Bonsai Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Naprawdę wygląda na szczęśliwego! Chyba lepszego domku, niż teraz, to on nie znajdzie... ;) A DT nie chce go może adoptować? ;) Quote
ewick73 Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Co do DT, nic mi o tym nie wiadomo ;) a tymczasem zapraszam na bazarek [h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244280-ubrania-M%C4%98SKIE-damskie-i-CI%C4%84%C5%BBOWE-niemowl%C4%99ce-PODUSZKI-sowy-DLA-TOFIKA-do14-lipca"]ubrania MĘSKIE damskie i CIĄŻOWE niemowlęce, PODUSZKI sowy - DLA TOFIKA - do14 lipca[/URL][/h] Quote
__Lara Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Jestem u Tofika z bazarku - słodki z niego psiak :) Quote
ewick73 Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Przygotowałam sobie rozliczenie ostatnich wpłat, ale w komputerze nie mogę tego wkleić - coś szwankuje. teraz piszę z komórki. Tak zbiorczo napiszę, że od 22 kwietnia uzbierałam 309 zł, na minusie miałam -3,3 raz za dt zapłaciłam 74 zł, dziś 173, dt opłacony do 27 marca, kwiecień jest za darmo, więc zalegał z opłatą za 48 dni - 640 zł. Quote
ewick73 Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Jestem coraz bardziej przerażona, [B]zalegam z kasą za 52 dni, czyli [COLOR=#ff0000][SIZE=5]693zł [/SIZE][/COLOR][/B][SIZE=2]na szczęście niedługo przyjdą jeszcze jakieś pieniądze, około 200 zł z bazarków[SIZE=2]...[/SIZE][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][B][COLOR=#ff0000][SIZE=5] [/SIZE][/COLOR][/B] Quote
ewick73 Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 uzupełniłam ostatnie wpłaty i wydatki - teraz zalegam za dT na kwotę 480 zł :) Dzięki Wam zmniejsza mi się dług niedługo znów dostanę za książki ponad 100 zł tak więc zapraszam na kolejny książkowy bazarek, chociaż do podnoszenia [h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244503-II-tura-KSI%C4%84%C5%BBKI-ksi%C4%85%C5%BCki-KSI%C4%84%C5%BBKI-filmy-PUZZLE-dna-DT-dla-Tofika-do-18-07-g-20"][II tura]- KSIĄŻKI książki KSIĄŻKI filmy PUZZLE dna DT dla Tofika do 18.07. g. 20[/URL][/h] Quote
ewick73 Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Z ostatnich bazarków + opłata stała od mdk8 wpłynęło 135 zł, razem z pieniędzmi, które zostały z poprzednich wpłat wpłaciłam 160 zł (ciut założyłam ze swoich) i mam maleńki minus [B][COLOR=#ff0000]-8,8[/COLOR] zł [/B](tyle mam na swoim koncie dla Tofika (30-06-2013) [B]zalegam z kasą za 29 dni, czyli ~387zł [/B] czyli tak w normie :) dzięki serdeczne za nieustające pomoc! Quote
Lida Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Ewa, coś dorzucę Tofikowi. Mam konto, tylko dość dawno mi przesyłałaś. Zmieniło się, czy jest to samo? Quote
ewick73 Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Witaj! Dzięki stokrotne! Konto jest to samo. Quote
Lida Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Przelałam dziś 87 zł na Tofika. Zostało już tylko/aż 300 zł zaległosci. Więcej nie mam i nie wiem Ewcia jak Cię wesprzeć. W tym miesiącu mogę już tylko obecnością. Quote
ewick73 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Lida']Przelałam dziś 87 zł na Tofika. Zostało już tylko/aż 300 zł zaległosci. Więcej nie mam i nie wiem Ewcia jak Cię wesprzeć. W tym miesiącu mogę już tylko obecnością.[/QUOTE] Pieniądze przyszły wczoraj i już je przelałam na konto DT Ogromne dzięki jeszcze raz! Quote
