asikowska Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 kochana Miałam wysłać kolejne fanty na bazarek do Ewy. W tym przypadku proszę o informacje kto ewentualnie podejmie się zorganizowania bazarku a ja wyślę paczkę na wskazany adres. Ja nie umiem zrobić bazarku. Może uda mi się tez coś wpłacić w październiku. Dużo, dużo zdrówka dla Ewy :buzi: a mogłabyś porobić zdjęcia i zrobić opisy rzeczy? i zająć się wysyłką? ja zrobię Ci bazarek Quote
elficzkowa Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Asikowska - niestety nie mogę tego zrobić, przykro mi. Postaram się coś wpłacić dla Tofika w październiku. Wiem, że Tofik zadłużony ale bądźmy dobrej myśli. Pomyślę w jaki jeszcze sposób zorganizować jakieś pieniądze na spłatę długu. Quote
Olena84 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Postaram sie coś wysłac ale w przyszłym miesiacu bo mam 200zł na koncie :nonono2: Quote
Maryna Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Miałam wysłać kolejne fanty na bazarek do Ewy. W tym przypadku proszę o informacje kto ewentualnie podejmie się zorganizowania bazarku a ja wyślę paczkę na wskazany adres. Ja nie umiem zrobić bazarku. Może uda mi się tez coś wpłacić w październiku. Dużo, dużo zdrówka dla Ewy :buzi: Jak chcecie,mogę bazarek zrobić Na wątku się nie udzielałam,natomiast zaglądałam,podrzucałam,kupowałam/gł książki/na bazarkach Ewy Mocno zaangażowana jestem w pomoc dogom,ale zdarza się,ze w razie potrzeby,wspomagam bazarkami inne potrzebujące psy Ew,namiary podam na PW Ewa wracaj do zdrowia Quote
elficzkowa Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Maryna - anioł z Ciebie :calus: Z chęcią wyślę fanty do Ciebie. Podaj tylko na pw adres wysyłki. Quote
asiuniab Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 ja też postaram się wspomóc jak mogę Toffika, przecież też żwawy staruszek nie może zostać bez pomocy:( Quote
Maryna Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Maryna - anioł z Ciebie :calus: Z chęcią wyślę fanty do Ciebie. Podaj tylko na pw adres wysyłki. Nie przesadzaj;-) przykro mi,że nie mogę więcej Adres wysłałam jak dostanę rzeczy,natychmiast powiadomię i wystawię bazarek Quote
ewick73 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Dziewczyny jestem na chwilę. Dopadło mnie załamanie nerwowe, takie prawdziwe, od dawna byłam na krawędzi. "pomogły" mi grypa moja, męża i dzieci, i przy okazji prawdopodobnie problemy z tarczycą. Na razie jestem po jednym dniu w szpitalu, przynajmniej mnie wyciszyli. Jade teraz na relanium ale nadal kiepsko sie czuję. Będę w najbliższym czasie robić różne badania jeszcze, także jeszcze zabawa w chorowanie przede mną. Trafiłam na dobrą internistkę, to mnie pokieruje z leczeniem. Psychiatrę też muszę odwiedzić, więc jest niezła jazda. Dziewczyny dzięki za pomoc, Dostałam od asikowskiej dla Tofika 107zl, 100 przelalam, bo mi sie liczyć nie chcialo, ciężko mi sie myśli, więc 7 zł następnym razem wyślę I od mdk8 10 za wrzesień Czyli 110 poszło do Dt 30 września Za ile to dni oblicze kiedy indziej, bo czuję sie paskudnie Quote
ewick73 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Aaa, mam nierozliczone ostatnie bazarku z rzeczami od elficzkowej i z książkami, proszę napiszcie tam co że mną, bo dziś już nie mam siły. Jak tylko będę w stanie to te zaklepane rzeczy wyślę, one nawet chyba nieoplacone są, bo pw z danymi do przelewu nie wysłałam.... Linki do bazarkow są na wątku, chyba na przedostatniej stronie Quote
elficzkowa Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ewa, nie martw się o Toficzka, damy radę jakoś to ogarnąć. Tobie dużo, dużo zdrówka, pogodnych myśli i patrz w przyszłość przez różowe okulary. :calus: Quote
