Yorija Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Zaszły pewnie zmiany - suczka pojechala do DT do borysusa [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta][B]Foto: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://i47.tinypic.com/20pvbz5.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3] OTKA [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] Suczka[SIZE=3] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2]powyżej 10 lat[/SIZE] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2]5 kg[/SIZE] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2]DT Wrocław/[SIZE=1][/SIZE][/SIZE] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2]nie[/SIZE] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]: [SIZE=2]Nie sprawdzono[/SIZE] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psów:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3] [SIZE=2]Łagodna [/SIZE][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotów:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2] Nie sprawdzono[/SIZE] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT] Jest szorstkowłosa ma coś z ratlerka, w schronisku trafiła po wypadku lecz nie ma nic połamane. Ma raka sutka! Pilnie potrzebny DS!!! [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2] Boi się obcych [/SIZE][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2] ludzi, [/SIZE][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2]lecz jak kogoś zna to się cieszy i podchodzi, gdy chce się ją gwałtownie pogłaskać kładzie się na brzuch, nie ma w niej agresji![/SIZE][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=3][B][SIZE=2] borysus, Yorija tel. 603717988[/SIZE][/B] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/139164-Weso%C5%82a-Lalunia-z-Obornickiego-schroniska-ma%C5%82a-psinka-z-wielkim-sercem./page15"]WĄTEK Z LALUNIĄ - własny będzie niedługo[/URL] [/SIZE][/SIZE][/QUOTE] Quote
Akrum Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 oh jak dobrze, że ta malizna już w schronie nie siedzi. Quote
mamanabank Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='figa33']zostało jeszcze aktywne przez 5 dni allegro po Brahmsiku,szkoda aby się marnowało, można by podmienić na innego mikropieska, z ogłoszenia był duży odzew , jest jeszcze 8 obserwatoròw , ja nie mogę podmienić, bo jestem na urlopie i nie nam technicznych możliwości Jeśli ktoś chce wykorzystać to lub zna kogoś kto chce udostępnię hasło Proszę o pw[/QUOTE] zajrzałam z nadzieją, że Brahmsik znalazł dom i chyba się nie pomyliłam :-) Quote
LadyBell Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 W nowych domach: Myszka nr. 138 :loveu: Timmi nr. 137 :loveu: Bunia nr.2 ( na stałe w dt) :loveu: Ktoś wie jak długo dziewczyny będą miały bana?? Quote
baronka23 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ja wiem ja wiem :lol: .... Malwi wraca za tydzień i E-S chyba też ale nie jestem pewna ... reszta w grudniu lub Czerwcu (Kana) Quote
betinka24 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]Płeć: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]suczka[/COLOR][/SIZE] [/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]Wiek: ok. 4 lata[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]Waga: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]ok.6kg[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]Miejsce: do 20 lipca w Legionowie u pewnej dziewczyny, po 20 lipca trafi do schroniska[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]Sterylizacja: [/COLOR][/SIZE]nie [SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do dzieci: uwielbia dzieci[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do innych psów: [/COLOR][/SIZE]toleruje [SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do kotów: [/COLOR][/SIZE]nie sprawdzono [SIZE=2][COLOR=black]Dodatkowe informacje:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]Charakter:bardzo towarzyska, uwielbia być głaskana i przytulana, najchętniej była by z człowiekiem non stop[/COLOR][/SIZE] [/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black][B]Kontakt:[/B] [/COLOR][/SIZE]501-060-381 [/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]Wątek:[/COLOR][/SIZE] brak [IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/100705/613r7/6157cci_20.jpeg[/IMG] [IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/100705/613r7/37818n1_20.jpeg[/IMG] [/FONT] Quote
Litterka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='baronka23']ja wiem ja wiem :lol: .... Malwi wraca za tydzień i E-S chyba też ale nie jestem pewna ... reszta w grudniu lub Czerwcu (Kana)[/QUOTE] W czerwcu? Za rok? Mam nadzieję, że się tylko pomyliłaś... :( Bez Kany do czerwca nie damy rady... Quote
baronka23 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 tak za rok .... niestety ... z Kaną można siekontaktować przez forum benkowe ;) ZAPRASZAM :P :D Quote
ania z poznania Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Niestety, to nie pomyłka, Kana ma bana na ROK! Quote
LadyBell Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 a co z Madalleną i xmartix ?? co z wątkiem mikropsów?? Quote
Andzike Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='LadyBell']a co z Madalleną i xmartix ?? co z wątkiem mikropsów??[/QUOTE] Madallena, to chyba do grudnia... Quote
Agucha Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='LadyBell']a co z Madalleną i xmartix ?? co z wątkiem mikropsów??[/QUOTE] Wątek nadal działa ;) Został podawany link Quote
Zdrapka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='baronka23']ja wiem ja wiem :lol: .... Malwi wraca za tydzień i E-S chyba też ale nie jestem pewna ... reszta w grudniu lub Czerwcu (Kana)[/QUOTE] Baronka, a skąd wiesz ? :cool3: Quote
Asior Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [B]betinka24 [/B] - czy jesteś pewna, ze ta sunia waży 6 kg???? Quote
betinka24 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ważyć jej nie ważyłam ale jak na moje oko tyle wazy mogę podjechać i ja zważyć jeśli koleżanka ma wagę, ale 7 kg to mzsle ze to juy max jaki ona osiagnie Quote
Yorija Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zaszły pewnie zmiany - suczka pojechala do DT do borysusa [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta][B]Foto: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://i47.tinypic.com/20pvbz5.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3] OTKA [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] Suczka[SIZE=3] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2]powyżej 10 lat[/SIZE] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2]5 kg[/SIZE] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2]DT Wrocław/[SIZE=1][/SIZE][/SIZE] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2]nie[/SIZE] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]: [SIZE=2]Nie sprawdzono[/SIZE] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psów:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3] [SIZE=2]Łagodna [/SIZE][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotów:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2] Nie sprawdzono[/SIZE] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT] Jest szorstkowłosa ma coś z ratlerka, w schronisku trafiła po wypadku lecz nie ma nic połamane. Ma raka sutka! Pilnie potrzebny DS!!! [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2] Boi się obcych [/SIZE][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2] ludzi, [/SIZE][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2]lecz jak kogoś zna to się cieszy i podchodzi, gdy chce się ją gwałtownie pogłaskać kładzie się na brzuch, nie ma w niej agresji![/SIZE][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=3][B][SIZE=2] borysus, Yorija tel. 603717988[/SIZE][/B] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188621-Malutka-przerażona-Ofelia-z-guzami.-Już-w-DT-zbiera-pieniądze-na-operację-i-leczenie"]WĄTEK WŁASNY OTKA - OFKA - OFELIA[/URL] [/SIZE][/SIZE] Quote
Akrum Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 mikrusy do góry domków szukać... wątek mikrusów na forum bernardynów jest uaktualniany, więc wskakujcie tam :) Quote
Yorija Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Akrum']mikrusy do góry domków szukać... wątek mikrusów na forum bernardynów jest uaktualniany, więc wskakujcie tam :)[/QUOTE] podaj proszę link do tego forum Quote
Akrum Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Yorija']podaj proszę link do tego forum[/QUOTE] a proszę - tam masz wątek zgłoszeniowy i taki jak tutaj pt "nie pisać" [url]http://bernardyn.org/forum/forumdisplay.php?fid=51[/url] Quote
Asior Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 dziewczyny, bardzo bardzo proszę o rozpropagowanie wątku gdzie się da!! Nawet na innych forach!!!!!! To ważne, bo chcą nam zgotować ustawę po której będzie można zabijać zwierzęta pod płaszczykiem ustawy :( [url=http://www.dogomania.pl/threads/188739-Mordowanie-zwierzat-w-majestacie-prawa-czy-to-mozliwe?p=15000892]Mordowanie zwierzat w majestacie prawa - czy to mozliwe?[/url] Quote
Akrum Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 najgorsza propozycja to jest to, że jak nie może uśpić lek.wet. lub inny pracownik medyczny, wówczas [QUOTE][COLOR=#ff0000][B]to uśmiercenia zwierzęcia dokonać może także inna osoba, przy pomocy najbardziej humanitarnej z dostępnych metod.[/B][/COLOR][/QUOTE] Quote
Asior Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 no i tym sposobem zabić zwierzę może KAŻDY, nawet chłop co do tej pory to robił cichcem za domem- łopatą, a teraz powie, że w ramach wyższej konieczności bo nie było weta... Quote
Akrum Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 mam nadzieję, że to jednak nie przejdzie, bo wtedy... wtedy siię zacznie masakra... :( Wczoraj widziałam w TV wypowiedź p. J. Mucha (chyba dobrze zapamiętałam, bo do nazwisk nie mam pamięci) - w niej cała nadzieja :roll: widziałam, jakie poprawki ona proponuje, mam nadzieję, że to przejdzie i że będzie dalej dzielnie walczyć o dobro zwierzaków i zaostrzenie kar dla tych, którzy znęcają się nad zwierzętami... Quote
Guest monia3a Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 POMOCY !!!! 100 mikrusków ( no może z 50 do 6 kg ) na cito szuka domków!!! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188831-101-dalmatyńczyków-DOGOMANIACY-POMOCY-każda-pomoc-na-wagę-złota[/URL] Quote
Recommended Posts