Czaruś Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 A tak pomagaliśmy naszemu Pańciowi :) Przepraszam za jakość zdjęć, ale w weekend będą lepsze :oops: Quote
fioneczka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 bardzo, bardzo się cieszę że Czesio z Doneczką mają kontakt to dobrze zrobi i jej i jemu :) dziś odezwałam się do P.Tomka, wysłałam sms, nie odpisał nawet pozbyłam się złudzeń jednym słowem że "wróci po Czesia" tak jak pisał Quote
fioneczka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 dziś było zapytanie o Czesia wysłałam ankietę ... kilka pytań i odpowiedzi z niej dodam że w ogłoszeniach napisane jest że jeśli dzieci to powyżej 12 lat i dom bez zwierząt Jeśli ma Pani/Pan dzieci, proszę podać w jakim są wieku. 3.Córka 7 miesiecy Czy kiedykolwiek w domu Pani/Pana był lub jest pies lub inne zwierzę? Proszę o nim opowiedzieć, skąd wziął się w Państwa rodzinie. 10.Tak mamy dwa yorki. Sąbardzo przyjazne dla innych ludzi i innych zwierząt. Co Pan/Pani zrobi jeśli pies ucieknie? 14.Mam nadzieje ze nieucieknie Co Pan/Pani zrobi jeśli pies kogoś pogryzie? 15.Nigdy mnie żadenamstaff nie pogrzyzl Czego oczekuje Pan/Pani od adoptowanego psa? Jaki ma być? Jakie powinien posiadać cechy? 16.Oczekuje ze będziemilym psem domowym. Ile czasu może Pan/Pani poświęcić na spacery z psem? Ile ich będzie w ciągu dnia? 18. 4 razy dziennie po minimum 2 godziny Czym zamierza Pan/Pani karmić psa? Ile razy dziennie? 24.Specjalna karma dla amstaffuf. Do tego jakis ryz z kurczkiem. Pies będzie karmiony Wedlu swoich potrzeb Jeśli Pan/Pani jest osobą bezdzietną to co stanie się z psem kiedy pojawią się dzieci w rodzinie? 26.Ja mam corke couwielbia psy chyba jednak to nie TEN dom ;) Quote
Alicja Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 p.Tomkowi zabrakło ,,jaj,, by spojrzeć psu w oczy i powiedzieć nie chcę cię , widać ich nie ma ...bo zachował się jak tchórz Quote
baster i lusi Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Alicja']p.Tomkowi zabrakło ,,jaj,, by spojrzeć psu w oczy i powiedzieć nie chcę cię , widać ich nie ma ...bo zachował się jak tchórz[/QUOTE] Święta prawda.Trudno szukamy dalej . Quote
baster i lusi Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 ROZLICZENIE FINANSÓW CZESIA.Przypominam o deklaracji zapominalskim.Całość rozliczenia na tym wątku Czesia http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5271 MAJ + 121 zł BASTER I LUSI - 200 zł - wpłacone -200 zł 26 05. ŁUKASZ I KAROLINA - 100 zł - wpłacone 100 zł - data 10.05. NIKITA - 10 ZŁ - brak wpłaty za maj FIONECZKA - 10 zł - wpłacone 10 zł - data 19.05. MONIKA.K - 60 zł -- data Brak wpłaty za maj ---------------------------------------------------------------------- RAZEM 431 ZŁ 26.05 . opłata za hotel 400 zł ------------------------------------------------ + 31 z Quote
baster i lusi Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 ukradłam foteczki z wątku Doneczki. [quote name='ARDNAS'] Quote
baster i lusi Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Czesio i Dona. OTE=ARDNAS;19195564] I POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH DONECZKĘ OD CZESŁAWA :loveu: Quote
fioneczka Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 ostatnie zdjęcie :loveu: osiołek jeden szczęśliwy i zadowolony :) Quote
