kilka ogloszen

mam misia
top ogloszenia
morusek
adopcja psa
cafe animal
adopcja cos tam...
przygarnij zwierzaka
ojej
gumtree wroclaw

marta, mozesz allegro? choc niewyroznione, 4zl