Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Franek trafił do schroniska prawie rok temu, 13. i ma pecha. Tyle aukcji i nic. Był kiedyś w programie i nic. W sobotę na aukcji w domu kultury też mu się nie udało....

Posted

Franek ma numerek 100 i tak jak już kiedyś o nim powiedziałam w programie "Kundel" jestem pewna, że to 100 % wierności i wylewności wobec ludzi, ale nie wobec psów. ten wykastrowany juz pies nie toleruje psów i suk... W boksie on rządzi i choćby ze względu na jego kumpli warto znaleźć mu dom. Gdy patrzę na niego żal mi jednak nie tylko poturbowanych, nawet pogryzionych kolegów Franka, ale i jego... Wypisz wymaluj mój Hugo, nawet wyglądają podobnie... i ja wiem, że taki pies potrafi być cudowny w domu...a po tresurze na posłuszeństwo na pewno będzie grzeczniejszy...Zresztą on tak atakuje również ze stresu...Wszystkich z boksu zapędza do środka, żeby on tylko byl widoczny, ale...nic.., to nie skutkuje, bo to niezbyt piękny zwyczajny, przeciętny mix. Ostatnio wyprowadziłam go i przekonywałam do niego ludzi, przysłanych mi przez kogoś z dogo...Nie udało się znów,mimo, że oni mieszkają pod "13" a on trafił 13 i ja się nawet na przeznaczenie powoływałam....usłyszałam, że nie może być pies, bo będzie obsikiwał rośliny w ogrodzie i je zniszczy..On już kilkunasty raz rzędu "odszedł z kwitkiem"...

Posted

Franuś widzę podobny do Twojego zwierza Bea1!!:lol: ja juz mam namiary na administratora strony schroniska, będę tam wysyłsc zdjecia z opisami, może to Frankowi pomoże ?

Posted

Franek siedzi w boksie teraz z nieco wiekszymi psami, którym nie podskoczy ... No całe szczęście...Zadbal o to kochany Pan Józek..wielkie dzięki