Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Lizi ok, ale myśle, ze to nie jest takie ok jakbym chciała.... Na razie jest dobrze,,..... My i znajomi i weci są zdania, ze jeśli nie cierpi to jest dobrze.....

• 2 months later...
Posted

Postanowiłam odswiezyc wątek i pozdrowic wszystkie ciotki, które do nas zaglądają..... Na początek chwila wspomnień po Łilmie
[*] , suni, ktora na zawsze będzie w mojej pamięci.....
Co do Elizy..... Hmmmm.... Na razie leczenie zachowawcze, żadnych leków, wspomagaczy.... Dzisiaj znów miała atak padaczki w nocy:( ale już jest lepiej, jesli moge tak napisać.....Jest przerazliwie chuda....... Mąż sie śmieje ze mnie do RSPCA poda o znęcanie ;D

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
a może jakąś karmę specjalną wet by wam dał? chociaz też miałam przerazliwie chudego psa jak miał marskosc watroby, zadna karma nie pomagała :/

Lizi była na Hill's -ie l/d oraz na Rc hepatic, niestety nie przyjmuje już tej karmy...... A zeby było smieszniej najlepiej jej jest po zwykłym pedigree, chociaż ja sie bronię rekami i nogami przed ta karma.... Teraz mam Purizona na próbę, i muszę stwierdzić, ze P. Lepiej na nią reagował.... Była zywsza, miała wiecej siły, energii i co najważniejsze robiła twarda kupke ;)
ale już nie wiem czy coś z nerkami czy po prostu rak jest zbyt duzy i siusia po troszkę co pare godzin (1-3) i kilkakrotnie w nocy.... Korzystając z tych ostatnich dni, które dał nam Wszechmogacy chciałam podziękować wszystkim ciotkimzmieniamy, które nas odwiedzały i / lub odwiedzają.
Pzdr

Posted

Ewanka napisał(a):
Odwiedzam dziewczynki :) bardzo współczuję Lizi, trzymaj się mała :loveu:

u nas stadko znowu się powiększyło, link w podpisie - zapraszamy ;)
Właśnie widziałam ze zmieniony avatarek....

Posted

Eliza odeszła we snie
[*]... Przyszła do mnie, do łóżka.....dawno tak nie robiła.... Wzięłam ja i przytulilam jak zawsze gdy było gorzej.... Przed chwila sie obudzilam.... Ona już nie :( jeszcze była ciepła.... Miała lekko otwarte oczka..... Miałam iść dzisiaj do veta na konsultacje, bo od dwóch dni była duża poprawa, teraz już wiem dlaczego.... zesiusiala sie pod siebie...
kochanie.... Dlaczego życie jest takie okrutne??????

Biegaj teraz szczęśliwa po Zielonych Łąkach za Teczowym Mostem z Łilma... Teraz nic Cie nie boli, nie jesteś glodna.... Na zawsze zostaniesz w moim sercu....

[*]... Została pustka...

Posted

Magdola. Ja tradycyjnie nie wiem co napisać.
Współczuję z całego serca.
Każdy z nas przeżył i będzie przeżywać hen, kiedyś tam - pożegnanie z przyjacielem. I to zawsze będzie nie do opisania i nie do pomyślenia.
Zawsze będzie boleć. Zawsze będzie nie do wytłumaczenia.

Byłyście szczęściarami - bo miałyście siebie.