AgaG Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Franek trafił do schroniska prawie rok temu, 13. i ma pecha. Tyle aukcji i nic. Był kiedyś w programie i nic. W sobotę na aukcji w domu kultury też mu się nie udało.... Quote
AgaG Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Franek ma numerek 100 i tak jak już kiedyś o nim powiedziałam w programie "Kundel" jestem pewna, że to 100 % wierności i wylewności wobec ludzi, ale nie wobec psów. ten wykastrowany juz pies nie toleruje psów i suk... W boksie on rządzi i choćby ze względu na jego kumpli warto znaleźć mu dom. Gdy patrzę na niego żal mi jednak nie tylko poturbowanych, nawet pogryzionych kolegów Franka, ale i jego... Wypisz wymaluj mój Hugo, nawet wyglądają podobnie... i ja wiem, że taki pies potrafi być cudowny w domu...a po tresurze na posłuszeństwo na pewno będzie grzeczniejszy...Zresztą on tak atakuje również ze stresu...Wszystkich z boksu zapędza do środka, żeby on tylko byl widoczny, ale...nic.., to nie skutkuje, bo to niezbyt piękny zwyczajny, przeciętny mix. Ostatnio wyprowadziłam go i przekonywałam do niego ludzi, przysłanych mi przez kogoś z dogo...Nie udało się znów,mimo, że oni mieszkają pod "13" a on trafił 13 i ja się nawet na przeznaczenie powoływałam....usłyszałam, że nie może być pies, bo będzie obsikiwał rośliny w ogrodzie i je zniszczy..On już kilkunasty raz rzędu "odszedł z kwitkiem"... Quote
_Aga_ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Franek - potworek - szuka kogoś tylko dla siebie ;) Quote
_Aga_ Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Franuś szuka domku, w którym mógłby porządzić ;) Quote
Bea1 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Franuś potrzebujesz szybko dobrego domku ..najlepiej bez psich kumpli;) Quote
AgaG Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Franuś widzę podobny do Twojego zwierza Bea1!!:lol: ja juz mam namiary na administratora strony schroniska, będę tam wysyłsc zdjecia z opisami, może to Frankowi pomoże ? Quote
Bea1 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Aga ja nie widzę podobieństwa:cool1: ale skoro tak twierdzisz to pewnie masz rację;) Quote
_Aga_ Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Franek szuka domku, ciepłego, na stałe... Quote
_Aga_ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Franek spada na łeb na szyję, a to taki fajny diabełek :evil_lol: Quote
AgaG Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Franek siedzi w boksie teraz z nieco wiekszymi psami, którym nie podskoczy ... No całe szczęście...Zadbal o to kochany Pan Józek..wielkie dzięki Quote
rebellia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 ooo juz widze - przepraszam, fajny łobuz Quote
rk66 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Franek - słodki piekielnik prosi o domek! Quote
jotpeg Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 jaki tam potwor? huligan, po prostu ;) Quote
rk66 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Czyżby wszyscy się bali Franka-potwora? :evil_lol: Przecież Ciebie nie zje, za mały, a obroni przed każdym! Quote
Ranija Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Oj Franuś Franuś... Taki fajny gagatek z Ciebie, czemu Ty tak nie masz szczęścia... :shake: Quote
Recommended Posts