magdola Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ja piernicze co za babsko, co za chodzaca istota moze tak płytko myslec!!! to ta sunia powinna byc wysterylizowana, bo znowu przy kolejnej cieczce przyjdzie z maluchami, beszczelna!!!! magdola co to za tabletki bo nie doczytalam? jak dostane wyplate to przeleje na malutka kilka zł;)[/QUOTE] Na serduszko;) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 o to dobrze ze mi przypomnialas, daj mi na pw nr konta przeleje kilka zł ;) a jak malutka :) Quote
magdola Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [B]Anusia [/B]zaraz wysle i przeszlo 60 l od Fafenkufen:D Bardzo dziekujemy:) [B]Kana [/B]doszla umowa? Quote
*anusia&ajlu* Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ale magdola jak ci sie cos konczy pisz bo po to jest ten watek zeby pomoc!!!! nie jestes sama ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ale dlaczaego glupio, moim zdaniem jak potrzebujesz pomocy to prosto z mostu nam tu pisz, nie masz zdrowego psiaka na tymczasie tylko taka ktora potrzebuje szczegolnej opieki, dlatego jak nie bedziesz czegos miala to nie pisz ze jest ok tylko [U]pisz[/U] pomozemy zeby niczego WAM nie brakowalo, Dejzi ma jak w raju u WAS :loveu: Quote
Kana Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Kochana doszla doszla dziękuje ;) A co wydałaś te kilka stówek już Dejzi ?? :bigcool: P.S Pamiętaj o dokładnym rozliczeniu dla mnie o wydatkach dejzi z jej puli. Quote
magdola Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Kana']Kochana doszla doszla dziękuje ;) A co wydałaś te kilka stówek już Dejzi ?? :bigcool: P.S Pamiętaj o dokładnym rozliczeniu dla mnie o wydatkach dejzi z jej puli.[/QUOTE] nie no kilka groszy zostalo :D jak bede miala wolne to zrobie rozliczenie, bo sama nie wiem ile wydalam;) tosa jej pieniadze i ma ich jeszcze troche;0 Quote
*anusia&ajlu* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 przelalam dzis 35zł na Lize/Dejzi ;) tylko tyle narazie moge... Quote
Maupa4 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [COLOR=Green][B]Witam. Przypominam o Regulaminie:[/B][/COLOR] [quote] 13. [B]W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco max. raz na tydzień (nie po skończonej akcji) rozliczeń w 1 poście tzn. wpłat, wydatków i salda końcowego.[/B] a. gdy fundusze zbierane są na konto fundacji/ schroniska na ogólne potrzeby rozliczenia nie sa potrzebne b. gdy fundusze zbierane sa na konto fundacji/ schroniska na KONKRETNE potrzeby/zwierzaki wklejanie rozliczeń jest koniecznie. Jednak po skończonej akcji, gdy pieniądze juz nie są potrzebne, a została nadyżwka nie ma obowiązku pytania userów na co chcą przekazać reszte pieniędzy. Fundacja/schronisko infromuje o tym ile zostało pieniędzy i że wykorzystuje je na inne potrzeby. c. gdy fundusze zbierane są na konto prywatnej osoby należy robić dokładne rozliczenia, a po skończonej akcji zapytać userów na co chca przekazać reszte pieniędzy. d.W WYPADKU GDY ROZLICZEŃ NIE BĘDĄ ZAMIESZCZANE W 1 POŚCIE WATKI BĘDĄ USUWANE, A OSOBY ZBIERAJĄCE PIENIADZE BĘDĄ BANOWANE[/quote][COLOR=Green][B]Proszę o rozliczenie wątku do 12 lutego 2010 do godziny 20.00 Pozdrawiam.[/B][/COLOR] Quote
Ilka21 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 dobrze że przypomniałaś bo ja np. nie wiedziałam o tym i pewnie większość też nie a szczególnie magdola Quote
andzia69 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 tylko, ze 1 post nie należy ani do Kany...ani do Magdoli - a założycielka wątku chyba się nie pojawia za często:( Quote
Litterka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dogadajcie się z Modami - ja na tej zasadzie "mam", tzn. aktualizuję na bieżąco, chociaż ostatnio nie ma co aktualizować, wątek Rudki. Quote
Ilka21 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='andzia69']tylko, ze 1 post nie należy ani do Kany...ani do Magdoli - a założycielka wątku chyba się nie pojawia za często:([/QUOTE] no fakt o tym zapomniałam totalnie Quote
Kana Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Rozliczenie jest! Do dnia zawiezienia suni do Magdoli. Musze tylko odnaleźć na której stronie. Quote
andzia69 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Kana']Rozliczenie jest! Do dnia zawiezienia suni do Magdoli. Musze tylko odnaleźć na której stronie.[/QUOTE] no to jak znajdziesz to napisz pw do Maupy i poproś ją o wklejenie do 1 postu, bo tam sama go nie wkleisz;) Quote
magdola Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ja tez pisalam i wklejalam zdjecia.... poza tym napisalam ze dzis zrobie rozliczenie....dokladne:) otrzymane: otrzymane z Dejzi - 250 zl moj znajomy - 10 zl anusia&ailu - 35 zl gameta z bazarku - 135 zl fafenkufen - 60 zl razem -490 zl wydane: szczepienie wscieklizna - 20 zl leki 1 wizyta - 5 zl szt. 3 leki 2 wizyta - 20 zl szt 12 karma dla alergikow - 25 zl (ok 1,5 kg) ozonella - 31 zl razem wydano: 101 zl zostalo 389 zl zaraz napisze do maupy zeby wkleila :) Quote
Maupa4 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [COLOR=Green][B]Za częśc rozliczenia - od magdoli - dziękuję. Już jest w pierwszym poście. A może ktoś chciałby przejąc prowadzenie wątku ? Wtedy wszystko by nam się uprościło i nie musiałabym się wpisywac na zielono ;)[/B][/COLOR] Quote
magdola Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ja mam zepsuta klawiature i ograniczony dostep do netu...:( ale zielony jest ladny ;):p Quote
Ilka21 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ja mogę bez problemu wpisywać rozliczenia jak będę miała dostęp do pierwszego postu bo i tak często tu zaglądam i często na neta wchodzę Quote
Kana Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [B]Wątek proszę o przeniesienie na mnie. [/B] Już się biore za dokładne rozliczenie. Quote
Kana Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [U][B]Dokladne rozliczenie ( pełne ):[/B][/U] [SIZE=3][U][B]Wpłaty : [/B][/U][/SIZE] 1. Anusia&Ajlu - 35 zł 2. Anna Kawka - 50 zł 3. Kol. Canis - 50 zł 4. Szuwar - 20 zł 5. Lech Krawiec - 200 zł 6. Małgosia Slonawska - 100 zł 7. Asia - Ciapkowo 5 zł 8. znajomy magdoli - 10 zł 9. Anusia&Ajlu - 35 zl 10. Bazarek - 135 zl 11. fafenkufen - 60 zl ______________________________ [U]Razem : 750 zl.[/U] [SIZE=3][U][B]Wydatki :[/B][/U][/SIZE] 1. Vet - 30 zl 2. Antybiotyki - 20 zl 3. Vet - 20 zl 4. Jedzenie - 20 zl 5. Vet - 20 zl 6. Transport - 150zl 7. szczepienie wścieklizna - 20 zl 8. leki - 25 zl 10. karma dla alergików - 25 zl 11. ozonella - 31 zł ______________________ [U]Razem : 361 zl[/U] [B][U] Stan konta - 389 zl.[/U][/B] Quote
magdola Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Kana'][B]Wątek proszę o przeniesienie na mnie. [/B] Już się biore za dokładne rozliczenie.[/QUOTE] nie obraz sie ale myslalam o tobie i pomyslalam, ze masz za duzo innych bidulek na glowie... zreszta czy ty czy ilonka to dla mnie wsio ryba:) moze byc tez maupa:):):) Quote
Maupa4 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Kana'][B]Wątek proszę o przeniesienie na mnie. [/B] Już się biore za dokładne rozliczenie.[/QUOTE] [COLOR=Green][B]Zrobione. Wkleisz rozliczenie do pierwszego postu ? Dziękuję. [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts