giselle4 Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Wracaj do zdrowia......bo mi jeszcze Dollu zarazisz hihihi http://www.dogomania.pl/threads/180367-Co-chcesz-i-czego-nie-potrzebujesz-tutaj-sie-znajduje-31-03-010 Quote
Cantadorra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Co w tym Royalu jest takiego, ze moje psy tez tylko Royala lubia. Najdluzsze zeby mialy na eukanube. Psy nie docenily marki i reklamy firmy eukanuba. Zdrowka zycze Dolince i wlascicielowi:) Quote
AdamG. Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dolly ma znowu biegunkę, ale teraz to już ewidentnie wina karmy, wczoraj dostała mokrą z puszki i chyba przez to. Kolor ma normalnej kupki tylko strasznie rzadka. Mam nadzieję że szybko się z tego wyliże :) Quote
Cantadorra Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 I jak sie Dolinka teraz miewa? Ma rozwolnienia? Quote
giselle4 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Adam ,prosze wracaj do zdrowia i nie martw wszystkich dogomaniaków i Dolly:( Quote
AdamG. Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 teraz ma się normalnie. rozwolnienia już nie ma, za to ja spadłem ze schodów i muszę nosić kołnierz :( Quote
giselle4 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Wiemy,wiemy tutaj nic sie nie ukryje Wracaj do zdrowia:) Quote
AdamG. Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dzisiaj Dolly była u weta. Ma zapalenie uszka i dostała na to lek AURIZON, dostała też witaminki na poprawienie stanu zdrowia Wita-Vet i tabletki na odrobaczenie. Odrobaczenie już dostała, z uchem było trochę zabawy bo za nic nie dała sobie wyczyścić tego uszka, strasznie piszczała, płakała i w ogóle była niezadowolona, ale udało się podać tą maść. Witaminki ma razem z karmą ale jeszcze nie jadła, jest strasznie zestresowana zabiegami wcześniejszymi. Strasznie się leni ale lekarz mówi że to normalne, może już dostawać z mokrej karmy wołowe serca z ryżem. Zobaczymy jak się będzie czuła po kilku dniach. :) Quote
giselle4 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 O KURCZE...TO PANIENKA PRZYSZALAŁA Z TYM USZKIEM wiem ze jak boli to nie lubią dawac uszka do mycia nasza tez taka ....ciesze sie Adamie ze Dolly ma sie dobrze..ze jest szczesliwa i ze nie spotykam jej błagajacych oczu za kratami Dziekuje:) Quote
Cantadorra Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Rozumiem Dolinkę, nikt nie lubi jak grzebie mu sie w uszach :) Quote
Nadziejka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [FONT=Arial Narrow]Witaj Dolinko:loveu::loveu::loveu:witaj domeczku Dolinkowy:multi:[FONT=Courier New]Zyczymy wam zdroweczka wielkiego i spokojnych radosnych dni:cool2::thumbs::thumbs::bye:Jak sie macie ??[/FONT][/FONT] Quote
Cantadorra Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Zapraszam na bazarek dla suni ON: http://www.dogomania.pl/threads/182878-Bob-Budowniczy-Ciaza-i-Karmienie-piersia-Blues-Brothers-Dla-Malej-do-20-04?p=14396043#post14396043 Quote
giselle4 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Wesolych Swiąt dla calej rodzinki Adama Quote
giselle4 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Adamie co u naszej dziewczynki? Napisz pare slowek:) Quote
AdamG. Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Witam po długiej nieobecności. niestety nie mogłem wcześniej wejść tutaj ( problemy z kompem i pracą). Dolly ma się coraz lepiej, przytyła już ponad 10 kg. Ale może być tylko na suchej karmie. Jak zje coś innego, od razu problemy i żołądkiem i biegunka. Wet powiedział żeby dawać tylko suche. Sierść Nabrała połysku i już tak nie wypada jak wcześniej. Teraz jest na Purinie Dog Chow Sensitive i Light i nawet jej smakuje, zajada aż się uszy trzęsą :). Jak znajdę chwilkę to wrzucę nowe fotki, ale to dopiero po niedzieli. Quote
giselle4 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 DZIEKUJE ADAMIE walcząc o inne psiaki na chwilkę zapominamy o tych ktore maja juz dobrze wybacz mi.....zapomniałam wiem ze nie musze sie o nia martwic i wyjełam z glowy ...ale czekam zawsze na dobre wiesci Dziekuje:) Quote
Cantadorra Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ja rowniez sie ciesze, że Dolinka tak dobrze trafila. Tylko prosimy jej za mocno nie utuczyc :) Quote
Nadziejka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 :iloveyou::Cool!::cool2::thumbs:serduchami was pozdrawiamy ! wujaszku jak u was z woda? z deszczem , czy wszystko dobrze?trzymajcie sie Dolinkowie:loveu::loveu: Quote
Cantadorra Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Dziewczynki zajrzyjcie do blakajacego sie onka, slodki ale juz slabnie: http://www.dogomania.pl/threads/185772-quot-Trapezowy-quot-ON-w-z%C5%82ym-stanie-Pu%C5%82tusk?p=14692294#post14692294 Quote
AdamG. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ewa gonzales napisał(a)::iloveyou::Cool!::cool2::thumbs:serduchami was pozdrawiamy ! wujaszku jak u was z woda? z deszczem , czy wszystko dobrze?trzymajcie sie Dolinkowie:loveu::loveu: Ano deszcz pada, chociaż dzisiaj było sucho, odra się podniosła i jest bardzo wysoko, ale póki co jestem spokojny. Zobaczymy co będzie dalej... Quote
AdamG. Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Witam. I znowu problem zdrowotny wystąpił u Dolly. Ma ropne zapalenie macicy, dzisiaj dostałem wyliczenie kosztów leczenia od weta i od jutra zaczynamy kurację. Nie wiem skąd ja na to teraz kasę wytrzasnę ale jakoś muszę dać radę. Koszt kuracji wyniesie 350 zł. Lekarz mówi że na 90% kuracja farmakologiczna pomoże, zresztą na sterylkę teraz i tak nie wysupłam kasy :(. Objawów jakichś strasznych nie ma, jedynie wydzielina z pochwy. Apetyt ma, wodę pije, załatwia się normalnie. Nie wiem jak ja dam radę :(:(:( Quote
Cantadorra Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Czyli trzeba będzie zmontować bazarro. Macie cos dziewczynki? Quote
giselle4 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Cantadorra napisał(a):Czyli trzeba będzie zmontować bazarro. Macie cos dziewczynki? u mnie posucha mam jeszcze dlug po sunkach... ja sie nie mogam od pomocy... Cantadora,moze 2-3 bazarki by pomogly troche Adamowi.....? zaraz napisze do ciotek i sama cos pomysle... Dolli i Kaja to nasze psy i obie sunki w potrzebie...:( Quote
AdamG. Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Witam wszystkich. Dolly za Tęczowym Mostem. Dzisiaj o godz 17.30 odeszła za Tęczowy Most Dolly. Ostatnio chorowała, odmawiała jedzenia i picia i do tego doszedł jeszcze nawrót ropomacicza. Spoczywaj Dolly w spokoju :( Quote
Recommended Posts