Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczeniaki chyba mają ze trzy miesiące. Ta szara sunia jest najbardziej delikatna i lękliwa. Byle "atak" ze strony goniących szczeniaków powoduje że płacze. Bardzo potrzebuje przytulania i oparcia w człowieku.

Posted

Do góry maluchy!
Czytam i widzę,że nie zdążyły u mnie pokazać swoich charakterków ;) Ale do łóżka pchały się jeden przez drugiego.
Mam nadzieję,że migiem znajdą domki i nie będą "urozmaicać" życia w fundacji.
Kumpela powstawiała je na portale społeczn.- może ktoś się zakocha..

Posted

Może coś takiego:
"3-miesięczne szczeniaki szukają kochających domków. Wyrzucone przez "dobrego człowieka" na mróz, na pewną śmierć. Dwie suczki i chłopak. Kontaktowe rozrabiaki, mimo fatalnej przeszłości garną się do człowieka. Aktualnie przebywają w Sochaczewie.
Kontakt:... "

Luka,kontakt na fundację? Decyduj jak wolisz.

Posted

Pati, oczywiście w ich sprawie to wystarczy. Zdjęcia powiedzą same za siebie. Psiaki będą duże i wydaja się psami "ostrymi". Potrafią walczyć między sobą bardzo zaciekle. Dorwana ofira ma bardzo małe szanse na wybronienie się.
Atakują Bolka i Bercika, często trzeba sie wtrącać w ich awantury bo są bardzo zajadłe. Przy tym niezwykle garna się do człowieka. To bedą wspaniałe psy domowe - do ogrodu i domu. Na pewno stanąw w obronie swojej rodziny.

Posted

Lukasku gdyby Ci się udało zrobić każdemu szczeniakowi oddzielne fotki to by było super, zrobimy oddzielne ogłoszenia.
Aaaa i zapomniałam napisać, że szczeniaki mają imiona : Rasta, Koka i Ares :)

• 2 weeks later...