Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, leni uznała, ze Pinko musi mieć domek w okolicy -OK, a zatem od teraz szukam sobowtóra Pinko, który mógłby zamieszkać pod Kielcami :) A Pinko na pewno znajdzie super domek, bo to super psiak jest :)

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale jeśli domek dobry to co stoi na przeszkodzie żeby trafił tam Pinko ?
Zwł. że juz tyle czasu siedzi w schronisku i nikt go tam nie wypatrzył. No chyba że teraz z ogłoszeń mu się uda.
Ale czy on ma w ogóle jakieś ogłoszenia w internecie ?

Posted

rita60 napisał(a):
alegratka.pl
eoferty
kupiepsa
e-zwierzak.pl
przygarnijzwierzaka
adopcjeorg/akceptacja/
nasipupile
neeon.pl
psiamania.pl
morusek.pl
Najpewniej.pl
kokosy.pl
CafeAnimal
Powodzenia malenki:loveu:

Dogo to odpowiedz na pytanie.

Posted

Nie zawioze psa pod drzwi,poniewaz adopcja odbywa się nie ze zdjecia,tylko w kontakcie z rzeczywistym psem.Właściciel podejmuje decyzje,gdy ma okazje swoje wyobrażenia zweryfikowac z realnym psem.Jeżeli psa zawiozę,równie szybko moge miec okazje pojechac po niego z powrotem.
za dużo razy czytałam na Dogomanii,jak to piesek pojechal pod drzwi,ludziom bylo głupio odmawiac skoro juz był,a potem alarmowali,aby go zabrac.
Niechaj to bedzie decyzja ludzi,a nie wymuszenie na nich.

Posted

brazowa1 napisał(a):
wczoraj Pinko pojechal do domu!!!!!!!Zyczyc mu szczęścia trzeba.Wczoraj,gdy juz wyszedł,miałam z 5 telefonów o niego.
chyba z kielc byl,zojki trzeba zapytac.

Wow:-ojak to,czy wiesz gdzie go wypatrzyli i jaki to domek ?

Posted

domek z trójmiasta.Juz do mnie dzwonili,rozmawialismy.A wczoraj telefon,ze właśnie sa po zapoznaniu Pinko i ida podpisywac umowę.
jeżeli ktos dzwoni na mój telefon,to mógł pieska wypatrzec tylko na ogłoszeniach.Bo tylko tam jest podawany.
Rito, zaraz lece zobaczyc erdela.Ktoś może juz o nim rozmawiał ze schronem?

Posted

nie,nikt sie w sprawie erdela nie kontaktował.
jest pani z Gdyni zainteresowana jego adopcja,ale chce kastrata,a w schronie go nie wykastruja "bo szkoda" i "czy takiego pełnosprawnego nikt nie weźmie?".Z kolei pani nie ma pieniedzy na kastrację.Więc też średnio mi sie to podoba.

Posted

brazowa1 napisał(a):
nie,nikt sie w sprawie erdela nie kontaktował.
jest pani z Gdyni zainteresowana jego adopcja,ale chce kastrata,a w schronie go nie wykastruja "bo szkoda" i "czy takiego pełnosprawnego nikt nie weźmie?".Z kolei pani nie ma pieniedzy na kastrację.Więc też średnio mi sie to podoba.

Pani rozsadna,ale schronisko:shake:dowiedz sie prosze jak najwiecej,zrob prosze foty i zaczniemy szukanie jak Flare sie nie odezwie.