Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo, bardzo się cieszę że Czesio z Doneczką mają kontakt
to dobrze zrobi i jej i jemu :)

dziś odezwałam się do P.Tomka, wysłałam sms, nie odpisał nawet
pozbyłam się złudzeń jednym słowem że "wróci po Czesia" tak jak pisał

Posted

dziś było zapytanie o Czesia

wysłałam ankietę ... kilka pytań i odpowiedzi z niej
dodam że w ogłoszeniach napisane jest że jeśli dzieci to powyżej 12 lat i dom bez zwierząt

Jeśli ma Pani/Pan dzieci, proszę podać w jakim są wieku.

3.Córka 7 miesiecy

Czy kiedykolwiek w domu Pani/Pana był lub jest pies lub inne zwierzę? Proszę o nim opowiedzieć, skąd wziął się w Państwa rodzinie.

10.Tak mamy dwa yorki. Sąbardzo przyjazne dla innych ludzi i innych zwierząt.

Co Pan/Pani zrobi jeśli pies ucieknie?

14.Mam nadzieje ze nieucieknie

Co Pan/Pani zrobi jeśli pies kogoś pogryzie?

15.Nigdy mnie żadenamstaff nie pogrzyzl

Czego oczekuje Pan/Pani od adoptowanego psa? Jaki ma być? Jakie powinien posiadać cechy?

16.Oczekuje ze będziemilym psem domowym.

Ile czasu może Pan/Pani poświęcić na spacery z psem? Ile ich będzie w ciągu dnia?

18. 4 razy dziennie po minimum 2 godziny

Czym zamierza Pan/Pani karmić psa? Ile razy dziennie?

24.Specjalna karma dla amstaffuf. Do tego jakis ryz z kurczkiem. Pies będzie karmiony Wedlu swoich potrzeb

Jeśli Pan/Pani jest osobą bezdzietną to co stanie się z psem kiedy pojawią się dzieci w rodzinie?

26.Ja mam corke couwielbia psy

chyba jednak to nie TEN dom ;)

Posted

ROZLICZENIE FINANSÓW CZESIA.Przypominam o deklaracji zapominalskim.Całość rozliczenia na tym wątku Czesia http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5271

MAJ

+ 121 zł

BASTER I LUSI - 200 zł - wpłacone -200 zł 26 05.

ŁUKASZ I KAROLINA - 100 zł - wpłacone 100 zł - data 10.05.

NIKITA - 10 ZŁ - brak wpłaty za maj

FIONECZKA - 10 zł - wpłacone 10 zł - data 19.05.

MONIKA.K - 60 zł -- data Brak wpłaty za maj
----------------------------------------------------------------------
RAZEM 431 ZŁ
26.05 . opłata za hotel 400 zł
------------------------------------------------
+ 31 z

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

zacytuję sama siebie ;)

[quote name='"fioneczka"']no i stało się
od 28 listopada 2010 nasz Czesiek zasiedlał hotel ... najpierw u Marka, później u Sandry i Grzesia
1 rok i 7 miesięcy czekał Cześ na swoich Ludzi ... i się doczekał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie pisałyśmy nic w dniu kiedy do domu pojechał (Państwo przyjechali po chłopaczka), chciałyśmy dać IM chwilę żeby się poznali, pokochali, zaakceptowali (była obawa że Czesio wróci, bo to specyficzny psiak)
byliśmy w stałym kontakcie z Właścicielami
Państwo zachwyceni Czesiem i on szczęśliwy
Czesiek ma do dyspozycji domek i duże podwórko do biegania
spacery po polach i lesie, zabawę boomerem na podwórku, pływanko w jeziorku, odwiedziny u Rodziny i znajomych Państwa ... jednym słowem raj na ziemi (oby już na zawsze)

Czesio zamieszkał w Trzebniowie - 70 km od Zabrza
umowa podpisana,
wczoraj Sandra z Grzesiem pojechali sprawdzić czy wszystko jest ok i jak najbardziej jest OK, Czesio ma DOM !!!!!!!!!!!!!!

Sandra wstawi fotki :)

Sandra, Grzesiu .... dziękuję Wam za poświęcenie, za wszystko co z Cześkiem związane
wszystkie wyjazdy na wizyty przed adopcyjne, przyjmowanie zainteresowanych adopcją u siebie w hotelu, ale przede wszystkim za opiekę nad chłopakiem ... wiedziałam że warto zaryzykować i umieścić go u Was

dziękujemy WSZYSTKIM, bardzo, bardzo i z całego serducha za wszelką pomoc w utrzymaniu chłopaka w hotelu

[quote name='"baster&lusi"']MAJ

+ 121 zł

BASTER I LUSI - 200 zł - wpłacone -200 zł 26 05.

ŁUKASZ I KAROLINA - 100 zł - wpłacone 100 zł - data 10.05.

NIKITA - 10 ZŁ - brak wpłaty za maj

FIONECZKA - 10 zł - wpłacone 10 zł - data 19.05.

MONIKA.K - 60 zł -- data Brak wpłaty za maj
----------------------------------------------------------------------
RAZEM 431 ZŁ
26.05 . opłata za hotel 400 zł
------------------------------------------------
+ 31 zł
+ 60 zł Monika.K
---------------------------------------
91 zł
Czerwiec

BASTER I LUSI - 200 zł - wpłacone - 26 06.

ŁUKASZ I KAROLINA - 100 zł - wpłacone 100 zł - data 11. 06 .

NIKITA - 10 ZŁ - wpłacone 10 zł - data brak wpłaty za maj i czerwiec

fioneczka - 10 zł - wpłacone 10 zł - data 19.06.

Monika.K - 60 zł - wpłacone 60 zł - data 26.06.
-------------------------------------------------------------------------

461 zł
------------------------------------------------------------------------------------------

potwierdzam że otrzymałam od Grażynki pieniądze które zostały po czesiu, doliczę je do pieniędzy z bazarku (które są u mnie) - rozliczenie zamieszczę tu na wątku

Grażynko trzeba MODa poprosić o zmianę tytułu i przeniesienie wątku ... niech chłopak już nigdy to tego działu nie wraca ;)

GDZIE masz telefon ... dzwonię i dzwonię

Posted

powinnam może jeszcze przez "chwilę" wstrzymać się z kasą "po Czesiu" jednak są psiaki które potrzebują jej "na wczoraj"
tfffu tffffu przez lewe ramię ;) mam nadzieję że Cześkowi nie będzie już ona potrzebna
wczoraj po konsultacji z dziewczynami podjęta została decyzja, że z kwoty 1214,80 która pozostała z bazarku perfumkowego i deklaracji
- 100 zł idzie na konto Kasi http://www.dogomania.pl/forum/threads/227206-Kasia-zbieramy-na-operacje-oczka
- 200 zł na konto Maxa http://www.dogomania.pl/forum/threads/217958-Pilnie-potrzebny-inny-DT-a-najlepiej-DS-Max-cudny-ast-prosi-o-pomoc!/page7
reszta także zostanie podzielona

Posted

[quote name='katik']W końcu się Czesio doczekał. :loveu:
tak i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa.oby pozostał w nim już na zawsze.
teraz ta sunia spędza mi sen z oczu.
.
Potrzebna jest pomoc .Zajrzyj chociaż na wątek.Kasia prosi o grosik.

[quote name='paulina02']

http://www.dogomania.pl/forum/threads/227206-Pies-z-lasu-przywiązana-do-drzewa-pilna-operacja-i-dom-Daj-jej-szanse/page8

Pilnie potrzebny domek: staly/ tymczasowy, deklaracje na hotelik, dla suni znalezionej w lasie. Wyrzucona?
:shake:
Suczka jest starszym psem , zadbanym, dobrze ulozonym: siada, daje łapę. Nie brudzi, ladnie chodzi na smyczy.Ja u siebie nie mam dla niej już miejsca, a nie mogłam jej zostawić w lesie.:-(:-( [SIZE=5]Błagam o pomoc!:-(

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam, że dopiero teraz..... ale jakoś nie potrafię na nic czasu znaleźć :(
Byliśmy na wizycie poadopcyjnej, troszkę błądziliśmy, bo wioski nawet na GPS nie było, ale jakoś z pomocą okolicznych mieszkańców dotarliśmy :D
Czesio czekał już na nas z Panem przed domem. Pan bardzo miło nas ugościł i siedzieliśmy sobie na podwórku, bo było bardzo ciepło.
Czesio jak nas zobaczył, a tym bardziej Grzesia to radość była niesamowita :D A jeszcze jak dostał prezenty, to już w ogóle :mrgreen:
Czesio dostał boomerball i smaczki. Jak on zobaczył tą piłkę to już było "po Czesiu" :) Doszło do tego, że w pewnym momencie musieliśmy mu ją zabrać bo było naprawdę gorąco, on uciekał do cienia, po czym za pół minuty biegł do piłki i znowu to samo.

No i w końcu obiecane fotki :D