Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jutro tj we czwartek będę w schornisku , więc jeśli któraś z was będzie to pogadamy. Chciałabym zobaczyć , jakiego psiaka wziąć tym razem na wędrowanie i to skonsultować z Zielonym.
Jeśli Patka też ma ochote się spotkac to bardzo fajnie.
Zatem proponuje niedzielę jako najbardziej wstepny termin, jeszcze jest parę dni to można ustalić.
No tak , urodziny, to najlepszego Veris, niech Ci sie wiedzie.
A może znacie jeszcze jakichś wolontariuszy, którzy by sie też na to pisali. Na pewno będzie ładna pogoda.
Pozdrawiam Was

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aha, myslę, że jesli jakas osoba z wolontariatu chciałaby jeszcze wziąć psa ze schroniska na spacer w niedziele, to byśmy sie pomieścili w samochodzie - trzy osoby i trzy psy. Ale to tylko w niedziele, bo w sobotę to tramwaj. Mi to nie przeszkadza ale samochodem jest praktyczniej w dwie strony.
No to napiszcie , co myslicie, zwłaszcza ktoś ze schroniska by sie przydał w kwestii zabrania psa na spacer.
Pozd raz jeszcze.

Posted

hej niestety co do psów ze schroniska mam takie niecne pytanie czy one nie mają pcheł niestety :oops: Lilith jest na nie uczulona i nie moze miec nawet kontaktu z zapcholnym silnie psem .... :(
poza tym chetnie sie spotkam Proszę Was miejcie na uwadze jednak to by wybrac psy ze sprawdzoną agresją, a raczej jej brakiem, bo więcje psów nieznających sie moze generowac konflikty ...

Posted

patka z tego co sie orientuje to nie maja bynajmniej nia zauwazylam....

a w niedziele spotykamy sie o 16 pod beverly... wszystkim pasuje wiem ze zombie i zielonemu tak

Posted

Tak[B][COLOR=red] , niedziela o 16.oo pod Beverly Hills[/COLOR][/B] jak poprzednio.
Mi się też wydaje ,że pcheł nie mają, poza tym , gdyby tak było , to już chyba Grot i Borys też mieli . Nie wiem. Niech się Zielony może wypowie dla uspokojenia wszystkich. A wybór psiaków na spacer zalezy od Niego własnie i nie sądzę ,żeby chciał powodować sytuacje stresowe bądź konfliktowe.
Pozdr. wszystkich.

Posted

jak dla mnie to one nie maja pchel w sumie gdyby mialu to tak jak napisala zombie Grot i Borys tez by je mieli po ostatnim spacerku a moj psiok ani jednej nie ma w futerku :cool3:

Posted

Oki wolałam uprzedzic fakty, bo z doświadczenia wiem ze różnie bywa :evil_lol: a ze mam "morderczego psa" ;) tym bardziej :evil_lol:
Jak sie uda to wpadnę :)

Posted

Witam serdecznie. No nareszcie troche luzu. Co do niedzieli to OK. Jeśli o pchły to każdy pies jest pryskany środkiem na insekty.Prawidłowa socjalizacja przynosi same korzyści.Do zobaczenia w niedziele.Zombie to tak jak ostatnio będe czekał, tak?

Posted

zombie ja mam pytanko dasz rade zabrac jeszcze jedna osobe z malym psiakiem? bo ja bym zwerbowala kumpla on zna zielonego i ma psiaka ze schroniska... tylko nie wiem czy na to pujdzie bo jego psina sie boi innych psikow zekomo... mieszka niedaleko schroniska to y sie tam podkulal do was :cool3:

Posted

Witajcie!
Mam kłopot . Nie dam rady podjechać samochodem. Wypadło nam coś znienacka wczoraj i na jutro będzie potrzebny. Awaryjna sytuacja niestety wypadła. No , niestety nie posiadamy dwóch aut. Próbowałam jeszcze dziś załatwić jakiś inny transport ale bez skutku.Myślałam o taksówce też , dzwoniłam , pytałam ale nie nikt nie chce wziąć dwóch psów , jeszcze ze schroniska. Bardzo mi przykro. :shake:
[B]Mam jednak nadzieję, że nie będzie kłopotu dla Zielonego , jeśli podjedziemy tramwajem. Bo jesli o mnie chodzi to wszystko ok.[/B] [B]Za bilety zapłacę. [/B]
Także Keleris, podwójnie mi przykro z Twojego powodu , bo tak Cię namawiałam ostatnio, żebyś kogoś dokoptowała do nas.
[B]Daj znać Zielony, czy jest to dla Ciebie do przyjęcia[/B].
[B]I jeszcze raz Was przepraszam.[/B]

Posted

Dzięki Zielony ! Przyjadę do schroniska około 15.00.
Jutro ma być ładnie. Możemy się umówić tak, że tylko gdy będzie oberwanie chmury , jakiś deszczowy kataklizm, lub giga ulewa jak na sawannie w porze deszczowej, to nie idziemy. Ale nie przewiduję...:wink:
Także do zobaczenia! :Dog_run:

Posted

Aha i jeszcze zapomniałam. Jesli nie będzie kłopotu , czy mógłbyś wybrać pieska, który nie wzbudza zainteresowania szczególnego, wiesz, takiego, którego nieszczęście bardziej rzuca się Tobie w oczy. Ale jeśli uznasz inaczej , to ok.

Posted

aha a co wazne co do Beli to sprawa sie wyjasniela bardzo szybcciutko nawet do domku nie zdazylam z nia dojsc...
wlascicielka jej ciagle szukala i z radosci az sie rozplakala...
a psiak zwial jej tesciowi na spacerze...

Posted

No to super z małą Belą... :-)
Ona słodziutka jest jak Wasze wszystkie psinki (niepokorny Borys, szalony Pepe, nieśmiały Grocik), i te dwa nasze najśliczniejsze bezimienne. I wszystkie pozostałe w schronisku i na Ziemi. :Dog_run: :painting:
Pozdr i do zobaczenia.

Posted

Oj Patka, żałuj, że Cię nie było:evil_lol:!!! Nawet kropelka deszczu na Nas nie spadła:p, no może troszkę zimno było..ale My morskie wilki przyzwyczajeni:eviltong:!!!

Beluś jest cudna...aż żal, że nie trafiła do mnie, bo bym ją sobie do domku przygarnęła..oczywiście tymczasowego!!!

Zombisiowi się chciało biegać przez cały czas:eviltong:

Psy natomiast, oj dużo by gadać:loveu: - Borys ustawiał je wszystkie po kolei:eviltong:, a z szalonym Pepisiem jeszcze cosik zrobimy:evil_lol:, Grocisko miał wosenną deprechę z powodu braku przyjaciela do zabaw;)...

Ja dla mnie spacer był poprostu SUPER!!!!!!!

Posted

Natomiast psiaki schroniskowe są cudniaste, poprostu przekochane - każdy bez wyjątku:loveu::loveu::loveu: A jakie grzeczne, nie mogłam wyjść z podziwu!!!!:-o

Posted

Witam serdecznie. Te spacery to rewelacja .Patka czego TY się boisz, że Twój psiak kogoś pogryzie? A zdjęcia są utwalone w naszej pamięci.I nie moge się doczekać na następne.Pozdrawiam.:lol: :lol: :lol:

Posted

Patka nie ma bata na nastepny raz idziesz z namki koniec kropka. Dla psiakow to jest naprawde fajna zabawa i zawsze jest z czego sie posmiac bo wesolo z nimi... biegaja calym stadkiem tylko Borys rodwailer w mini wydaniu troche przegalopowal dalej niz sobie jego pani zyczyla ale wrocl bo to wkoncu przywudca stada :cool3: ...

ja tez juz nie moge sie doczekac i Grot tez bo rozpiera go energia do dzialania :evil_lol: