Asiaczek Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Zajrzę, podniosę i wyslę trochę słoneczka:) Pzdr. Quote
divia_gg Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Zapraszam do oddania glosu na metamorfoze[B] [/B][B]Mocarta na bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213431-Metamorfoza-roku-%21%21%21%21-Poka%C5%BC-nam-jak-zmieni%C5%82-si%C4%99-tw%C3%B3j-psiak%21%21%21Do-02.09-%21%21%21?p=17507054&posted=1#post17507054"]http://www.dogomania.pl/threads/213431-Metamorfoza-roku-!!!!-Poka%C5%BC-nam-jak-zmieni%C5%82-si%C4%99-tw%C3%B3j-psiak!!!Do-02.09-!!!?p=17507054&posted=1#post17507054[/URL] Jak sie uda nam wygrac to bedziemy miec pakiety ogloszen;) . No wiec spinamy sie i glosujemy:) [/B] Quote
Agata P Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Zapraszam na bazarek dla Zenka[SIZE=4][B][COLOR=lime] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213616-Dla-%C5%9Blepego-Zenusia-z-rowu-na-leczenie-i-utrzymanie"][U]BAZAREK DLA ŚLEPEGO ZENKA[/U][/URL][/COLOR][/B][/SIZE] Quote
ewelinka_m Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 wpisałam w rozliczeniu wpłatę na potrzeby dt za sierpień..finanse nie przedstawiają się zbyt ciekawie, mamy tylko 379 zł na jej koncie..co będzie dalej to starczy na jej utrzymanie na niecałe 2 mies :-(:-( z odświeżanych stale jej ogłoszeń dostałam jedynie meila,że skoro taki z niej piękny anioł to czemu chcę ją oddać..powinnam zostawić ją dla siebie przecież.. Quote
Jaaga Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 No i problem domu się rozwiązał. Albinka jedzie do zachwyconej nią Ewelinki :eviltong:. Na powaznie, mam ten sam problem z Giną. Tak samo rozchwytywana przez chętnych, jak Albinka. Quote
savahna Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Jaaga......normalnie....zaczęłam czytać i mało mi serce nie stanęło.... Ależ żarcik.[URL=http://smajliki.ru/smilie-799922439.html][IMG]http://s11.rimg.info/318c0cf0ba92ba0be6d72c01c3c5710c.gif[/IMG][/URL] Quote
Jaaga Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 No to teraz Ewelinka nie ma już chyba wyjścia. nie dość, że osoba od maila wcisnęła jej Albinkę, to my też. Quote
savahna Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 No to podsumujmy: Mamy dla Albinki dwa domki w zanadrzu. Pierwsza była Divia, która sama zadeklarowała taka chęć, ale najpierw chałupke musi skończyć. No i Ewelinka kolejna....Zaczynaja się domki o sunie bić. No czas najwyższy.;) Quote
plina Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 To ja, [COLOR=silver]cicha podglądaczka Albinki [/COLOR]też się wpiszę na listę :-D Tylko mi przekonajcie domowników, bo następny pies to ponad ich wyobrażenia! Dla nich dwa to o dwa za dużo :roll: Quote
savahna Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='plina']To ja, [COLOR=silver]cicha podglądaczka Albinki [/COLOR][U][B]też się wpiszę na listę [/B][/U]:-D Tylko mi przekonajcie domowników, bo następny pies to ponad ich wyobrażenia! Dla nich dwa to o dwa za dużo :roll:[/QUOTE] Nnnnno, co sie tu dzieje. Może w końcu uda się wyadoptować Albinkę jakiejś dogomaniaczce?!;) Dawac tu tych domowników....Albo poprostu zafunduj im wycieczke do Jaagi nie ujawniajac celu podróży, może się zakokaja?!:roll: Quote
Asperges Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='ewelinka_m']z odświeżanych stale jej ogłoszeń dostałam jedynie meila,że skoro taki z niej piękny anioł to czemu chcę ją oddać..powinnam zostawić ją dla siebie przecież..[/QUOTE] co za brak wyobraźni, świadomości, widzenia co się wokół dzieje....uświadomiłaś autora maila czy juz nie miałas siły?:-? Quote
erka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Wy się tu nie wygłupiajcie, bo ktoś jeszcze pomyśli, że Albinka rzeczywiście w domach przebiera:cool3:, a tu kompletnie nikt o bidulkę nie pyta:shake:. Quote
Jaaga Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Erko, to z bezsilności. Mnie się w głowie nie mieści, że pies, którego jedynym problemem są zbyt wysokie schody i bucik zimą, tyle czasu nie potrafi znaleźć domu dla siebie. Inne maja problemy z niszczeniem, agresja, temperamentem, szczekliwością i znajduja się na nie chętni, a dla Albinki ludzi brak. Quote
Asiaczek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Mnie tez w pierwszej chwili serce drgnęło, a tu .... zonk.... a juz się cieszyłam, przez sekundę... Pzdr. Quote
savahna Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='erka']Wy się tu nie wygłupiajcie, bo ktoś jeszcze pomyśli, że Albinka rzeczywiście w domach przebiera:cool3:, a tu kompletnie nikt o bidulkę nie pyta:shake:.[/QUOTE] [quote name='Jaaga']Erko, to z bezsilności.[/QUOTE] Nnno właśnie..... [quote name='Asiaczek']Mnie tez w pierwszej chwili serce drgnęło, a tu .... zonk.... Pzdr.[/QUOTE] Nie będę wytykać palcem kto zaczął.;) No ale sobie troche odreagowaliśmy. Ja nie wiem,kucze, może my źle szukamy?:roll: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Myslę, że generalizując, ludzie pewnie by woleli jakiego rasowego za złotówkę... od handlarza na bazarze kupić... eh... pzdr. Quote
Jaaga Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Też tak pomyślałam, ze znacznie łatwiej byłoby z adopcją Albinki, gdyby przypominała jakąś rasę. Wszystkie podciągnięte pod rasę znajdowały domy, a Albinka nie. Nawet stara Gina, gdyby nie musiała mieć diety jelitowej, to siedziałaby już w swoim domu. Quote
Asperges Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 (edited) [B][SIZE=2]...............................[/SIZE][/B][B][SIZE=2] [/SIZE][/B] Edited August 3, 2012 by Asperges Quote
Asperges Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='malawaszka'] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_MXkMDrRnqFY/TclZCWSchTI/AAAAAAAAJ6Q/EwkuNv_Te9w/DSC_0237.JPG[/IMG] [/QUOTE] profil collie, a reszta tych zdjec nie jest dobra, bo Albinka wydaje sie na nich brudna, zupełnie nie widac tej pieknej bieli Quote
Dadziu Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 witam,jestem zalamana losem tej biednej suni,żebym tylko miala juz dom skonczony ech....jest tyle psów potrebujących pomocy skąd czerpiecie energię?jeszcze nic nie umiem ani ogloszen dawac nie wiem tez co to znaczy deklaracja.na ta biedną sunie cos jakies pare zlotych dam ale po wyplacie bo narazie jestem pusta :(acha Albinka jest cudna chętnie bym ją wzięla ale narazie nie mam warunkow juz mam dwa psy w mieszkaniu sąsiedzi nie są zachwyceni bo moja sunia to awanturnica a Max ją nieraz zdzieli po glowie jak za duzo szura i mnostwo halasu jest. Quote
Jaaga Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Asperges, jest sporo innych zdjęć Albinki, na których widać, że jest biała i nie wyszła na taka puszystą. Ogłaszana jest z róznymi zdjęciami. Z colli nic nie ma, moze tylko tak na zdjęciu wyszła. Dadziu, jesli skończysz dom szybciej, niż Albinka znajdzie swoich ludzi, to zapraszamy:cool3:. Quote
Recommended Posts