elficzkowa Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Albo źle szukam albo gapa jestem ale nie wiem na jakie konto wpłacać pieniądze dla Tofika. Pomóżcie proszę i podeślijcie na pw. Quote
asiuniab Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Albo źle szukam albo gapa jestem ale nie wiem na jakie konto wpłacać pieniądze dla Tofika. Pomóżcie proszę i podeślijcie na pw. na wątku nie ma nr konta, bo pieniądze nie są zbierane przez fundacje, wtedy nr konta wysyła się na prv pocztę, jak znajdę nr konta Ewy to Ci prześlę; Ewa Tobie zdrowia i spokoju życzę; Quote
elficzkowa Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Bardzo dziękuję za numer konta, zaraz robię przelew na 100 zł. Quote
ewick73 Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Bardzo dziękuję za numer konta, zaraz robię przelew na 100 zł. Tez zrobię przelew na tyle. Jestem na chwilę, ciut skołowana jeszcze, bo po zmiejszonej dawce relanium, ale funkcjonuję dzięuję elficzkowej za 100 zł, przelałam od razu do DT i te 7 zł co wcześniej od Asikowskiej nie wpłaciłam generalnie czuję się już o niego lepiej ,a we wtorek idę do psychiatry poza deprechą nerwicą, to generalnie jestem zdrowa, wyniki badań wszelakich w normie, więc już niedługo do was wrócę pełną parą :) ale jeszcze nie dziś ;) Quote
elficzkowa Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ewa, super że zaglądasz i że lepiej się czujesz. Daj sobie czas i odpocznij porządnie. Będzie dobrze !!! :calus: Ponieważ to wątek Tofika więc super głaski i mizianka dla niego :hand: Quote
Olena84 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ewa, niestety wiem co czujesz, bedzie dobrze! Quote
ewick73 Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Dostałam porcję zdjęć Tofika, ale z komórki nię wstawię Jakoś jutro z kompa spróbuję. Quote
ewick73 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Ewa, niestety wiem co czujesz, bedzie dobrze! Współczuję przeżyć w takim razie U mnie lepiej, dziś coś tam zaczęłam w domu robić, nawet "murzynka" upiekłam... ...i niestety będę musiała z synem 12,5 letnim iść do psychologa, dzieciakowi moja depresja/nerwica zaszkodziła, oraz zestresowany sytuacją przepracowany mąż pewnie też dopiero to dostrzegłam jak mi jasność umysłu wróciła, przed załamaniem i przed braniem leków na uspokojenie, nie miałam siły o nim myśleć na tyle ile potrzebował :( pogadaliśmy dziś, poprzytulaliśmy się, jutro zaczynam działać... dziś przynajmniej zaczął się uśmiechać a na osłodę fotki Tofika w pakieciku pilnuje Artura [url=http://naforum.zapodaj.net/981bb6eb61fb.jpg.html][/url] Quote
ewick73 Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Śliczny Tofiś! Moja stówka juz leci! Dzięki serdeczne!!!! myślę, że w tym tygodniu będę mogla już ładne rozliczenie napisać, ale dziś jeszcze muszę pooogarniać sprawy szkolne synów (i pracę niestety) także wpadam tylko na chwilę podziękować i się uśmiechnąć :D Quote
asiuniab Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ewa najważniejsze, że się lepiej czujesz; trzymam kciuki, żeby poukładało się Tobie już tak na stałe i oczywiście Tofficzkowi również:) zdjęcia urocze, kochany staruszek:) Quote
Maryna Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Bardzo się cieszę,że u Ciebie zdecydowanie lepiej:-) Dostałam paczkę od elficzkowej i zgodnie z obietnicą wystawiam i zapraszam:-) http://www.dogomania.com/forum/topic/143260-4-butytorba-i-ksi%C4%85%C5%BCki-bardzo-r%C3%B3%C5%BCne-dla-tofika-2010-20godz/ Quote
Recommended Posts