fioneczka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 zacytuję sama siebie ;) [quote name='"fioneczka"']no i stało się od 28 listopada 2010 nasz Czesiek zasiedlał hotel ... najpierw u Marka, później u Sandry i Grzesia 1 rok i 7 miesięcy czekał Cześ na swoich Ludzi ... i się doczekał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie pisałyśmy nic w dniu kiedy do domu pojechał (Państwo przyjechali po chłopaczka), chciałyśmy dać IM chwilę żeby się poznali, pokochali, zaakceptowali (była obawa że Czesio wróci, bo to specyficzny psiak) byliśmy w stałym kontakcie z Właścicielami Państwo zachwyceni Czesiem i on szczęśliwy Czesiek ma do dyspozycji domek i duże podwórko do biegania spacery po polach i lesie, zabawę boomerem na podwórku, pływanko w jeziorku, odwiedziny u Rodziny i znajomych Państwa ... jednym słowem raj na ziemi (oby już na zawsze) Czesio zamieszkał w Trzebniowie - 70 km od Zabrza umowa podpisana, wczoraj Sandra z Grzesiem pojechali sprawdzić czy wszystko jest ok i jak najbardziej jest OK, Czesio ma DOM !!!!!!!!!!!!!! Sandra wstawi fotki :) Sandra, Grzesiu .... dziękuję Wam za poświęcenie, za wszystko co z Cześkiem związane wszystkie wyjazdy na wizyty przed adopcyjne, przyjmowanie zainteresowanych adopcją u siebie w hotelu, ale przede wszystkim za opiekę nad chłopakiem ... wiedziałam że warto zaryzykować i umieścić go u Was dziękujemy WSZYSTKIM, bardzo, bardzo i z całego serducha za wszelką pomoc w utrzymaniu chłopaka w hotelu [quote name='"baster&lusi"']MAJ + 121 zł BASTER I LUSI - 200 zł - wpłacone -200 zł 26 05. ŁUKASZ I KAROLINA - 100 zł - wpłacone 100 zł - data 10.05. NIKITA - 10 ZŁ - brak wpłaty za maj FIONECZKA - 10 zł - wpłacone 10 zł - data 19.05. MONIKA.K - 60 zł -- data Brak wpłaty za maj ---------------------------------------------------------------------- RAZEM 431 ZŁ 26.05 . opłata za hotel 400 zł ------------------------------------------------ + 31 zł + 60 zł Monika.K --------------------------------------- 91 zł Czerwiec BASTER I LUSI - 200 zł - wpłacone - 26 06. ŁUKASZ I KAROLINA - 100 zł - wpłacone 100 zł - data 11. 06 . NIKITA - 10 ZŁ - wpłacone 10 zł - data brak wpłaty za maj i czerwiec fioneczka - 10 zł - wpłacone 10 zł - data 19.06. Monika.K - 60 zł - wpłacone 60 zł - data 26.06. ------------------------------------------------------------------------- 461 zł ------------------------------------------------------------------------------------------ potwierdzam że otrzymałam od Grażynki pieniądze które zostały po czesiu, doliczę je do pieniędzy z bazarku (które są u mnie) - rozliczenie zamieszczę tu na wątku Grażynko trzeba MODa poprosić o zmianę tytułu i przeniesienie wątku ... niech chłopak już nigdy to tego działu nie wraca ;) GDZIE masz telefon ... dzwonię i dzwonię Quote
fioneczka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 z bazarku perfumkowego została kwota 753,80 http://www.dogomania.pl/forum/threads/218374-ZAKO%C5%83CZONY-cz-II-bardzo-PACHN%C4%84CO-I-ZMYS%C5%81OWO-na-Cze%C5%9Bka?p=18076974#post18076974 Grażynka przelała do tego deklaracje które wpłynęły na Jej konto 461,- łączna kwota na koncie 1214,80 zostanie przekazana na inne potrzebujące psiaki Quote
baster i lusi Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 płaczę ale ze szczęścia .Mój ty pupilu kochany bądz szczęśliwy.na razie tylko tyle bo lezki kap kap na klawiaturę. Quote
fioneczka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Grazynka poprosiłam Szamankę o zmianę tytułu :) Quote
Alicja Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Lepszych wieści na dzień dobry być nie mogło :loveu: Quote
fioneczka Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 powinnam może jeszcze przez "chwilę" wstrzymać się z kasą "po Czesiu" jednak są psiaki które potrzebują jej "na wczoraj" tfffu tffffu przez lewe ramię ;) mam nadzieję że Cześkowi nie będzie już ona potrzebna wczoraj po konsultacji z dziewczynami podjęta została decyzja, że z kwoty 1214,80 która pozostała z bazarku perfumkowego i deklaracji - 100 zł idzie na konto Kasi http://www.dogomania.pl/forum/threads/227206-Kasia-zbieramy-na-operacje-oczka - 200 zł na konto Maxa http://www.dogomania.pl/forum/threads/217958-Pilnie-potrzebny-inny-DT-a-najlepiej-DS-Max-cudny-ast-prosi-o-pomoc!/page7 reszta także zostanie podzielona Quote
baster i lusi Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='katik']W końcu się Czesio doczekał. :loveu: tak i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa.oby pozostał w nim już na zawsze. teraz ta sunia spędza mi sen z oczu. . Potrzebna jest pomoc .Zajrzyj chociaż na wątek.Kasia prosi o grosik. [quote name='paulina02'] http://www.dogomania.pl/forum/threads/227206-Pies-z-lasu-przywiązana-do-drzewa-pilna-operacja-i-dom-Daj-jej-szanse/page8 Pilnie potrzebny domek: staly/ tymczasowy, deklaracje na hotelik, dla suni znalezionej w lasie. Wyrzucona? :shake: Suczka jest starszym psem , zadbanym, dobrze ulozonym: siada, daje łapę. Nie brudzi, ladnie chodzi na smyczy.Ja u siebie nie mam dla niej już miejsca, a nie mogłam jej zostawić w lesie.:-(:-( [SIZE=5]Błagam o pomoc!:-( Quote
xsupergrrrlx Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Dostaliśmy przelew 200 pln na Maxa, za co Max bardzo gorąco dziękuje! http://www.dogomania.pl/forum/threads/217958-Pilnie-potrzebny-inny-DT-a-najlepiej-DS-Max-cudny-ast-prosi-o-pomoc%21/page7 Quote
fioneczka Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 na zdrówko Maxiowi Basiu a fota mnie rozbawiła do łez :D Quote
xsupergrrrlx Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='fioneczka']na zdrówko Maxiowi Basiu a fota mnie rozbawiła do łez :D[/QUOTE] pewnie ta drewniana noga :D Quote
baster i lusi Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 doszła deklaracja od Nikita za maj i czerwiec 20 zł 09.07.dziękujemy.Asiu przeleję to do Czesiowej skarpety. Quote
Czaruś Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Przepraszam, że dopiero teraz..... ale jakoś nie potrafię na nic czasu znaleźć :( Byliśmy na wizycie poadopcyjnej, troszkę błądziliśmy, bo wioski nawet na GPS nie było, ale jakoś z pomocą okolicznych mieszkańców dotarliśmy :D Czesio czekał już na nas z Panem przed domem. Pan bardzo miło nas ugościł i siedzieliśmy sobie na podwórku, bo było bardzo ciepło. Czesio jak nas zobaczył, a tym bardziej Grzesia to radość była niesamowita :D A jeszcze jak dostał prezenty, to już w ogóle :mrgreen: Czesio dostał boomerball i smaczki. Jak on zobaczył tą piłkę to już było "po Czesiu" :) Doszło do tego, że w pewnym momencie musieliśmy mu ją zabrać bo było naprawdę gorąco, on uciekał do cienia, po czym za pół minuty biegł do piłki i znowu to samo. No i w końcu obiecane fotki :D Quote
Recommended Posts