ewick73 Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 uzupełniłam ostatnie wpłaty, dziękuję mdk8 i askowskiej za wpłaty z deklaracji stałych z bazarków na forum.miau.pl mam niewiele.. [B]zalegam z kasą za 57 dni, czyli[COLOR=#ff0000] 760 zł :( [/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][/COLOR] niebawem wrócę z książkami na dogo, ale nie będę miałą nic nowego niestety[COLOR=#ff0000][/COLOR][B][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/B] Quote
Bonsai Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Niestety nie mam jak pomóc. :( Sama mam teraz nieplanowanego tymczasa i ciułam na niego pieniądze. Daj znać jeśli będę mogła jakos pomóc. Quote
ewick73 Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 (edited) [quote name='Bonsai']Niestety nie mam jak pomóc. :( Sama mam teraz nieplanowanego tymczasa i ciułam na niego pieniądze. Daj znać jeśli będę mogła jakos pomóc.[/QUOTE] Dzięki Olu na razie tylko zapraszam do podrzucania bazarku od czasu do czasu: [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246205-FANTASY-sensacja-KRYMINAŁY-do-czytania-i-ogladania-na-DT-dla-Tofika-do-13-09-g-20"]FANTASY sensacja KRYMINAŁY - do czytania i ogladania - na DT dla Tofika do 13.09.g 20[/URL][/B] [h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246212-DRAPAK-myszki-grzechoczące-POSŁANIE-karty-ze-zwierzątkami-na-DT-Tofika-do-13-09-g-20"]DRAPAK myszki grzechoczące POSŁANIE karty ze zwierzątkami na DT Tofika do 13.09 g 20[/URL][/h] Edited August 13, 2013 by ewick73 Quote
ewick73 Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 dziewczyny, dzięki, że jesteście, ja nawet nie zauwazyłam kiedy dopadła mnie (chyba) depresja... tzn ostatnio włąśnie to sobie uswiadomiłam, ale niemoc ogarnia mnie juz od jakiegoś czasu... nie jest bardzo źle, córeczki nie zaniedbuję, ale to właśnie, że prawie nic nie mogę zrobić poza opieką nad nią i starszymi dzieciakami działa na mnie mocno dołująco... dawno nie wyglądałam aż tak źle... od ponad miesiąca nie mam czasu zafarbować włosów... farba czeka w łazience... a ja wyglądam jak babcia własnej córeczki... kocie i psie kłaki sprzątam raz na kilka dni,bo nie mam kiedy/nie chce mi się/przyzwyczaiłam się sprawa Tofika jeszcze mnie dobija... teraz to już wcale nie wiem jak sobie poradzę z finansami, kiedy od miesiąca nie znalazłam chwilki, żeby zważyć zamówione fanty, i wysłać dane do przelewów... błagam Was o wybaczenie, ja postaram się jak najszybciej to zrobić... muszę poprosić kogoś o pomoc w codziennych sprawach, synów bardziej wykorzystywać, męża... wiem o tym, ale ostatnio nawet nie chce mi się nic od nikogo wymagać musiałam to z siebie wydusić nie będę pisać, dopóki nie dojdę do ładu z tym bazarkami jeszcze raz bardzo was przepraszam Quote
asikowska Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Ewcia trzymaj się i głowa do góry, ściskam mocno:) Quote
ewick73 Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 [quote name='asikowska']Ewcia trzymaj się i głowa do góry, ściskam mocno:)[/QUOTE]dzięki, mam nadzieję, żę jak sobie uświadomiłam problem to będzie mi go łatwiej pokonać... Quote
asikowska Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 za dużo na głowie i każdy by nie wytrzymał Quote
zebrazebra Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Też mam za dużo na głowie, coraz mniej siły i chęci. Ale musimy się trzymać - psy mają tylko nas! Postaram się jakoś wspomóc Tofika, choćby bazarkiem, ale to dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
ewick73 Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 [quote name='zebrazebra']Też mam za dużo na głowie, coraz mniej siły i chęci. Ale musimy się trzymać - psy mają tylko nas! Postaram się jakoś wspomóc Tofika, choćby bazarkiem, ale to dopiero w przyszłym tygodniu.[/QUOTE] asikowska, zebrazebra - dzięki za wsparcie... Quote
asiuniab Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='ewick73']dziewczyny, dzięki, że jesteście, ja nawet nie zauwazyłam kiedy dopadła mnie (chyba) depresja... tzn ostatnio włąśnie to sobie uswiadomiłam, ale niemoc ogarnia mnie juz od jakiegoś czasu... nie jest bardzo źle, córeczki nie zaniedbuję, ale to właśnie, że prawie nic nie mogę zrobić poza opieką nad nią i starszymi dzieciakami działa na mnie mocno dołująco... dawno nie wyglądałam aż tak źle... od ponad miesiąca nie mam czasu zafarbować włosów... farba czeka w łazience... a ja wyglądam jak babcia własnej córeczki... kocie i psie kłaki sprzątam raz na kilka dni,bo nie mam kiedy/nie chce mi się/przyzwyczaiłam się sprawa Tofika jeszcze mnie dobija... teraz to już wcale nie wiem jak sobie poradzę z finansami, kiedy od miesiąca nie znalazłam chwilki, żeby zważyć zamówione fanty, i wysłać dane do przelewów... błagam Was o wybaczenie, ja postaram się jak najszybciej to zrobić... muszę poprosić kogoś o pomoc w codziennych sprawach, synów bardziej wykorzystywać, męża... wiem o tym, ale ostatnio nawet nie chce mi się nic od nikogo wymagać musiałam to z siebie wydusić nie będę pisać, dopóki nie dojdę do ładu z tym bazarkami jeszcze raz bardzo was przepraszam[/QUOTE] kochana każdego może taki stan dopaść, dobrze, że jak piszesz, nie jest to aż taki dramatyczny stan, ale musisz uważać, żeby się nie pogłębił, wiem to po sobie; teraz robię bazarek na staruszki, nie wiem ile co prawda Tofik ma lat, ale na młodzieniaszka nie wygląda, więc chyba dobrze, że go do grona staruszków wybrałam? a czy ten hotelik mógłby być jeszcze tańszy (wiem, że na początku było 600 zł, ale Tofik, chyba nie ma 15 kg, to z wyżywieniem koszt za dzień powinien wynosić ok. 10 zł + ewentualnie wet.); Quote
asiuniab Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Tofiku, bardzo jestem wdzięczna ewick73, że się Tobą zaopiekowała, jak mogę to pomogę, mam nadzieję, że czymś będzie można obdzielić; [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247103-Pikle-nacieraj%C4%85-a-Staruszki-zapraszaj%C4%85-%29-do-30-09-do-godz-23-00?p=21307792#post21307792"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247103-Pikle-nacieraj%C4%85-a-Staruszki-zapraszaj%C4%85-%29-do-30-09-do-godz-23-00?p=21307792#post21307792[/URL] Quote
ewick73 Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='asiuniab']kochana każdego może taki stan dopaść, dobrze, że jak piszesz, nie jest to aż taki dramatyczny stan, ale musisz uważać, żeby się nie pogłębił, wiem to po sobie; teraz robię bazarek na staruszki, nie wiem ile co prawda Tofik ma lat, ale na młodzieniaszka nie wygląda, więc chyba dobrze, że go do grona staruszków wybrałam? a czy ten hotelik mógłby być jeszcze tańszy (wiem, że na początku było 600 zł, ale Tofik, chyba nie ma 15 kg, to z wyżywieniem koszt za dzień powinien wynosić ok. 10 zł + ewentualnie wet.);[/QUOTE] Dzięki za wsparcie:) Tofikowi jest dobrze w tym DT, nie znajdę innego, on tam się czuje jak u siebie... kurcze on może mieć ok 9,5 - 10 lat... w styczniu 2010 miał około 6 lat No to staruszek, aczkolwiek sprawny i skoczny ;) [IMG]http://imageshack.us/a/img18/3709/dsc0090vu.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts