Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaszły pewnie zmiany - suczka pojechala do DT do borysusa
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta][B]Foto:
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://i47.tinypic.com/20pvbz5.jpg[/IMG]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3] OTKA
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] Suczka[SIZE=3]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2]powyżej 10 lat[/SIZE]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2]5 kg[/SIZE]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2]DT Wrocław/[SIZE=1][/SIZE][/SIZE]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2]nie[/SIZE]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]: [SIZE=2]Nie sprawdzono[/SIZE]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psów:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3] [SIZE=2]Łagodna [/SIZE][/SIZE][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotów:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2] Nie sprawdzono[/SIZE]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT] Jest szorstkowłosa ma coś z ratlerka, w schronisku trafiła po wypadku lecz nie ma nic połamane. Ma raka sutka! Pilnie potrzebny DS!!!
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2] Boi się obcych [/SIZE][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2] ludzi, [/SIZE][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2]lecz jak kogoś zna to się cieszy i podchodzi, gdy chce się ją gwałtownie pogłaskać kładzie się na brzuch, nie ma w niej agresji![/SIZE][/SIZE][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=3][B][SIZE=2] borysus, Yorija tel. 603717988[/SIZE][/B]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/139164-Weso%C5%82a-Lalunia-z-Obornickiego-schroniska-ma%C5%82a-psinka-z-wielkim-sercem./page15"]WĄTEK Z LALUNIĄ - własny będzie niedługo[/URL]
[/SIZE][/SIZE][/QUOTE]

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='figa33']zostało jeszcze aktywne przez 5 dni allegro po Brahmsiku,szkoda aby się marnowało, można by podmienić na innego mikropieska, z ogłoszenia był duży odzew , jest jeszcze 8 obserwatoròw , ja nie mogę podmienić, bo jestem na urlopie i nie nam technicznych możliwości
Jeśli ktoś chce wykorzystać to lub zna kogoś kto chce udostępnię hasło
Proszę o pw[/QUOTE]

zajrzałam z nadzieją, że Brahmsik znalazł dom i chyba się nie pomyliłam :-)

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]Płeć: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]suczka[/COLOR][/SIZE]
[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]Wiek: ok. 4 lata[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]Waga: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]ok.6kg[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]Miejsce: do 20 lipca w Legionowie u pewnej dziewczyny, po 20 lipca trafi do schroniska[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]Sterylizacja: [/COLOR][/SIZE]nie
[SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do dzieci: uwielbia dzieci[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do innych psów: [/COLOR][/SIZE]toleruje
[SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do kotów: [/COLOR][/SIZE]nie sprawdzono
[SIZE=2][COLOR=black]Dodatkowe informacje:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]Charakter:bardzo towarzyska, uwielbia być głaskana i przytulana, najchętniej była by z człowiekiem non stop[/COLOR][/SIZE]
[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black][B]Kontakt:[/B] [/COLOR][/SIZE]501-060-381
[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]Wątek:[/COLOR][/SIZE] brak
[IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/100705/613r7/6157cci_20.jpeg[/IMG]
[IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/100705/613r7/37818n1_20.jpeg[/IMG]
[/FONT]

Posted

[quote name='baronka23']ja wiem ja wiem :lol: .... Malwi wraca za tydzień i E-S chyba też ale nie jestem pewna ... reszta w grudniu lub Czerwcu (Kana)[/QUOTE]
W czerwcu? Za rok? Mam nadzieję, że się tylko pomyliłaś... :( Bez Kany do czerwca nie damy rady...

Posted

[quote name='baronka23']ja wiem ja wiem :lol: .... Malwi wraca za tydzień i E-S chyba też ale nie jestem pewna ... reszta w grudniu lub Czerwcu (Kana)[/QUOTE]

Baronka, a skąd wiesz ? :cool3:

Posted

Zaszły pewnie zmiany - suczka pojechala do DT do borysusa
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta][B]Foto:
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://i47.tinypic.com/20pvbz5.jpg[/IMG]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3] OTKA
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] Suczka[SIZE=3]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2]powyżej 10 lat[/SIZE]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2]5 kg[/SIZE]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2]DT Wrocław/[SIZE=1][/SIZE][/SIZE]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2]nie[/SIZE]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]: [SIZE=2]Nie sprawdzono[/SIZE]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psów:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3] [SIZE=2]Łagodna [/SIZE][/SIZE][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotów:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2] Nie sprawdzono[/SIZE]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT] Jest szorstkowłosa ma coś z ratlerka, w schronisku trafiła po wypadku lecz nie ma nic połamane. Ma raka sutka! Pilnie potrzebny DS!!!
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2] Boi się obcych [/SIZE][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2] ludzi, [/SIZE][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2]lecz jak kogoś zna to się cieszy i podchodzi, gdy chce się ją gwałtownie pogłaskać kładzie się na brzuch, nie ma w niej agresji![/SIZE][/SIZE][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=3][B][SIZE=2] borysus, Yorija tel. 603717988[/SIZE][/B]
[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3][SIZE=2] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188621-Malutka-przerażona-Ofelia-z-guzami.-Już-w-DT-zbiera-pieniądze-na-operację-i-leczenie"]WĄTEK WŁASNY OTKA - OFKA - OFELIA[/URL]
[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='Akrum']mikrusy do góry domków szukać...
wątek mikrusów na forum bernardynów jest uaktualniany, więc wskakujcie tam :)[/QUOTE]

podaj proszę link do tego forum

Posted

[quote name='Yorija']podaj proszę link do tego forum[/QUOTE]
a proszę - tam masz wątek zgłoszeniowy i taki jak tutaj pt "nie pisać" [url]http://bernardyn.org/forum/forumdisplay.php?fid=51[/url]

Posted

dziewczyny, bardzo bardzo proszę o rozpropagowanie wątku gdzie się da!! Nawet na innych forach!!!!!!
To ważne, bo chcą nam zgotować ustawę po której będzie można zabijać zwierzęta pod płaszczykiem ustawy :(

[url=http://www.dogomania.pl/threads/188739-Mordowanie-zwierzat-w-majestacie-prawa-czy-to-mozliwe?p=15000892]Mordowanie zwierzat w majestacie prawa - czy to mozliwe?[/url]

Posted

najgorsza propozycja to jest to, że jak nie może uśpić lek.wet. lub inny pracownik medyczny, wówczas [QUOTE][COLOR=#ff0000][B]to uśmiercenia zwierzęcia dokonać
może także inna osoba, przy pomocy najbardziej humanitarnej z dostępnych metod.[/B][/COLOR][/QUOTE]

Posted

no i tym sposobem zabić zwierzę może KAŻDY, nawet chłop co do tej pory to robił cichcem za domem- łopatą, a teraz powie, że w ramach wyższej konieczności bo nie było weta...

Posted

mam nadzieję, że to jednak nie przejdzie, bo wtedy... wtedy siię zacznie masakra... :(

Wczoraj widziałam w TV wypowiedź p. J. Mucha (chyba dobrze zapamiętałam, bo do nazwisk nie mam pamięci) - w niej cała nadzieja :roll: widziałam, jakie poprawki ona proponuje, mam nadzieję, że to przejdzie i że będzie dalej dzielnie walczyć o dobro zwierzaków i zaostrzenie kar dla tych, którzy znęcają się nad zwierzętami...

Guest monia3a
Posted

POMOCY !!!!

100 mikrusków ( no może z 50 do 6 kg ) na cito szuka domków!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188831-101-dalmatyńczyków-DOGOMANIACY-POMOCY-każda-pomoc-na-wagę-złota[/URL]